♍️ Sterrenbeeld Maagd & Edelstenen


Kenmerken: Als Maagd sta je bekend om je nauwgezette en analytische karakter, waarbij je vaak streeft naar perfectie in elke taak en praktische bruikbaarheid en aandacht voor detail waardeert.

Top Geboortestenen: Je belangrijkste geboortestenen zijn saffier, dat wijsheid en zuiverheid bevordert, Carneool voor het vergroten van zelfvertrouwen en actie, en Peridoot om je begrip en mededogen te vergroten.


Kristallen Gebruiken: Draag deze edelstenen als sieraden of bewaar ze in je omgeving om hun energieën te benutten, te helpen bij het nemen van beslissingen, je analytische geest te aarden en je natuurlijke probleemoplossende vermogen te verbeteren.

Wat is de Geboortesteen van de Maagd?

Maagd is het 6e teken van de dierenriem. De geboortesteen van de Maagd is de Blauwe Saffier. Blauwe Saffier is een kostbaar juweel dat innerlijke visie en helderheid betekent. Degenen die geboren zijn tussen 23 augustus en 22 september delen het teken Maagd. Het element voor Maagd is aarde en de heersende planeet is Mercurius. Het symbool voor Maagd is het meisje.

 

De maagdenbeurs vangt de geduldige en altijd rechtvaardige energie van al die lieve zomerbaby's die geboren worden terwijl de zon langs de hemel buigt en de overvloed van de oogst met zich meebrengt. Maagden zijn onverschrokken in hun vriendelijkheid en altijd klaar om het slimste en beste in iedereen te zien. Dit aardeteken is solide, betrouwbaar en begrijpt precies hoe ze hun verantwoordelijkheden serieus moeten nemen. Als iemand iets gedaan wil hebben, is de Maagd degene tot wie ze zich wenden. Deze zachtaardige aard en toewijding aan de taak die voor ons ligt, helpen om van Maagden een fantastische vriend te maken en altijd iemand om op te vertrouwen. Hun kleine logica en rechtlijnige aanpak is altijd welkom in de wereld van het oplossen van problemen, maar dit kan omslaan in een hoog niveau van perfectionisme.

 

Geregeerd door Mercurius, zijn Maagden kritische denkers (zo krijgen ze dingen voor elkaar), maar met deze voorliefde voor het oplossen van problemen kan dit leiden tot de neiging om zo ongeveer alles te overdenken. Maagden kunnen soms een pauze van hun eigen hoofd gebruiken of kunnen een helende balans verwelkomen, zodat ze meer vertrouwen op leiden met hun hartruimte en een reeds ontwikkeld gevoel van sublieme intuïtie. Kortom, als Maagden zouden kunnen leren meer op hun instinct te vertrouwen, zouden ze heel veel hoofdruimte besparen. Maagden kunnen ook heel veel energie gebruiken in de zorgensteen. Ze zijn een teken dat stevig aan de grond blijft dankzij hun aardse element, maar ook kan uitmonden in rampendenken. Hé, we snappen het, het is lastig om de meest hardwerkende persoon in de kamer te zijn!

 

Maagden hebben een enorme zwellende hartruimte en die diepgevoelde verbindingen met anderen komen zeker tot uiting in hun aanbidding om mensen te helpen. In de kern willen ze echt het beste voor degenen in hun leven, wat hen geweldig maakt. Als het gaat om het helen van hun eigen scherpe randen, kan een beetje minder zorgen en het laten glijden van normen Maagden zeker op het goede spoor zetten om die zachte energie in zichzelf te keren. We brengen enkele van de beste helende kristallen en prachtige geboortestenen in kaart die zijn gekozen met al die vraatzuchtige Maagd-eigenschappen in gedachten. Blijf lezen om erachter te komen welke geboortestenen van de Maagd jouw nummer hebben.

Maagd's reeks edelstenen is gekozen vanwege hun belofte van balans, innerlijke genezing en het bieden van een helpende hand bij het wegtrekken van Maagden van de donkere kant van perfectionisme. Dingen perfect willen hebben kan positief zijn als het je ertoe aanzet hard te werken en te slagen, maar het kan ook leiden tot ontevredenheid en strenger zijn voor jezelf dan nodig is. Deze helende kristallen zijn er om negatieve energie weg te spoelen en je te helpen je meer sympathieke kant te omarmen. Kijk eens naar onze favoriete Maagd geboortestenen...

Blauwe Saffier

Sprankelend in heldere oceaantinten, is de Blauwe saffier een sublieme geboortesteen van september. Deze kostbare edelsteen, de steunpilaar voor alle Maagden, weet precies hoe hij alle energieën van Mercurius moet geleiden. Mercurius staat bekend om zijn creatieve uitstraling en zijn vermogen om blokkades in communicatie te ontrafelen. De prachtige Blue Sapphire legt dit alles en nog veel meer vast. De saffier is een steen van waarheid en oprechtheid (klinkt als iemand die je kent?). Het helpt ook om inzicht te geven aan die Maagden die ooit op zoek zijn naar perfectionisme, waardoor ze het perifere zicht krijgen dat ze nodig hebben om het grote geheel op te snuiven in plaats van in de diepten van tunnelvisie te worden getrokken. Combineer met Maansteen of Opaal om onderweg nog meer helderheid van zicht te krijgen.

Zirkoon

De talismansteen van Zirkoon lijkt misschien op een diamant, maar in plaats van zijn flitsende kracht, brengt de Zirkoon een oprecht en nederig gevoel van sereniteit en herinnert ons eraan dat eigendom van veel verschillende plaatsen kan komen. Voor Maagden die zo toegewijd zijn aan rechtlijnige paden, weerspiegelt de Zirkoon dat met elegantie en gemak.

Sardonyx

Het stimuleren van een gevoel van zelfbeheersing en magische golven van motivatie, het is geen verrassing dat Sardonyx een zoete match is voor het sterrenbeeld Maagd. Sardonyx deelt deze suggesties van betrouwbaarheid en succes al en is een steen van kracht en bescherming, die je alles schenkt wat je nodig hebt bij het nastreven van geluk en harmonie. Sardonyx, een stabiliserende steen voor alle relaties en een verzorger van heldere communicatie, met zijn gestreepte tinten draait helemaal om balans, optimisme en het op een intelligente manier verwoorden van je behoeften.

Toermalijn

Zwarte Toermalijn is een krachtige en beschermende stone en is er om je te helpen nee te zeggen tegen alle slechte vibes die je zou kunnen hebben. Vooral zwarte toermalijn is een geweldig hulpmiddel bij het wegvegen van opgebouwde stagnerende energie. Het beschermt Maagden tegen slechte juju en helpt die zorgen en overblijfselen van angst te verdrijven die zich kunnen vastklampen.

Citrien

Citrien is een andere steen die Maagden aanmoedigt om afscheid te nemen van die perfectionistische aard. Zeker, soms is perfectionisme een glorieuze drijvende kracht om in het volste licht van je intentie te leven, maar andere keren kan het je ervan weerhouden alles te zien wat je hebt. Citrien met zijn zonnige en heldere karakter nodigt je uit om altijd het positieve te zien en alle negatieve energie die in de hand is geklemd los te laten.