Paarse Edelstenen


Voordelen van Paarse Edelstenen

Spirituele gelukzaligheid is te vinden in de glinsterende zachte violette en wijnachtige tinten van paarse edelstenen. Voor altijd verbonden met het licht van het kruinchakra, worden paarse kristallen beschouwd als amuletten van magie en mystiek, stenen van sublieme spirituele genezing, en wonderbaarlijk in hun vermogen om je opnieuw te verbinden met je eigen aangeboren wijsheid. Paarse stenen verbinden zich met het derde oog en het kruinchakra.

 

Het derde oog chakra is onze verbinding met onze bron van innerlijke wijsheid en die diep gevoelde intuïtie. Als ons derde oog open is, zitten we niet langer verstijfd in twijfel of zwaaien we niet langer met onze voeten op het hek van besluiteloosheid. Omdat we weten dat we de antwoorden van binnen hebben, zijn we beter toegerust om de draden van ons hart te volgen en niet op een plaats van angst of onzekerheid te leven.

 

Het kruinchakra is ons hoogste energiepunt en glinstert met de mogelijkheid van een hoger leven. Het openen van het kruinchakra is voor degenen die zich op een dieper niveau willen verbinden. Het is hoe we communiceren met hogere wezens, hoe we kunnen onderzoeken wat zich buiten de grenzen van onze geest bevindt, en hoe we een beroep doen op die uiterst belangrijke boodschappen van het universum. Het kruinchakra heeft alles te maken met manifestatie, verbinding en het vinden van je ware doel in het leven.

 

Dit is waar de ware kracht van het paarse kristal zit - in het verscherpen van je mentale focus, het mistvrij houden van je geest en het verbonden houden van je hele wezen met je bewuste geest. Om dit te doen, weten paarse stenen dat ze moeten inmesten en ook moeten helpen bij het opruimen van de rommel. Vaak zijn paarse kristallen doordrenkt met rustgevende energie, altijd klaar om stress en angst te elimineren. Dankzij hun hoge vibraties en verbinding met de kosmos en het kruinchakra, zoemen de lichtvangende lavendel en glinsterende pruimkleurige kristallen met positieve energie, helpen ze je te bevrijden van zware giftige gedachten en tillen ze ook lome gevoelens van melancholie op.

 

Er is zoveel te vieren in de rustgevende spiritueel doorspekte energie van paarse edelstenen, bekijk hieronder slechts enkele van de zoete voordelen van deze stenen...

 

FYSIEKE GENEZING 
Hoewel we lyrisch kunnen zijn over paarse stenen die het toppunt van spirituele genezing zijn, doen deze vorstelijk gekleurde edelstenen ook wonderen voor het fysieke lichaam. Paarse stenen hebben alles te maken met rustgevende energie, diepe dromen en transcenderen. Paarse stenen helpen ons voor te bereiden op deze sprongen door ervoor te zorgen dat ons hoofd niet wordt geplaagd door pijn en migraine en dat onze slaap zacht, lang en zo rustgevend mogelijk is. Het zijn uitstekende hulpmiddelen voor mensen die last hebben van hoofdpijn of slapeloosheid. Paarse edelstenen werken ook op de pijnappelklier en de hypofyse. Deze edelstenen kunnen helpen de intensiteit van depressie te verlichten, kunnen de scherpe randen van angst verzachten en kunnen het lichaam ook op cellulair niveau helpen genezen.

 

KRUIN CHAKRA HEALING
Paarse kristallen zijn paranormale krachtbrekers! Deze super spirituele en zeer goed afgestemde edelstenen komen echt tot hun recht als het gaat om het opblazen van die kruinchakrablokkades en ervoor zorgen dat je innerlijke licht zo luid en trots mogelijk schijnt. Wanneer ons kruinchakra open is, kan al die energie die door ons lichaam stroomt doelgericht de wereld in worden gestuurd. Dit helpt ons om ons te verbinden en te synchroniseren met het universum en kan ons helpen om die krachten van manifestatie te benutten, samen met het omarmen van onze helderziende visioenen en het gebruik van al onze prachtige heksenkrachten voor het goede.

 

RELATIES
Licht in lila of zo donker als de stormachtige zee, paarse kristallen nodigen je uit om elke keer weer dieper te duiken. Deze edelstenen zijn vol vreugde en behoeden je voor verbitterde giftige gedachten of negatieve gedragspatronen. Als we duidelijk zijn over onze verlangens, als we ons niet vastlopen door een beperkt zelfvertrouwen, en als we hoge verwachtingen hebben die voortkomen uit liefde in plaats van verwachting, zijn we prachtig klaar om de relaties van onze dromen te omarmen. Gezond, harmonieus en met verhoogde opwinding en spiritueel gevoel - dit zijn de verbindingen die we voor onszelf zouden moeten samenstellen.

