17 Beschermende Kristallen voor Thuis


Onze huizen kunnen energie en emoties opzuigen. Maak van je huis een heilige ruimte. Gebruik kristallen om beschermende grenzen te smeden. Je huis is je toevluchtsoord en zou een heilige ruimte van voedende energie moeten zijn. Het is altijd de hoop om een huis te bouwen dat een beschermende uitstraling biedt en je elke keer dat je over de drempel stapt, optilt. Omdat de wereld buiten soms chaotisch en uitputtend kan lijken, helpt het om een plek te hebben die een zacht en genezend toevluchtsoord biedt. Het eren van je huis betekent ook het eren van jezelf, jezelf de ruimte gunnen om je batterijen op te laden, rustig uit te rusten en je af te sluiten van de buitenwereld. Kristallen kunnen je helpen beschermende grenzen te smeden, negatieve energie op afstand te houden en een ruimte te creëren die overloopt van liefde, kalmerende energie en creatieve geest. We gieten liefde in onze huizen door er een mooie ruimte van te maken, maar we weten allemaal dat het visuele en het spirituele niet altijd bij elkaar passen. Onze huizen kunnen de energie absorberen en aangezien huizen ruimtes kunnen zijn van tranen, frustratie, wisselende emoties en zelfs bezoekers die hun sfeer door de deur naar binnen brengen, kan uw huis de dupe worden van al deze opgestapelde energie. Daarom is het zo belangrijk om die ruimte terug te winnen en dit is waar kristallen kunnen helpen. Altijd klaar om te verschuiven en de lente schoon te maken, hebben we de beste reeks kristallen voor thuis om een fris perspectief in uw ruimte te brengen.

🔎 Kristallen voor Bescherming en Positieve Energie:

🌟Zwarte toermalijn om uw drempel te beschermen tegen slechte energie
🌟Agaat voor perfecte kussengesprekken en een zoete slaap
🌟Bergkristal om van je huis je eigen moodboard te maken
🌟Rozenkwarts voor liefdevolle energie en compassie
🌟Citrien voor geluk en zonnige vibes tijdens de wintermaanden
🌟Amethist voor een serene ruimte
🌟Seleniet voor het brengen van het licht
🌟Carneool voor het bouwen van een creatieve ruimte
🌟Aventurijn voor het smeden van familiebanden en als studiehulpmiddel 🌟Lapis Lazuli voor droomwerk en het bestrijden van psychische aanvallen 🌟Pyriet voor bescherming en gouden ideeën
🌟Hematiet om uw huis gifvrij te houden
🌟Rookkwarts voor het afvoeren van slechte energie
🌟Labradoriet voor gratis en gemakkelijke communicatie
🌟Aquamarijn voor een snelle opleving
🌟Obsidiaan voor het verplaatsen van stagnerende slechte energie en bescherming tegen psychische aanvallen
🌟Onyx om uit een pijnlijke ruimte te komen 

 Zwarte Toermalijn

Hoe het eruit ziet: Gitzwart en geboren uit de rauwe energie van de aarde. Wat het doet: Zwarte Toermalijn is beschermend en aardend en is een geweldige steen om die negatieve gevoelens de deur uit te sturen. Dit diep genezende juweeltje is geweldig in het absorberen van slechte stemmingen en zorgt ervoor dat elke keer dat u uw huis binnenstapt, u zich vastgehouden, gegrond en volkomen veilig voelt om precies te zijn wie u bent. Wanneer te gebruiken: Plaats Zwarte Toermalijn dicht bij deuropeningen en ramen om te voelen dat uw ruimte beschermd is tegen iedereen die binnenkomt en welke energie ze ook met zich meebrengen. 

