♡ Gebruik jij al onze Dennennaalden Thee ? 🍃 Nieuw in het assortiment Nattokinase & 5-htp 🌿

 Aartsengel Michael Update

GECHANNELD VIA ASARA ADAMS


"Gegroet, geliefden. 

We sturen je zegeningen van LIEFDE en LICHT, in dit NU-moment, en we nodigen je uit om je Hart te openen voor onze boodschap voor jou. Je gaat NU een Nieuwe Fase binnen op je Ascentie-reis. De huidige Energieën zijn ontworpen om je trillingsfrequenties sneller te verhogen, aangezien je erop voorbereid bent op een fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Deze "DRUK" van Energieën is NU nodig om het traject van het leven van elk Individu en het Collectieve Bewustzijn naar een Hogere Dimensionale Realiteit te duwen. Wat betekent dat voor u tijdens uw dagelijkse bezigheden?

 

Omdat je misschien sterkere Ascentiesymptomen ervaart dan normaal, raden we je aan om zo veel mogelijk gecentreerd te blijven in je IK BEN Aanwezigheid. Je IK BEN Aanwezigheid is het geïndividualiseerde aspect van God, dat steeds meer in je menselijk lichaam integreert. Om gecentreerd te blijven in je IK BEN Aanwezigheid, hebben we een visualisatie voor je: Ontspan en haal diep adem ...

 

Stel je een Gouden LICHT voor, dat van boven komt, je Hoofd binnengaat en dan je Hart ... Laat van daaruit dit Gouden LICHT uitbreiden naar je Lichaam en Aura ... Blijf hier een paar momenten bij ... Roep dan de Violette Vlam aan en laat deze in je lichaam stromen, en Aura ...  Blijf er een paar momenten bij ... Roep dan de Kosmische Christus Liefde Vlam aan om je lichaam en Aura binnen te stromen ... Blijf er een paar momenten bij ...U kunt dit zo lang doen als u wilt.  Terwijl de Energieën de komende dagen zullen toenemen, blijf je verbinden met je IK BEN Aanwezigheid. Rust als je kunt.