Crystal Grids


"Kristallen roosters kunnen worden gemaakt om de kracht van de kristallen te versterken, om ruimtes te beschermen of te reinigen, of om genezing op iemand anders te richten. De middelste steen is meestal groter dan de rest, met kleinere stenen in een geometrisch patroon rond de middelste steen"

Maken in 4 Stappen


STAP 1: BEPAAL JE INTENTIE

Het eerste dat je moet doen, is de reden achterhalen waarom je een raster maakt. Mogelijke doeleinden kunnen zijn: overvloed, liefde of zelfs het doorstaan ​​van een zware test. Om haar te helpen omgaan met de huidige gebeurtenissen, creëert Kadelac een raster met de volgende intentie voor ogen: “Moed hebben om te doen wat ik voel, is juist en om op een bepaald moment te spreken, wordt ons allemaal gevraagd om moediger te zijn in ons leven en niet. krimpen."

STAP 2: KIES EEN RASTERVORM
Veel van de rasters op Instagram zijn enorm, maar een raster kan ook een simpele cirkel of vierkant zijn. "Al deze vormen dragen een andere energie", legt Kadlec uit. Driehoeken boren volgens haar eenvoud en structuur aan. Vierkanten helpen met grenzen, terwijl spiralen gaan over reiken en uitbreiden. "Het raster dat echt krachtig is voor moed is een cirkelvorm", zegt ze, wat staat voor verbondenheid, eenheid en bescherming. "Ik vind het leuk om een ​​rooster te plaatsen op locaties waarvan ik weet dat ik ze zal zien", voegt ze eraan toe en stelt voor om het jouwe in de buurt van planten of bij ramen te plaatsen om zonne- en maan-energieën te ontvangen.


STAP 3: KIES JE STENEN 
Kies kristallen die de eigenschappen hebben die overeenkomen met je bedoeling. "Ik kies een rooster om me te helpen mijn eigen bron van moed aan te boren, dus ik zou stenen kiezen die me zouden helpen die plek te bereiken", zegt Kadlec. Deze omvatten stenen zoals kyaniet om te helpen bij communicatie, hartchakra-stenen zoals rozenkwarts en malachiet voor zelfcompassie en zelfacceptatie, prehniet om spirituele gidsen in te roepen, en amazoniet rond de rand voor universele liefde.

 

STAP 4: ACTIVEER JE RASTER
"Zodra ik mijn grid op zijn plaats heb," zegt Kadlec, "activeer ik het met mijn bedoeling." Dit betekent dat je de intentie hardop uitspreekt, zodat het universum weet dat je het meent. Voor het raster van Kadlec zou ze zoiets zeggen als: "Ik heb dit raster gemaakt om verbinding te maken met mijn moed, om mijn stem te verheffen als ik de neiging heb om in te krimpen."