Het Kraken van de Code van Twaalf Energiecentra in Jezelf


Vergeet niet dat de belangrijkste dingen die je moet respecteren je eigen lichaam zijn, de aarde waarop we leven en iedereen die hier woont. Beschouw je lichaam als een superkostbaar geschenk, behandel het als een schitterend juweel en gedraag je alsof je iets bezit dat werkelijk van onschatbare waarde is. De aarde op de eerste plaats zetten is een groot onderdeel van deze missie, en dat is waar jouw echte waarde ligt. Laten we het nu hebben over het getal twaalf – het is speciaal en duikt overal om ons heen op. Van de sterrenbeelden tot de huizen, twaalf zijn overal aanwezig en bepalen hoe we dingen begrijpen. Het is als een geheime code die door de geschiedenis heen is doorgegeven om ons te helpen verschillende ideeën met elkaar te verbinden. Denk eens na over hoe we klokken en kalenders gebruiken om de tijd bij te houden, en je zult zien hoe twaalf daar staat en ons leidt. Stel je oude verhalen voor uit teksten als de Bijbel, waarin het getal twaalf veel wordt gebruikt. Twaalf poorten, twaalf stammen, twaalf engelen – het is als een patroon dat er al vanaf het begin was. En raad eens? Er wordt nu zelfs gesproken over een twaalfde planeet. Maar laten we ons op jou concentreren: er zijn twaalf chakra's, twaalf DNA-strengen en twaalf bibliotheken die allemaal samenwerken om een grotere manier van kijken naar de dingen wakker te maken, allemaal via dit magische getal.

Ontdek de Chakra's

❤️ De eerste bevat de sleutel tot wie je bent en hoe je overleeft. Het is als de basis van een gebouw en helpt je jezelf te begrijpen.

 

🧡 De tweede gaat over creatief en sensueel zijn, zoals kunst en gevoelens die tot leven komen. Deze twee chakra's zijn verbonden met de twee DNA-strengen die we allemaal kennen. Identiteit, overleving, creativiteit en liefde – het maakt allemaal deel uit van hun dans door de tijd.

 

💛 De derde chakra is de Zonnevlecht die je de je de weg in het leven te vind.  

 

💚 De vierde chakra, je Hart Chakra, verbindt je met alles om je heen. Hij is Groen, het is als een brug van zorg die je helpt te begrijpen waarom dingen gebeuren. 

 

💙 Stel je het vijfde chakra in je keel voor; dit is wat je de waarheid laat spreken.

 

💜 De zesde, precies in het midden van op je voorhoofd, opent je geest voor verbazingwekkende nieuwe ideeën. 

 

💙 De zevende, bovenaan je hoofd, verbindt je met iets veel groters. Stel je voor dat je hersenen signalen ontvangen van deze bijzondere plek.

 

Maar er is meer: er zweeft een achtste chakra boven je, dat verbinding maakt met dingen die je niet kunt zien. 

 

🤍 De negende is zelfs nog hoger en waakt vanaf een afstand over de aarde. 

 

🤍 De tiende strekt zich uit tot ons zonnestelsel, als een brug naar verre oorden.

 

🤍 De elfde gaat over de sterren om ons heen en hoe ze ons beïnvloeden. 

 

🤍 De twaalfde gaat verder dan ons sterrenstelsel en opent deuren naar de rest van het universum. Zie jezelf als een radio die een boodschap uitzendt die iedereen kan begrijpen.


ITS YOURS
Onthoud dat al deze speciale energiecentra zich in jou bevinden. Je kunt hun energie voelen, hun boodschappen begrijpen en ze gebruiken om inzicht in jezelf te krijgen. Terwijl je je erop afstemt, ontdek je nieuwe lagen van je identiteit, net zoals het samenstellen van een kosmische puzzel die een verbluffend beeld onthult! Neem elke dag even de tijd om de energiecentra van uw lichaam te voelen. Luister naar hun gefluister, respecteer hun boodschappen en laat ze je begeleiden op een reis van zelfontdekking. Deze speciale plekken kunnen je dingen vertellen via zachte gevoelens. Wanneer u deze gevoelens opmerkt, bedenk dan wat ze zouden kunnen betekenen. Laat deze gevoelens je begeleiden op een reis om meer over jezelf te leren.


TALK TO THEM
Terwijl u dit doet, wilt u misschien een rustige plek vinden waar u comfortabel kunt zitten of liggen. Sluit je ogen en haal een paar keer diep adem. Stel je een warm, gloeiend licht voor in het midden van je lichaam. Dit licht maakt verbinding met je energiecentra, en terwijl je je op elk daarvan concentreert, merk je eventuele sensaties of emoties op die naar boven komen. Het kan aanvoelen als een lichte tinteling, warmte of zelfs een gevoel van kalmte. Wanneer je deze sensaties ervaart, is het alsof je lichaam tegen je praat. Misschien voelt uw hart licht aan, of voelt uw maag een beetje zwaar. Dit zijn berichten van de energiecentra van je lichaam, die je vertellen over je emoties en hoe het met je gaat.