♐️ Sterrenbeeld Boogschutter & Edelstenen


Kenmerken: Als Boogschutter sta je bekend om je optimistische en avontuurlijke geest, met een humoristisch en genereus karakter, vaak op zoek naar onafhankelijkheid en waarheid in je reis.

Top Geboortestenen: Je belangrijkste geboortestenen zijn Turkoois voor emotioneel evenwicht en duidelijke communicatie, Blauwe Topaas om wijsheid en rationeel denken aan te moedigen, en Amethist voor spiritueel ontwaken en kalmerende energie.

Kristallen Gebruiken: Draag deze edelstenen als sieraden of houd ze dichtbij om je positieve eigenschappen te versterken, je avontuurlijke geest te beschermen en emotioneel en spiritueel evenwicht in je dynamische leven te behouden.

Wat is de Geboortesteen van de Boogschutter?

Boogschutter is het 9e teken van de dierenriem. De geboortesteen van de Boogschutter is Turkoois. Turkoois is een blauwe edelsteen die staat voor emotioneel evenwicht en communicatie. Degenen die tussen 23 november en 21 december zijn geboren, zijn Boogschutters. Het element Boogschutter is vuur en de heersende planeet is Jupiter. Het symbool van Boogschutter is de boogschutter.

 

Geboren in de donkerste stuiptrekkingen van de winter net voor de zonnewende, is het geen verrassing dat Boogschutters een vuurteken zijn. Met meer dan een flikkering van passie en altijd klaar om liefdevolle warmte te verspreiden, draait het bij Boogschutters allemaal om optimisme, vrijgevigheid met een groot hart en het rechtzetten van de wereld. Ze houden van reizen, omarmen alle avonturen van het leven en hebben een onberispelijk gevoel voor humor dat hen goed van pas komt bij vrienden en familie. Nieuwsgierig en altijd energiek, is het geen verrassing om Boogschutters rond te zien rennen om die goodwill en vreugde te verspreiden naar iedereen die hun pad kruist. Boogschutters zijn natuurlijke wereldverbeteraars. Ondanks de behoefte aan verbinding, zijn Boogschutters ook fel onafhankelijk en proberen ze altijd hun eigen pad in het leven te vormen in plaats van simpelweg de massa te volgen.

 

Het symbool van het Boogschutter huis is de boogschutter. Deze mythologische centaurfiguur die zijn pijl en boog terugtrekt, heeft alles te maken met het overbruggen van de kloof tussen hemel en aarde. De boogschutter vertegenwoordigt de Boogschutter-kwaliteit van spontaniteit - de noodzaak om eerst te schieten. Het vangt ook het doelgerichte karakter van het teken en de galopperende aard waarmee ze door het leven draven. Met hun heersende planeet Jupiter is het de moeite waard eraan te denken dat Jupiter de god van de lucht en de donder was. Jupiter heeft alles te maken met de storm en is ook een planeet van overvloed. Het is expansief, sociaal en ondanks zijn stormachtige kant is het verbonden met bliksemschichten van hoop en positieve aard.

 

Duizend ongelooflijke eigenschappen vormen het sterrenbeeld Boogschutter, maar zoals alle horoscopen is er geen kracht zonder een vleugje zwakte. Een van de belangrijkste manieren waarop Boogschutters worstelen in het leven is door te veel te beloven. Een sterrenbeeld dat zelden nee zegt als onderdeel van hun vocabulaire, Boogschutters beloven zichzelf altijd te veel en komen in lastige situaties terecht als ze niet kunnen leveren. Het is niet zo dat de Boogschutter moeite heeft om voor zichzelf op te komen, alleen dat ze overdreven idealistisch kunnen zijn en zo graag willen helpen dat ze automatisch ja zeggen. Hun natuurlijke vriendelijkheid kan hen ook een beetje openstellen om misbruikt te worden.

 

Boogschutters werken heel goed met edelstenen die hen beschermen, hen helpen zich wat meer te concentreren, de communicatie versterken zodat ze die soms bruuske eerlijkheid kunnen overwinnen, en stenen die hen een moment van pauze geven, zodat ze echt kunnen overwegen of ja zeggen tegen iets de beste manier van handelen is voor alle betrokkenen. Kijk eens naar deze geboortestenen van de dierenriem die zijn gemaakt voor Boogschutters...

 

Blauwe Topaas

De prachtige geboortesteen van december staat bekend om zijn flikkerende blauwe vuur, samen met zijn eigenschappen van veerkracht, kracht en genereuze geest. Als er niets anders is, staat de Blue Topaz bekend om zijn pure authenticiteit en zijn vermogen om wijsheid, waarheid en rationeel denken aan te moedigen. Altijd in staat om de wervelwind van de Boogschutters terug te brengen naar de basis en om een gevoel van kracht en harmonie te geven, is dit een geweldige steen om die overbelaste Boogschutters te helpen een beetje broodnodige R & R in hun leven te verwelkomen. Blue Topaz staat er ook om bekend te helpen bij communicatiezaken. Boogschutters staan er soms om bekend dat ze uitbarsten van woorden voordat ze nadenken en hun innerlijke redacteur niet omarmen om enkele van de minder dan diplomatieke zinswendingen eruit te filteren. Blue Topaz werkt samen met het keelchakra om ervoor te zorgen dat de communicatie zacht en attent blijft, wat helpt om betere relaties te koesteren, liefde aan te trekken en met kristalheldere helderheid begrepen te worden. Andere keelchakrastenen zijn sodaliet en turkoois howliet. 

Robijn

De rode vlam van Robijn is bespat met warmte en diep gepassioneerde en rijpe energie, een die past bij het vuurelement van Boogschutter en de winterkou op afstand houdt. Ruby staat bekend om het helpen opbouwen van motivatie, maar het kan Boogschutters ook helpen om hun doelen realistischer te houden. Hoewel Boogschutters absoluut geen hulp nodig hebben bij het stellen van doelen, zal Ruby helpen door ervoor te zorgen dat één voet stevig op de grond wordt gehouden. Het is ook een uitstekende steen voor het aanmoedigen van levenslust, vertrouwen, vreugde en een gevoel van spontaniteit.

Lapis Lazuli

Lapis Lazuli, een van de meer mystieke stenen in het pakket, brengt zijn diepe intuïtie, verbinding met het derde oog en ingewikkeld zelfbewustzijn naar het feest. Zoals gezegd, soms schieten Boogschutters zonder na te denken en zeggen ze ja tegen duizend dingen zonder in te checken met hun gevoel. Bij Lapis Lazuli gaat het erom je opnieuw te verbinden met die diepgewortelde intentie en je te allen tijde in contact te houden met je eigen bewustzijnsniveau. Dit helpt extraverte denkende Saggi's om hun blik naar binnen te richten en ervoor te zorgen dat ze ja zeggen vanuit een hartruimte en niet alleen uit pure gewoonte. Je kunt Lapis Lazuli ook mengen met Maansteen om nog meer vrouwelijke energie en spirituele brutaliteit op tafel te brengen.

Citrien

Barstensvol zoete helderheid en hier om het volume op positiviteit te helpen verhogen, Citrien is een en al zonneschijn en stijl. Deze heldere kwarts is de perfecte keuze voor die winterse sterrenbeelden. Citrien brengt licht in de duisternis en rijp met vitamine D voor de ziel, versterkt de toch al positieve kracht van het Boogschutterteken en houdt ze levendig en doordrenkt van die kinderlijke vreugde. Voor nog meer lichtgevende energie draag je Citrien naast de twinkeling van Peridoot.