💙Azuriet


✨ Betekenis: Azuriet, vaak de Steen van de Hemel genoemd, is een zacht, prismatisch kristal dat bekend staat om zijn levendige blauwe kleur en symboliseert innerlijke kracht en emotioneel evenwicht.

✨ Helende eigenschappen: Dit kristal wordt geroemd vanwege zijn vermogen om fysieke en emotionele blokkades te verwijderen, het celherstel te verbeteren, de zuurstofstroom door het lichaam en de hersenen te bevorderen en mogelijk te helpen bij de behandeling van degeneratieve aandoeningen en het verlichten van migraine.

✨ Bescherming: Azuriet wordt verondersteld te fungeren als een schild door spanning en verwarring op te ruimen, waardoor mentale helderheid en bescherming wordt geboden tegen negatieve energieën en emotionele stress.

✨ Gebruik: Azuriet kan worden gebruikt in verschillende vormen, zoals sieraden, thuis en op kantoor worden geplaatst voor Feng Shui-oefeningen, en worden gebruikt in meditatieruimtes om de spirituele verbinding, communicatie en creativiteit te verbeteren.

✨ Verzorging: Om Azuriet te reinigen en op te laden, kan het voorzichtig worden gereinigd met een mild sopje en een zachte doek, en worden opgeladen door het onder het sterrenlicht te plaatsen, zodat het zijn genezende en beschermende eigenschappen behoudt.

💙Wat is Azuriet?

Azuriet is een prismatisch kristal. Het bestaat uit kopercarbonaathydroxide en is zachtblauw van kleur. Azuriet is een oude steen; het ontleent zijn kleurintensiteit aan het koperelement en de kristallen zijn meestal monoklien. Azuriet betekent innerlijke kracht en het in evenwicht brengen van emoties.

🙏 Genezende eigenschappen

Doordrenkt van spirituele kracht, staat Azuriet bekend om zijn rijkdom aan genezende energie en om het harder zetten van geheime paranormale vermogens. Voor iedereen die zich aangetrokken voelt tot het idee om gebruik te maken van zijn eigen helderziendheid, verbinding te maken met zijn intuïtie en begeleiding te zoeken bij spirituele gidsen – zou Azuriet precies de steen kunnen zijn om die deuren te openen. Hoewel de wervelende blauwe steen misschien het meest bekend staat om zijn kosmische verbindingen, betekent dit niet dat hij ook tekortschiet als het gaat om het dienen van het emotionele en spirituele lichaam. Hier zijn nog een paar manieren waarop Azuriet de ziel kalmeert...

🧘 Fysieke helende eigenschappen

Bij Azuriet gaat het erom blokkades in het leven op te heffen, zodat jij kunt floreren en dit geldt ook voor fysieke blokkades die je gezondheid kunnen schaden. Deze steen heeft de kracht om cellen te helpen genezen en om een stevige zuurstofstroom door het lichaam en de hersenen te garanderen. Azuriet kan ook een geweldige steen zijn bij de behandeling van aandoeningen zoals dementie en andere ziekten die een degeneratief effect op het lichaam hebben. Het werkt ook om het lichaam te helpen migraine en hoofdpijn te overwinnen en kan wonderen verrichten als het gaat om ontgiften. Met Azuriet in uw leven kan uw huid gezond worden, worden uw tanden sterk en lijkt uw wervelkolom op één lijn te komen.

👤 Mentale en emotionele helende eigenschappen

Azuriet is een complete emotionele reiniger, altijd klaar om al die bungelende draden van angst, zorgen en verstrooide gedachten op te ruimen – waardoor je geest een broodnodige Marie Kondo-oplossing krijgt. Het werpt een licht op alle hoeken van je ziel die een vleugje genezing kunnen bewerkstelligen en biedt sterke steun en zachtheid om je te helpen dit met compassie en innerlijke waarheid aan te pakken.

Voor iedereen die moeite heeft om voor zichzelf op te komen en zijn mening te uiten, of voor degenen die het gevoel hebben dat ze te ver achterover buigen voor anderen, is Azuriet een geweldig juweel dat je helpt in je eigen kracht te staan en de ketenen van schuldgevoelens van je af te schudden. en mensenvriendelijk gedrag. Alles wat je niet meer dient, wordt terzijde geschoven door de helende energie van Azuriet. Angsten en fobieën kunnen worden weggenomen door Azuriet in je leven te brengen. Azuriet geeft je niet alleen de innerlijke kracht om je angsten onder ogen te zien, maar het helpt je hart ook al dat ontrafelen te doen om de oorzaak van de oorzaak te achterhalen.

🦋 Metafysische eigenschappen

Als het gaat om metafysische helende stemmingen, lijkt dit waar Azuriet echt schijnt te schitteren. Het is een steen die verbonden is met innerlijke visie. Door de hele geschiedenis heen hebben mystici en genezers zich tot Azuriet gewend om hen in contact te brengen met spirituele gidsen. Een aura-reiniger en een chakra-genezer – Azuriet werkt om blokkades van eindeloze energiepunten te verwijderen, waardoor de zoete vibraties blijven stromen. Azuriet is verbonden met het derde oogchakra – de plaats van onze diepe intuïtie en innerlijke leiding. Het is ook verbonden met het hartchakra – waar we leren liefde de wereld in te sturen en hoe we ervoor kiezen liefde op te nemen. De blauwe kleur van Azuriet straalt ook gezondheid en rijkdom uit naar je keelchakra, waardoor je wordt verleid om je eigen kracht te bezitten en om de moed te hebben om jouw waarheid te spreken. Ten slotte maakt het ook verbinding met het kruinchakra – de plaats waar we verbinding maken met hogere boodschappen uit het universum.

 

 ⋰ Azuriet-Malchiet Ruw (Mercy) 

 ⋰ Azuriet Ruw (Mercy) 

 ⋰ Azuriet-Malchiet Ruw (Mercy) 

 ⋰ Azuriet-Malchiet Ruw (Mercy) 

 ⋰ Azuriet-Malchiet Ruw (Mercy)