♡ Gebruik jij al onze Dennennaalden Thee ? 🍃 Nieuw in het assortiment Nattokinase & 5-htp 🌿 we bezorgen ook in het buitenland*

 Energy Update 

17.07.2021


Ik ben Aartsengel Michaël.

En ik ben hier op dit moment om je te blijven helpen bij het verwerken van alles wat er nu in je leven gebeurt, terwijl je je meer en meer concentreert op hoe dingen veranderen met je dierbaren, je omgeving, alles wat er gebeurt om je naar een punt waarop je meer en meer onthecht moet worden van alles wat nog een 3D-illusie is van dit driedimensionale paradigma dat inderdaad een illusie is. Alles wat je kijkt op je internet, op je televisies, alles wat je hoort, maakt grotendeels deel uit van deze illusie. Het is een show of een film, zoals je al vaak hebt gehoord, die voor je neus wordt afgespeeld.

Maar de hele reden hiervoor is niet om verdriet te brengen, zeker niet om angst te brengen, maar om deel uit te maken van dit Grote Plan dat je steeds dichterbij brengt om door deze overgang te gaan waarin je je bevindt, en door je ascentieproces te gaan. . Zoals jullie inderdaad nu in die eerste golf van ascentie zijn. Ben je opgestegen? Nee. Als je enige vorm van gehechtheid voelt, ben je niet geascendeerd.

 

En aangezien uw discussie eerder ging over uw dierbaren en degenen die al dan niet opwindend zijn als gevolg van de keuzes die ze maken, hoeft u zich geen zorgen over hen te maken. Ze hebben hun eigen levenspad. Ze hebben hun eigen zielenpad te volgen. En zij volgen dat, net zoals jij de jouwe volgt. Je moet steeds meer gaan begrijpen dat je geen controle hebt. Helemaal geen controle. Net zoals ik geen controle heb. Sananda heeft geen controle. Saint Germain heeft geen controle. Degene die dient ... steeds maar door. Niemand van ons heeft enige controle over jullie, en we zouden zelfs geen controle willen hebben. Dat is een driedimensionaal illusionair proces.

DIVINE INTERVENTION
Degenen die controle willen hebben, willen de hele planeet beheersen. Ze willen de wereld beheersen. Hoeveel dwaasheid is dat? Maar dat mogen ze niet.

Je hebt vele, vele malen gehoord dat het Licht al heeft gewonnen. En inderdaad, in heeft. In de hogere dimensionale frequenties heeft het al gewonnen. Het is al gebeurd. Jullie hebben de Zonneflits al in de hogere dimensies gehad. Maar het is nog niet gefilterd. En je hebt gehoord dat het niet in de derde dimensie zal zijn, en dat zal het ook niet zijn. Het kan niet zo zijn. Want als de Zonneflits nu zou plaatsvinden in je driedimensionale illusie met de sluier nog omhoog, zou je niet overleven. De meesten, zo niet jullie allemaal, en de Lichtwerkende Gemeenschap inbegrepen, zouden het niet overleven.

Daarom is het nog niet gebeurd. Maar wees gerust, als het gebeurt, ben je er klaar voor. En het bewustzijn van de mensheid zal voldoende gevorderd zijn. Want er zijn die dingen in de maak die dit Grote Ontwaken tot stand brengen. Dit Grote Ontwaken leidt tot een hoger bewustzijn, hogere vibraties en een beweging uit de driedimensionale illusie, een beweging om de sluier naar beneden te halen. En wanneer dit gebeurt, zal ook de Solar Flash plaatsvinden.

Zal het een leven lang duren? Nee. Zal het vele jaren duren? Hoogstwaarschijnlijk niet. Maar het kan maanden, en ja, zelfs jaren duren voordat dit gebeurt. Maar nogmaals, het is allemaal op wat je 'Gods tijd' noemt. Niet jouw tijd. Het is allemaal in goddelijke timing.

Zelfs ik, Aartsengel Michaël, ik weet de timing hiervoor niet. En als ik dat deed, zou ik het je niet mogen vertellen. Omdat je het moet leven. Je moet je leven van dag tot dag, van moment tot moment leven. Maar daarvoor ben je hier gekomen. Je bent hier gekomen om te leven. Je kwam hier om het leven uit te drukken, uit te drukken. Je kwam hier om het Licht te verankeren. Dat is wat jullie allemaal in meer of mindere mate doen.


Het is waar: het is niet aan jou om iemands zielenpad te manipuleren of te helpen veranderen. Het is hun zielenpad. Het is je zielenpad.