🤍Apofylliet


✨ Betekenis: Apofylliet, afgeleid van het Grieks voor 'afbladderen', is een mineraal uit de Phyllosilicaatfamilie dat wit, blauw, groen, geel, roze of zelfs kleurloos kan zijn en waarvan wordt aangenomen dat het de geest kalmeert en negatieve gedachten reinigt.

✨ Helende eigenschappen: Apofylliet is een spiritueel krachtige steen die negatieve energie opruimt, emotionele blokkades verwijdert, stress en angst vermindert en verborgen paranormale krachten aanboort, waaronder helderziendheid en verdiepte spirituele oefening.

✨ Bescherming: Dit kristal dient als een diepgaande reiniger van negatieve energie en verbindt individuen met hogere rijken, astrale reizen, engelen en verruimt het bewustzijn. Gebruik: Apofylliet kan worden verwerkt in huizen voor Feng Shui, gedragen als sieraden of gebruikt in spirituele praktijken zoals meditatie, reiki en tarot om de spirituele verbinding te versterken.

✨ Verzorging: Om Apophyllite te reinigen en op te laden, wordt aanbevolen om het uit te smeren met salie of andere spirituele kruiden, voorzichtig af te spoelen met lauw water en op te laden onder maanlicht of naast andere kristalclusters. 

ℹ️ MEER INFO ℹ️

💫 Kalmeer de geest en verhoog uw vibratie
Het Apophyllite-kristal komt van het Griekse woord 'Apo' en 'Phyllon' en ontleent zijn naam aan de schilferige silicaattextuur en een aanraking die zo zacht is als sneeuw. Ondanks de delicaat klinkende naam is dit kristal spiritueel sterk en bevat het ongelooflijk hoge trillingen. Het is een zielstersteen, een plek waar de mannelijke en vrouwelijke energieën elkaar ontmoeten, en een kristal van goddelijk wit licht dat altijd klaar staat om je te projecteren naar plaatsen van astraal reizen en diep inzicht. Apofylliet is een heldere resonator die elektrische lading geleidt en verbinding maakt met hogere vlaktes en is een ongelooflijk spirituele steen. Dit kristal, dat ooit negatieve energie en getuimelde emoties opruimt, gaat onmiddellijk aan de slag en verwijdert blokkades, waardoor uw hart en je hoofd helder blijft en verbonden en altijd klaar om die vastgeroeste gevoelens van stress en angst te overwinnen. Apophyllite kanaliseert gedachten en gevoelens die onze eenvoudige grenzen overschrijden en staat ook bekend om zijn vermogen om verborgen paranormale krachten aan te boren. Van helderziendheid en visioenen tot het verbinden van geest en waarheid, deze steen heeft grote dingen in petto voor degenen die openstaan voor verdiepte spirituele beoefening.

💫 Fysieke genezende eigenschappen
We weten allemaal dat de geest, het lichaam en de ziel nauw met elkaar verbonden zijn en elkaar allemaal voeden met gezondheid, verwondering en welzijn. In fysieke zin zorgt Apophylliet ervoor dat de herinnering scherp is als een spijker. Soms, als we worden overvallen door gevoelens van angst, ongerustheid en de spinnenwebben van zorgen, zijn we niet in staat onze focus zo scherp te stellen als we zouden willen. Als een steen van natuurlijke genezing verlicht Apophylliet fysieke problemen die verband houden met stress door de stressfactor volledig te verminderen. De Tibetanen zouden deze steen ook gebruiken om te helpen bij ademhalingsproblemen zoals astma en allergieën.

💫 Mentale en emotionele helende eigenschappen
Zeg vaarwel tegen die negatieve gedachtepatronen die je niet langer dienen terwijl je de relaxte sfeer en mentale helderheid omarmt die bij de Apophyllite Stone hoort. Dankzij het hoge watergehalte herinnert deze steen ons eraan dat zelfs als we het gevoel hebben dat we vastzitten of bevroren zijn, er altijd een stroming onder de oppervlakte zit. Door onze innerlijke bronnen aan te boren, kunnen we de kraan opendraaien en de opgeslagen energie vrijgeven, en deze altijd in een sublieme richting sturen naar waar deze heen moet. Bij Apophyllite gaat het erom verlicht te worden voor onszelf en de mentale helderheid te vinden die we nodig hebben om vooruit te komen. Het brengt bruikbare energie met zich mee en vraagt ons om onze bagage achter te laten, zodat we eindelijk vrij en hoog kunnen vliegen zonder het overtollige gewicht waaraan we ons vastklampen.

💫 Metafysische eigenschappen
Als diepgaande reiniger van negatieve energie is Apophyllite hier om u te verbinden met uw hogere doel en u te helpen verder te reizen dan u ooit voor mogelijk had gehouden. Het is een steen die verband houdt met astraal reizen, verbinden met engelen, helderziendheid, fysieke visioenen, kosmische zoektochten en het uitbreiden van je bewustzijn voor zover het kan. Om dit te doen, verbindt Apophyllite zich eerst met het hartchakra, zodat het je open kan stellen voor geven en gemakkelijk liefde ontvangen. Niet alleen de liefde die het universum te bieden heeft, maar zelfliefde en vertrouwen in je eigen intuïtie en magie. Ten tweede is het verbonden met het derde oogchakra, waar onze oneindige wijsheid zit. Ten derde verbindt het met het kruinchakra en schenkt je de sleutel zodat je je eigen innerlijke poort naar de wijdere kosmische wereld kunt ontsluiten.

 

 ⋰ Apofylliet Custer (Mercy) 

 ⋰ Apofylliet Custer (Mercy) 

 ⋰ Apofylliet Custer (Mercy)