💙Tanzaniet🩵


✨ Betekenis: Tanzaniet is een transformatieve edelsteen die innerlijke rust bevordert, oude patronen oplost en paranormale vermogens en een hoger bewustzijn stimuleert.

✨ Helende eigenschappen: Het biedt fysieke genezing door het immuunsysteem te versterken, ontgifting te bevorderen en kracht te geven tijdens herstel van ziekten of operaties.

✨ Bescherming: Als baken van sereniteit wekt Tanzaniet vertrouwen, helpt het angsten en zorgen te overwinnen en bevordert het kalmte.

✨ Gebruik: Draagbaar als sieraad voor nauw energetisch contact, vooral gunstig voor de keel- en derde oogchakra's, of plaatsbaar in woonruimtes om de communicatie en spiritueel werk te verbeteren.

✨ Verzorging: Reinig met lauw water of een zachte borstel, en laad de energie op met maanlicht, aardebegraving of in de buurt van reinigende kristallen zoals Helder Kwarts. Tanzaniet is een variant van het mineraal zoisiet. Het is ook bekend als blauwe zoisiet, maar werd door de juweliers van Tiffany & Co omgedoopt tot Tanzaniet. Het behoort tot de silicaatfamilie en is een calciumaluminiumsilicaatsteen. De kleur varieert van violetblauw tot diepblauw en scoort een 6-7 op de hardheidsschaal van Moh. Tanzaniet staat bekend als de edelsteen van transformatie. Tanzaniet, glinsterend in zachte tinten prachtig blauw en met betoverende mystieke energie, is een zeldzame en kostbare edelsteen die ons helpt oude patronen uit te bannen en ons helpt onze krachten voor het hogere goed te manifesteren.


💙🩵 Tanzaniet voordelen

Mysterie en majesteit vormen de kern van de Tanzanietsteen. Dankzij de hoge trillingen en hoge energie kan dit juweeltje je in een gevoel van diepe meditatie en goddelijke genezing brengen. Tanzaniet helpt ons niet alleen onze zoete innerlijke rust te vinden en oude patronen op te ruimen, maar het stelt ons ook in staat om onze geest en ons hart open te stellen voor alle paranormale vermogens die we hebben. Door verbinding te maken met het universum en helderziende en kosmische mogelijkheden te koesteren, kunnen we onze eigen kracht herstellen en opnieuw aanwakkeren. Bekijk alle manieren waarop Tanzaniet vreugde, evenwicht en een hoger doel kan stimuleren.


🧘 Lichamelijke genezing

Tanzaniet is een geweldige immuunbooster. Deze edelsteen stimuleert regeneratie, wat betekent dat huid, haar en cellen allemaal weer hun perfecte gezondheid kunnen vinden. De zachte indigo edelsteen is ook een goede steen om in de buurt te hebben als je herstellende bent van een ziekte of een medische ingreep. De prachtige violette lichtedelsteen geeft je kracht en helpt het lichaam te ontgiften en kan worden gebruikt als talisman of amulet voor degenen die de afhankelijkheidsproblemen van alcohol of iets anders proberen te overwinnen. Ten slotte kan Tanzaniet, dankzij die zachte, serene vreugde, helpen bij problemen als stress, zenuwen, migraine en andere spanningsgerelateerde problemen.


🙏 Emotionele genezing

Voed je ziel met al het plezier dat je verdient en laat de Tanzanietsteen zijn liefde over je heen schijnen. Bij deze prachtige stralende edelsteen gaat het erom zorgen te laten wegsmelten. Het doet dit door ons eraan te herinneren dat we de drijvende kracht achter ons eigen leven kunnen zijn en dat we niet machteloos zijn als het gaat om de keuzes die we maken. Het wekt een rustig gevoel van eigenaarschap en vertrouwen op - een gevoel dat niet groots en opzichtig hoeft te zijn, maar authentiek, gecentreerd en met het hart verbonden kan zijn. Met dit alles helpt het ons ook om angst te overwinnen, zorgen los te laten die we misschien aan de borst hebben geklemd, en ons met gemak door het idee van een crisis heen te loodsen.


🦋 Metafysisch

Het metafysische is waar de Tanzanietsteen echt schittert. Als een diepe indigo en blauwe edelsteen is Tanzaniet ook verbonden met het derde oogchakra en het keelchakra. Het is altijd een teken van grote genezing als een steen nauw samenwerkt met beide chakra's. Het keelchakra is de zetel van onze intieme waarheid en hoe we ons authentieke zelf naar de buitenwereld communiceren. Wanneer er een duidelijke energielijn loopt van ons hart naar onze keel en naar het derde oog, weerhoudt dit ons ervan terug te schrikken voor wie we zijn en helpt het ons om in het licht van het zelf te leven. Het derde oog is een ander ongelooflijk belangrijk chakra en is de toegangspoort tot onze bron van innerlijke wijsheid. Als we openstaan, kunnen we erop vertrouwen dat we de antwoorden hebben en onszelf overgeven aan alle paranormale vermogens die we in het verleden mogelijk onder druk hebben gezet.

 

 ⋰ Tanzaniet Cluster (Mercy) 

 ⋰ Tanzaniet Cluster (Mercy) 

 ⋰ Tanzaniet Cluster (Mercy)