🩷Spirit Quartz


✨ Betekenis: Spirit Quartz, bekend om zijn harmoniserende energieën, is een steen van spirituele groei en afstemming, vaak gebruikt om spirituele evolutie te bevorderen.

✨ Helende eigenschappen: Het ontgift, verjongt het energieniveau, helpt bij vruchtbaarheid en huidproblemen en versterkt de effecten van genezende behandelingen.

✨ Bescherming: Dit kristal bevordert harmonie, temt overweldigende gedachten en bevordert openheid, verbinding en vrede in groepsdynamiek.

✨ Gebruik: Spirit Quartz is het meest effectief wanneer het tegen de huid wordt gedragen of in huis of op kantoor wordt geplaatst om een gevoel van gemeenschap en spirituele verbinding te bevorderen.

✨ Verzorging: Om Spirit Quartz te reinigen en op te laden, veeg je het uit met salie of palo santo, of plaats je het in maanlicht. Vermijd harde methoden vanwege de delicate aard ervan.

💕 De Spirit Quartz ziet eruit als sprankelende sneeuw en is een edelsteen van harmonie, afstemming en voedende spirituele groei. Dit juweeltje, ook bekend als cactuskwarts of stekelvarkenkwarts, ontleent zijn creatieve namen aan zijn intrigerende uiterlijk. Visueel bestaat de Spirit Quartz uit een hoofdedelsteen (bijvoorbeeld Amethist, Citrien, Helder Kwarts of Rookkwarts) met vele andere kleinere kristallen die het oppervlak sieren. Voor degenen die hun spirituele pad willen verlichten, kan de Spirit Quartz je perfecte gids zijn.

🙏 Spirit Quartz helende eigenschappen

Spirit Quartz straalt licht, kristalenergie en hoge trillingen uit. Het is een steen die wil dat je in harmonie leeft, verbonden blijft met je leeftijdsgenoten en helpt om dat innerlijke harde werk een beetje gemakkelijker te maken dankzij de helende energie. Als je dingen hebt vastgehouden die je moet loslaten, worstelt met zelfcompassie en je over het algemeen niet verbonden voelt met je hogere zelf, helpt Spirit Quartz je om je pad naar ascensie te vinden. Het is een edelsteen die draait om groei, troost en het loslaten van negatieve energieën die ons mogelijk op onze plaats houden.


🧘‍♀️ Fysiek

Spirit Quartz is een uitstekende steen om te gebruiken als je de integratie van energie op fysiek niveau wilt verwelkomen. Het helpt het lichaam te ontgiften en verjongt degenen die zich in een energiedaling voelen. Er wordt ook gezegd dat het helpt bij vruchtbaarheidsproblemen en huidproblemen, en dat het een nuttig hulpmiddel is om ervoor te zorgen dat genezende behandelingen een langduriger effect op het lichaam hebben.


☺️ Emotioneel

Omdat Spirit Quartz een steen van harmonie is, kan het helpen vrede te creëren in elke situatie. Dit betekent dat het grotere gedachten kan temmen die je uit balans kunnen brengen, en dat het een nuttige talisman is om te hebben in groepssituaties of wanneer je met enige vorm van groepsbewustzijn werkt. Het vereist gesloten en opgesloten gedrag en stimuleert een gevoel van openheid en verbondenheid, waardoor relaties worden verdiept en eventuele aanhoudende gevoelens van eenzaamheid worden weggespoeld.


🌟 Metafysische eigenschappen

Zoals de naam doet vermoeden, is de Spirit Quartz hier voor allerlei etherische vibraties. Van je wortel tot je zonnevlecht, je hart en je kruinchakra, deze steen brengt zijn hoge vibraties om negatieve energie op te ruimen en je te vullen met universele liefde. Deze steen kan bij alles helpen, van astraal reizen tot droomwerk, wedergeboorte en het verhogen van de psychische bescherming.

 

 ⋰ Spirit Quartz Cluster  (Mercy) 

 ⋰ Spirit Quartz Cluster  (Mercy) 

 ⋰ Spirit Quartz Cluster  (Mercy)