Getting Started with the Power of Gemstones & Crystals


Voel je je aangetrokken tot de sprankelende tinten van kristallen? Benieuwd naar edelstenengenezing? We weten hoe u aan de slag kunt gaan in de wondere wereld van kristalmagie. Gebruik voor dagelijks evenwicht en welzijn Verwijder blokkades uit de chakra's Blijf verbonden met je zielmagie Alchemie is springlevend als het gaat om steenmagie. Voor iedereen die zich alles heeft afgevraagd over het hoe, waarom en wat als het om kristallen gaat, zijn we hier om de beste startkristallen in kaart te brengen om je op weg te helpen. 

All Shapes & Sizes

Kristallen zijn er in duizend vormen, stijlen en kleuren, maar ze zijn niet alleen mooi om naar te kijken, ze hebben ook een hele reeks genezende eigenschappen en kunnen in je dagelijks leven worden gebruikt om een gevoel van evenwicht en welzijn te helpen creëren. . Er zijn kristallen voor het zuiveren van chakra's, kristallen voor beschermende maatregelen, kristallen voor zelfzorg, kristallen voor emotionele energie en kristallen voor het aantrekken van alles wat je wenst en meer. Je hoeft er alleen maar één te kiezen die werkt met je eigen machtssystemen. Je vraagt je misschien af hoe je überhaupt weet welk kristal het juiste voor je is, maar dit is waar we de allereerste les geven in het werken met kristallen. Het gaat erom jezelf te leren vertrouwen en je te laten leiden door je intuïtie. Als we leren die bron van wijsheid aan te boren, weten we precies wat we nodig hebben voor onze eigen zelfzorg en weten we waar we op onze welzijnsreis stijgen en waar we mogelijk dalen. Het gebruik van deze kennis en het vinden van kristallen die kunnen helpen onze sterke punten te versterken en veerkracht op te bouwen op plaatsen waar we kwetsbaar zijn, is op zichzelf al een glorieuze daad van zelfzorg. Je zult waarschijnlijk merken dat er meer dan één kristal is dat jouw naam roept en dat is helemaal gaaf. 

Start Your Collection

Het opbouwen van een kristallencollectie is iets vreugdevols en betekent dat we verschillende kristallen kunnen gebruiken om aan onze stemmingen te voldoen, aangezien zelden iemand met een constante snelheid door het leven rijdt. Wees niet bang om met kristallen te experimenteren en te zien welke stenen verbinding maken met jouw geest. Kristallen zijn verleidelijk. Ze zijn een krachtige herinnering dat we bereid zijn te verschijnen en keuzes te maken om het innerlijke werk gedaan te krijgen. Tot je beste zelf komen is werk en vergt erkenning en inspanning. Dit betekent niet dat we onszelf met volle kracht op genezing moeten storten, maar het kan wel betekenen dat we kleine stapjes moeten zetten, en kristallen kunnen dat helpen faciliteren. Ze zijn een visuele weergave van onze intentie. Ze zijn een talisman van zorg en mededogen voor onszelf en anderen. En ze zijn een prachtige manier waarop we verbonden kunnen blijven met onze eigen zielsmagie en de wijdere wereld die daar in de kosmos hangt. Het is tijd om het universum zowel van binnen als van buiten te ontdekken, het is tijd om je eigen kristalcollectie een kickstart te geven.