✴︎ Chakra Stenen Uitgelegd


De wortelchakra, de zonnevlechtchakra, de sacrale chakra, de hartchakra, de keelchakra, de derde oogchakra en de kruinchakra. Dit zijn de zeven energiepunten in het lichaam die samen de chakra's vormen. De term chakra komt uit het oude Sanskriet woord voor wiel. Misschien is een eenvoudige manier om naar chakra's te kijken om ze te beschouwen als satellieten - ze pikken signalen van het universum op en transmuteren die berichten naar onze fysieke, emotionele en spirituele lichamen. Omdat we altijd informatie, energieën en berichten absorberen, kunnen sommige van onze chakra's na verloop van tijd geblokkeerd raken. Wanneer onze chakra's geblokkeerd zijn, kan dit de energiestroom onderbreken en kan dit leiden tot een onbalans in ons systeem, wat een negatief effect kan hebben op ons spirituele, emotionele en fysieke welzijn.

 

Kristallen kunnen super effectief zijn om onze blokkades op te ruimen en ons weer op één lijn te brengen, omdat ze unieke trillingsenergie hebben die dingen van binnen kan verschuiven en onze eigen systemen kan opladen om opnieuw een heldere en volledige spoeling te vinden. Kristallen gaan niet alleen actief aan de slag met het opruimen van blokkades, maar ze helpen je ook om bewust te leven en opnieuw contact te maken met je lichaam, geest en ziel en ruimte te houden voor je gevoel van welzijn en de wonderen van het universum. Pijn en trauma en negatieve energie kunnen allemaal door ons lichaam stromen, naast vreugde en diepte en begrip. Kristallen kunnen ons helpen om deze systemen schoon te maken en ervoor te zorgen dat we ons innerlijke huis in harmonie houden.


Er zijn Verschillende Manieren waarop je Chakrakristallen kunt gebruiken om je Systeem te Reinigen...

  • Het dragen van kristallen sieraden - het hebben van stenen in direct contact met de huid is een van de gemakkelijkste en meest effectieve manieren om die helende vibraties aan het werk te laten gaan op de chakra's.

  • Mediteren met kristallen - het plaatsen van een corresponderend kristal op het chakragebied dat geblokkeerd aanvoelt en jezelf laten vallen in een mindful meditatiebeoefening kan een krachtige manier zijn om die ruimte opzettelijk op te ruimen.

  • Slapen met kristallen - leg het kristal van je keuze onder je kussen als je slaapt en laat de krachtige vibraties doorsijpelen terwijl je jezelf met een onbewuste intentie opzet.

  • & natuurluck de Chakra-Legging