 

RIJKDOM
Omdat paarse kristallen je voorbereiden op de krachten van manifestatie, kunnen ze echt een boost geven aan je bankrekening als dat is wat je nodig hebt. Deze juweeltjes werken altijd achter de schermen om je te verbinden met je gevoel van sublieme ambitie en je te helpen de top van je ware dromen te bereiken. Rijkdom toont zich op vele manieren, soms door financieel gewin, maar vaker door diepe relaties, rijke ervaringen en een heel en compleet gevoel van eigenwaarde. Paarse stenen ondersteunen dit alles. Ze bevrijden je van het soort angstig denken dat je klein kan houden. Ze houden je geest scherp en je zicht helder. Ze houden je vrij van de beperkingen van mentale stress en zware angst. Als we zo licht als een veertje door het leven gaan en met onze armen wijd open, zijn we rijp om alle verbazingwekkende dingen te ontvangen die op ons pad komen.

9 Paarse Kristallen die je elke dag kunt gebruiken

Voor degenen die zich aangetrokken voelen tot de spirituele krachten van paarse stenen, er zijn er zoveel die klaar staan om je te helpen opstijgen naar je hoogste persoonlijke hoogtepunt. Of je nu het slaapliedje van lavendel Amethist of de zonnige zoetheid van Ametrien wilt, het kiezen van de edelsteen die voor jou werkt, heeft alles te maken met intuïtie en begeleiding van het universum. Er is geen goed of fout kristal om in je leven te verwelkomen. In feite zeggen alle kristalexperts dat de steen die je kiest niet voor niets de steen is waar je je toe aangetrokken voelt. Misschien schreeuwt je lichaam om kalmte, misschien hunkert je geest naar een kroonreiniging, of wil je geest hoger springen. Kies je paarse kristal door je intuïtie aan te boren, de draden van je somatische ervaring te volgen en te luisteren naar die oude fluisteringen van kennis die je oproepen.

 

Paarse Agaat
Reinig jezelf van top tot teen met de stralende ontspannende energie van Purple Agate. Deze verbazingwekkend gekleurde Agaat is een kei in het balanceren van yin- en yang-energieën, houdt je verbonden met meditatieve stemmingen en zorgt ervoor dat je zacht blijft in rust, zelfs in moeilijke tijden. Met een zijdezachte textuur en tactiele moed, kan het vasthouden van de paarse agaat in de hand genoeg voelen om je adem synchroon te laten lopen met je hart en om woede en giftige emoties los te laten. Fysiek brengt paarse agaat die reinigende energie ook naar je ademhalingssysteem - het brengt zachte kracht naar de longen en bloedvaten en zorgt ervoor dat elke ademhaling een mooie ontlading brengt. Van paarse agaat wordt ook aangenomen dat het slechte energie afweert dankzij de zachte banden, zachte paarse tinten en glinsterende hoge energie. Voor degenen die beschermd en aanwezig willen blijven, gaat Purple Agate aan de slag met je hele aura, om ervoor te zorgen dat denken en handelen op één lijn liggen en vanuit een plaats van perfecte helderheid komen.

 

Amethist
Glinsterend van spirituele vibes, serene gelukzaligheid en kruinchakra-energie - Amethistkristallen zijn synoniem met paarse kracht. Deze edelstenen kunnen variëren in hun tinten, van levendige diepten van wijn, heldere zeeën tot bleke lila en lavendel. Amethist is te vinden in de handen van vrijwel elke genezer. Het is geliefd om zijn vermogen om vrede en goddelijkheid te brengen. Het verdiept dromen, helpt bij het slapen en helpt de geest om doordrenkt te blijven van helderheid en ook vrij van spanning en hoofdpijn. Amethist strijkt de knikken glad. Het houdt je kalm, in balans en voorkomt dat je verwikkeld raakt in emotionele overweldiging. Degenen die hun meditatieve beoefening willen verdiepen of gewoon een hemelse helende steen bij de hand willen hebben, zullen dol zijn op de hoge vibraties van de Amethist-edelsteen.

Lepidoliet
 Violet en zilver licht ontmoeten elkaar in de helende edelsteen van Lepidoliet. Deze steen is pure kristallijne gelukzaligheid. Lepidoliet brengt hoge vibraties en hemelse energie om je hart en je kruin te openen. Het wordt de steen van transformatie genoemd dankzij de rustgevende energie die de weg vrijmaakt en je uit schaduwrijke plaatsen leidt. Velen van ons verzetten zich tegen verandering in het leven, uit angst om het onbekende in te lopen. Maar met Lepidoliet aan je zijde sta je in kalmerende kracht en voel je je gecentreerd en stabiel genoeg om alle uitdagingen aan te gaan die op je pad komen. Lepidoliet gebruikt die gelukzalige paarse energie ook om je spirituele ruimte vrij te maken. Elke giftige energie of elektromagnetische stress wordt onmiddellijk opgelost in de aanwezigheid van Lepidoliet, waardoor je vrij bent om onbelast het goddelijke in te lopen.

