🧡Tangerine Aura


Tangerine Aurakwarts is helder kwarts versmolten met goud en ijzeroxide. Het heeft een dynamische energie die je verbindt met hogere krachten. Tangerine Aurakwarts verbindt je met je spiritualiteit en vergroot je inzicht. Het kan helpen om je intuïtieve kracht te versterken. Tangerine Aura Quartz brengt uw helderheid en perspectief op één lijn. Tangerine Aura Quartz activeert uw Sacrale en Solar Plexus Chakra's. Het helpt uw creativiteit en productiviteit te stimuleren. Het kan een gevoel van hogere eigenwaarde creëren en je vitaliseren in tijden van strijd.

Tangerine Aura Quartz vergemakkelijkt de stroom van positieve energie door je lichaam en geest. Tangerine Aurakwarts wordt ook wel meloen-aurakwarts genoemd. De mooie oranje kleur heeft betrekking op het sacrale chakra en de kleur in combinatie met het kristal wordt verondersteld zeer nuttig te zijn voor mensen die te maken hebben met problemen rond eigenwaarde, seksuele gevoelens, creativiteit en zelfvertrouwen. Er wordt ook gezegd dat Tangerine Aura Quartz de seksuele energie versterkt en intensiveert en problemen in dat deel van het lichaam en het energieveld deblokkeert.

Dit prachtige kristal is perfect om te gebruiken bij rasterwerk voor genezing of om een kamer met een bepaalde frequentie te vullen (dit is geweldig voor de slaapkamer). Er wordt ook gedacht dat het echt helpt om creatieve sappen te laten stromen, of het nu gaat om schrijven, schilderen, dansen...wat je blok ook is, deze steen helpt de energie weer in beweging te komen.

De Tangerine Aura-laag wordt op het kristal gesmolten in een vacuüm waar helder kwarts wordt geplaatst met goud en ijzeroxide. Deze metalen condenseren op het oppervlak van het kristal en versmelten met het rooster waardoor een permanente coating ontstaat. 

 ⋰ Tangerine Aura Trommelstenen (Mercy) 

 ⋰ Tangerine Aura Trommelstenen (Mercy) 

 ⋰ Tangerine Aura Trommelstenen (Mercy) 

 ⋰ Tangerine Aura Trommelstenen (Mercy)