Malachiet


💚 MALACHIET 💚

✨ Betekenis: Malachiet staat bekend als de "Steen van Transformatie" en wordt gebruikt voor een diepe energetische reiniging, waardoor de drager genezing en positieve transformatie krijgt.

✨ Helende eigenschappen: Dit kristal helpt bij het stimuleren van het hartchakra, het absorberen van negatieve energieën en verontreinigende stoffen uit het lichaam en de omgeving.

✨ Bescherming: Malachiet dient als bewaker van het hart en biedt bescherming tegen negatieve energieën, elektromagnetische vervuiling en schadelijke straling.

✨ Gebruik: Draag malachiet als sieraad of plaats het bij u thuis om de transformerende en beschermende energie ervan te benutten.
Verzorging: Om malachiet te reinigen en op te laden, plaatst u het op een seleniet-oplaadplaat of houdt u het uit de buurt van water om de glans en kracht te behouden.

💚 Wat is malachiet?

Malachiet is een groen kopercarbonaatmineraal. Het maakt deel uit van het monolithische kristalsysteem en heeft een zijdeachtige glans. Malachiet wordt vaak gebruikt als erts van koper. Het heeft een ondoorzichtige transparantie en soms een patroonoppervlak. Malachiet is een rijke kleur groen en de betekenis ervan is transformatie en positieve verandering.

🍀 Genezende eigenschappen van malachiet

Een bewaker van het hart, een genezer van gebroken botten en bloeddruk, en een beschermer tegen de giftige stroom van negatieve energie – Malachiet is een actieve steen. Groene edelstenen lijken altijd supersterke krachten te hebben en zich graag te verbinden met het hartchakra. Malachiet is daarop geen uitzondering, en met zijn energetische eigenschappen doet het geweldig werk door je aan te moedigen oude trauma's en patronen los te laten en buiten je comfortzone te treden. Laten we eens kijken naar alle manieren waarop malachiet zijn magie kan uitoefenen om lichaam, geest en ziel in balans te brengen...

🧘 Fysieke helende eigenschappen

• Bevordert een snelle genezing
• Helpt bij menstruatiekrampen

Malachiet was vroeger een geliefd instrument van alchemisten en genezers en heeft door de eeuwen heen zijn waarde bewezen als het gaat om het overbrengen van wijsheid op het lichaam. Het is een steen waarvan bekend is dat hij de bloeddruk laag houdt en de kalmerende aard ervan helpt hier zeker bij. Malachiet werkt ook in harmonie met de botten en bevordert een snelle genezing van gebroken botten, gescheurde spieren en problemen met de gewrichten.

Dankzij de sterke vrouwelijke energie is Malachiet ook een steen die een handje helpt bij menstruatieproblemen zoals menstruatiekrampen en het lichaam in betere harmonie laat stromen als het gaat om weeën. Het heeft zijn andere naam verdiend als de Vroedvrouwsteen.

Malachiet is een geweldige steen die angsten helpt verminderen, niet alleen op een emotionele manier, maar ook om het lichaam te helpen omgaan met het bonzende hart en het zweten dat gepaard kan gaan met weerstand tegen verandering en fobieën. Dit is misschien de manier waarop Malachiet ook zijn reputatie heeft verdiend als talisman voor reizigers, vooral voor degenen die bang zijn om in vliegtuigen te stappen of die last hebben van reisziekte.

🌱 Mentale en emotionele helende eigenschappen

• Spoelt giftige emoties en ongewenste energie weg
• Geeft innerlijke kracht en vertrouwen
• Helpt je verandering te omarmen

Als het om emotionele genezing gaat, versterkt Malachiet hier zijn krachten. Een van de sterkste elementen die uit Malachiet voortvloeit, is zijn enorme beschermende kracht. Bij malachiet gaat het erom giftige emoties weg te spoelen, ongewenste energieën op te ruimen en ervoor te zorgen dat die negatieve vibraties te allen tijde op een afstand van 1,80 meter blijven. Het geeft je moed, wijsheid en het vermogen om allerlei vormen van emotionele chantage te herkennen en nee te zeggen. Het is een steen die een waarschuwingsbel laat horen als de dingen niet zijn wat ze lijken, wat je op zijn beurt de innerlijke kracht en het vertrouwen geeft die je nodig hebt om te weten dat deze steen je hoe dan ook zal leren hoe je voor jezelf kunt zorgen zonder de paranoia. .

Als het niet druk is om het pad van slechte energie te bewandelen, gaat het bij Malachiet erom je het vermogen te geven om verandering te omarmen. Het wordt ook wel de Steen van Transformatie genoemd. Malachiet geeft je een dagelijkse dosis moed, nodigt je uit om uit je comfortzone te stappen en herinnert je er op slimme wijze aan dat je, om vooruit te komen in het leven, een aantal dingen moet achterlaten. Het doet dit zonder empathie los te laten of het evenwicht te verliezen, maar houdt je op de een of andere manier gecentreerd en kalm en in staat om emotionele beslissingen met gemak en gratie te benaderen.

💚 Metafysische eigenschappen

• Opent het hartchakra
• Werkt met het derde oog en het zonnevlecht chakra

Zoals veel van de licht- en donkergroene stenen is malachiet voornamelijk een hartchakra-steen. Wanneer onze hartchakra's geblokkeerd zijn, hebben we moeite om het volledige spectrum van onze liefde te tonen en anderen binnen te laten om de prachtige aard van onze ziel te delen. Malachiet werkt rechtstreeks op het hartchakra en verwijdert de blokkades zodat schoonheid kan stromen. Het stopt ook niet bij het hart; malachiet werkt door de chakra's en versterkt je zonnevlechtchakra, zodat je je gegrond en boordevol vitaliteit kunt voelen. Het is een chi-roerder van een steen, dat is zeker. Het maakt ook gebruik van je Derde Oog Chakra, waar onze oneindige wijsheid en onze diepste intuïtie zitten. Wanneer ons Hemelse Oog klaar is om te openen, betekent dit dat we spiritueel hoger springen en dat is het moment waarop magie zich kan manifesteren en psychische visioenen zelfs de kans krijgen om binnen te dringen.

💚 https://www.awakening-worldwide.nl/webshop/edelstenen-kristallen

 ⋰ Azuriet-Malchiet Ruw (Mercy) 

 ⋰ Malachiet ruw (Shanaya) 

 ⋰ Azuriet Ruw (Mercy) 

 ⋰ Azuriet-Malchiet Ruw (Mercy) 

 ⋰ Azuriet-Malchiet Ruw (Mercy) 

 ⋰ Malchiet Ruw (Mercy) 

 ⋰ Azuriet-Malchiet Ruw (Mercy)