Agaat

Hoe het eruit ziet: Verkrijgbaar in vele tinten, maar de Blue Lace is zo zacht en sereen als een lentelucht. Wat het doet: Blue Lace Agaat heeft een enorm kalmerende invloed om in huis te brengen. Als keelchakrasteen bevordert het de communicatie en een stralende kalmte. Blue Lace Agaat is ook superglad als het gaat om die zachte stressvibes, wat betekent dat het rust en ontspanning aanmoedigt. Wanneer te gebruiken: plaats Blue Lace Agate in uw slaapkamer als u uw verbinding en communicatie wilt verbeteren. Dit weelderige en lieflijke blauwe juweeltje vergemakkelijkt alleen maar oprechte kussenpraatjes, maar wiegt je ook in de heerlijkste slaap.

Helder Kwarts

Hoe het eruit ziet: Helder en stralend met een ongerepte energie. Wat het doet: Reinig je ruimte en verfijn je focus met de meestergenezer van de Bergkristalsteen. Dit heldere juweeltje is perfect voor het programmeren van uw wensen en verlangens, wat betekent dat welke sfeer u ook in uw huis wilt hebben, zich in werkelijkheid kan manifesteren. Wanneer te gebruiken: Bergkristal is een must voor elk huis en moet in elke kamer en ruimte worden geplaatst voor degenen die positieve energie willen kanaliseren en hun huis een toevluchtsoord willen houden.

Agaat

Brengt stabiliteit, kracht, balans, moed, welsprekendheid en een heldere geest. Verhoogt zelfrespect, kalmeert lichaam en geest. 1e chakra. Agaat heeft de volgende eigenschappen:  Geeft rust en helderheid. Tegen oorontstekingen. Maakt de bevalling 'makkelijker'. Tegen koortslip. Tegen griep. Stimuleert wilskracht en werklust. Stimuleert uithoudingsvermogen. Maakt ontvankelijk voor universele liefde. Bevat intense aarde energie. 

Rozenkwarts

 Hoe het eruit ziet: Glinsterend roze en vol positieve flow. Wat het doet: De liefdessteen is doordrenkt van zachte energie en stralend mededogen. Als je huis soms aanvoelt als een slagveld, dan is Rozenkwarts hier om ieders hart te genezen en zich open te stellen. Het vult elke centimeter ruimte met empathie, vertrouwen en genezing, waardoor er in elke hoek een verzorgende sfeer ontstaat. Wanneer te gebruiken: Gebruik Rozenkwarts om spanning en ruzies bij u thuis te onderdrukken als u en degenen die bij u wonen in een spanningsstorm terechtkomen. Nu het leven wat meer op slot zit dan normaal, is het niet meer dan normaal dat mensen elkaar op de zenuwen werken. Rozenkwarts vergemakkelijkt verbindingen en mooie verbindingen, waardoor uw ruimte weer in een liefdesnestje verandert.

Citrien

Hoe het eruit ziet: zo helder en sappig als alle citroenen op Sicilië. Wat het doet: Voor iedereen die eindeloze zon in zijn leven wil brengen, is Citrien het glorieuze gloeiende juweel voor jou. Deze positief denkende steen zorgt voor een instant goed humeur en helpt ook om geluk en overvloed rechtstreeks naar je deur te laten stromen. Wanneer te gebruiken: Als je een goddelijke dosis vitamine D in huis wilt halen, is Citrien er om ervoor te zorgen dat de zon altijd naar binnen schijnt. Dit is een geweldige steen om ook in de donkere wintermaanden bij je thuis te brengen, vooral voor degenen die een helpende hand nodig hebben bij seizoensgebonden affectieve stoornissen.

Amethist

 Hoe het eruit ziet: Verpletterd paars en zilver met kruinchakra-stijl. Wat het doet: Een van de mooiste stenen voor sereen denken, de Amethiststeen gaat helemaal over het uitschudden van het stof van stress en angst en ervoor zorgen dat je je sterk, sereen en verbonden voelt met je spirituele zelf. Wanneer te gebruiken: De Amethiststeen is een geweldige aanvulling op de kristallen in huis, vooral voor degenen die op een spiritueel pad zijn om hun hogere zelf te omarmen en die geïnteresseerd zijn in het koesteren van psychische verbindingen.