 

Ametrien
Ametrien, een samensmelting van twee fantastische energieën, is waar de zonnige aard van Citrien botst met de kosmische genezing van relaxte Amethist. Van alle kristallen is Ametrien iets anders. Het gloeit met een prachtig kleurenschema van lila zomerwijn - helemaal zonnig geel en bleek lavendel. Het versmelt de elementen water en lucht en brengt de vrolijke kunst van lachen en luchthartigheid naar de tafel. Ametrien gaat niet alleen over snelvoetig plezier. Het is een stralend hulpmiddel om je relaties te verdiepen met plezier, creativiteit en spiritueel spel. Het helpt om energieën te verlichten in tijden van overgang en helpt je om de compatibiliteit te vergroten en dichter bij andere mensen te komen. Voor degenen die gezonde genoegens willen koesteren, kan Ametrien je ziel op één lijn brengen.

 

 Charoiet
Zeg ja tegen jezelf wijden aan de dienst van het licht met de paarse potentie van Charoite. De violette straalsteen projecteert een enorm krachtige vibratie en verwelkomt je in zijn hogere frequentie, zodat ook jij nog hoger kunt klimmen. Voor degenen die een opschudding of een sublieme dosis inspiratie willen om hen te helpen er meer voor anderen te zijn, helpt Charoite je om naar een plaats van onbaatzuchtigheid te gaan terwijl je je grenzen beschermt. Inzetten voor het grotere goed is niet gemakkelijk, maar met Charoite aan de zijde kunnen we ons gedwongen voelen om onze rol te spelen in het collectieve bewustzijn. Een keuze die enorm heilzame spirituele beloningen kan hebben. Lichtwerkers werken graag met deze steen omdat het tal van zeldzame en koninklijke middelen biedt voor genezers. Soms hebben we wat extra hulp nodig van spirituele gidsen en grotere wezens, en Charoite helpt om die verbinding te bieden.

 

Paarse Fluoriet
Een goddelijk droomkristal en een steen van sublieme bescherming, de paarse fluoriet is hier om een prachtige vloeiende orde in de chaos te brengen. Deze zacht getinte steen is hier om het keelchakra, het derde oogchakra en ook het kruinchakra te reinigen. Door aan die hogere chakra's te werken, krijgt het alles synchroon om je vibraties te verhogen en je te verbinden met de kosmos. De keel is waar onze waarheid zit, het derde oog is ons portaal naar die diepe bron van innerlijke wijsheid, en de kroon is hoe we onze dromen manifesteren en het universum in sturen. Paarse Fluoriet gaat ook over het in balans brengen. Het activeert beide kanten van je hersenen, zodat de creatieve energie naast het logische stroomt, zodat alle beslissingen gewicht en verwondering hebben.

 
Sugilite
Eén blik op de sterke en levendige paarse tinten van Sugilite is genoeg om je naar nieuwe plaatsen te tillen. Dit is een krachtige stone die doorspekt is met sjamanistische energie. Sugilite is hier om je paranormale connecties te versterken, elke beslissing te verankeren met de sprankeling en zekerheid van intuïtie, en activeert al die hogere chakra's. Sugilite is een stemming. Het nodigt je uit om de vaardigheden van wijsheid, vergeving en liefde te herkennen en te koesteren die diep in het spirituele duiken. Het wil dat je elke hoek van je wezen heelt, maar het wil ook dat die reis teder is en een zoektocht die je dichter bij je ware, meest authentieke zelf brengt. Voor degenen die op zoek zijn naar een spirituele talisman, is Sugilite hier om je bij de hand te nemen.

 

Tanzaniet
Met een verschuiving in tinten van diep ultramarijn naar hints van saffier en diep violetblauw, ziet Tanzaniet er zeker uit als een edelsteen die zou moeten schitteren op de elegante vingers van koninginnen. Tiffany &Co verblindde met dit 20e-eeuwse juweel, maar deze moderne waardering ontdoet de steen niet van zijn diepere goddelijkheid en zijn hoge helende bewustzijn. Tanzaniet harmoniseert het hart en het derde oogchakra en reinigt alle blokkades van die hogere chakra's om ervoor te zorgen dat je sterk vasthoudt aan je wijsheid en spreekt vanuit een plaats van waarheid en integriteit. Tanzaniet maakt ook gebruik van helderziende energieën en helpt je om met paranormale verbindingen om te gaan op een manier die ze niet te overweldigend laat lijken. In overeenstemming met dat thema van alle koude rillingen; Tanzaniet is geweldig voor het verlichten van de fysieke effecten van nerveuze spanning. Het leent ook zijn violette stralen om magie, dromen en een decadent lot op je deur te laten kloppen.

 

Paarse Kunziet
Kunziet wordt vaak beschouwd als een hemels hartchakrakristal, maar weeft die mooie paarse vibes en je hebt een steen die je van je voeten veegt. Bij Purple Kunziet draait alles om vreugde en geluk. Het brengt zegeningen, mooi geluk en lijkt angsten en zorgen weg te nemen. Kunziet wordt ook wel de moedersteen genoemd, omdat het niet alleen verzorgende vibes kan versterken, maar alleen al de aanwezigheid ervan helpt om kinderen te laten wennen aan zoetere, rustigere energie en een gezonde slaap en evenwichtige energie aan te moedigen. Paarse Kunziet schenkt ook innerlijke rust aan degenen die het dragen of dichtbij houden. Het vult het vertrouwen aan, geneest hartwonden, maakt de geest leeg en moedigt liefdevolle gedachten en zachte acties aan.