Seleniet

Hoe het eruit ziet: Bleek als de dageraad en geëtst met roze en perzik in zijn ruwe vorm. Wat het doet: Seleniet is hier om licht en sprankeling in uw ruimte te brengen. Deze satijnen sparsteen weet geblokkeerde en slechte energie op te ruimen en die vochtige en zware gevoelens te vervangen door hoge zwevende trillingen. Wanneer te gebruiken: Wanneer uw ruimte donker en somber aanvoelt, kan het Seleniet-kristal de lichtbrenger zijn en niet alleen het natuurlijke licht verwelkomen, maar ook een gevoel van licht dat van binnenuit komt.

Carneool

Hoe het eruit ziet: Vurig helder in flikkerende warme vlammen van oranje en rood. Wat het doet: Carneool is stralende energie en warme vibraties bij elke stap. Voor degenen die willen dat hun huis gevuld is met de geluiden van gelach, creativiteit en het voedende comfort van eigenwaarde, dan verdient deze steen zeker een plaats op uw kantoor of bij u thuis. Wanneer gebruiken: Roep Carneool aan en plaats deze aan de zuidkant van het huis. Dit is de plek voor als je overvloed wilt uitnodigen om binnen te komen. Voor degenen die meer creativiteit in hun wereld willen verweven, zullen de westelijke hoeken van het huis dat artistieke hart een kickstart geven.

Aventurijn

Hoe het eruit ziet: mager en groen en voelt koel aan. Wat het doet: De steen van kansen zorgt voor veel opschudding, en met goede reden. Aventurijn zit boordevol stralende eigenschappen. Aventurijn is niet alleen een steen die een onrustig hart kalmeert, maar er wordt ook aangenomen dat hij banden tussen dierbaren smeedt en negatieve energie verbreekt. Aventurijn is ook een geweldig studiehulpmiddel omdat het het geheugen en de focus helpt. Wanneer gebruiken: Plaats hem in gedeelde ruimtes om gezonde interacties met familie of vrienden aan te moedigen. Je kunt hem ook op je kantoor plaatsen of waar je ook studeert, zodat deze steen je aandacht kan trekken en je verbonden kunt houden met de taak die je moet doen.

⧟ Lapis Lazuli 

 Hoe het eruit ziet: de diepste tinten fluweelblauw bezaaid met witte ijzige heldere en zilveren sterren. Wat het doet: Sinds de oudheid wordt Lapis Lazuli gebruikt als schild ter bescherming tegen psychische aanvallen. Deze steen was niet alleen een grote favoriet bij royalty's en kunstenaars dankzij zijn magnetische kleurenmagie en zijn koninklijke positieve sfeer, maar hij weet ook emotioneel evenwicht te brengen en kan een geweldige steen zijn om te gebruiken bij droomwerk. Wanneer te gebruiken: Plaats hem bij u thuis wanneer u energievampieren wilt afweren, of als u hem gebruikt voor droomwerk en het ontdekken van andere rijken, plaats hem dan onder uw kussen en laat u leiden door de mystieke middernachtblauwe steen.

Pyriet

Hoe het eruit ziet: Gouden klompjes van geluk, Pyriet is het helderste vuur. Wat het doet: Pyriet is sterk en stabiel en is hier om u te helpen uw fortuin te laten groeien – hetzij op het gebied van gezondheid, rijkdom of gewoon door te leven in het licht van puur denken. Het is een geweldige aanvulling op uw huis. Deze sprankelende gouden edelsteen weet hoe hij een slechte sfeer moet opwekken en in plaats van negativiteit werkt hij om overvloed, geluk en een ultiem gevoel van welzijn te verwelkomen. Wanneer te gebruiken: Pyriet kan overal in huis worden geplaatst, maar kan de grootste indruk maken op het gebied van creatieve energie, gouden ideeën en geluk wanneer het in studioruimtes of uw thuiskantoor wordt geplaatst.