♒️ Sterrenbeeld Waterman & Edelstenen


Kenmerken: Als Waterman sta je bekend om je innovatieve en onafhankelijke karakter, waarbij je vaak buiten de gebaande paden denkt en vrijheid en intellectuele bezigheden waardeert.

Top Geboortestenen: Je belangrijkste geboortestenen zijn Amethist, dat je natuurlijke intuïtie en creativiteit verbetert, Aquamarijn voor duidelijke communicatie en emotioneel evenwicht, en Granaat om je energie en toewijding aan humanitaire doelen te stimuleren.

Kristallen Gebruiken: Draag deze edelstenen als sieraden of bewaar ze in uw persoonlijke ruimte om ze af te stemmen op hun energieën, zodat u uw unieke ideeën kunt koesteren, emotionele stabiliteit kunt behouden en uw altruïstische inspanningen kunt verbeteren.

Wat is de Geboortesteen van de Waterman?

Waterman is het elfde teken in de dierenriem. Degenen die tussen 19 januari en 19 februari zijn geboren, zijn Watermannen. Waterman heeft de heersende planeet Uranus en het element lucht. De belangrijkste geboortestenen van Waterman zijn Granaat en Amethist. Granaat is rood en de steen van kracht. Amethist is paars en de steen van sereniteit.

 

Watermannen worden gesymboliseerd door de waterdragers. Hoewel je zou denken dat dit betekent dat ze geweldig zijn om met de stroom mee te gaan en zo koel en fris te zijn als stilstaand water, zijn Watermannen eigenlijk een luchtteken, wat betekent dat ze voor altijd in en uit blazen en de zoete adem van zelfverzekerdheid en vertrouwen met zich meebrengen. Degenen die het sterrenbeeld Waterman delen, hebben alles te maken met onafhankelijkheid. Net als de wind buiten je raam, kun je een Waterman niet vastpinnen - elk is net een beetje anders, waardoor ze een van de meest originele sterrenbeelden in het dierenriempakket zijn. Watermannen zijn gezegend met zoveel verbazingwekkende kwaliteiten. Scherp als een spijker, progressieve denkers, en met een liefde voor vrijheid en eerlijkheid voor iedereen - ze zijn altijd in om te helpen de wereld ten goede te veranderen.

Omdat ze vriendelijk en gezellig zijn en altijd in zijn voor een intellectuele tête à tête, zijn Watermannen niet moeilijk om mee om te gaan, maar ze kunnen soms een beetje emotioneel afstandelijk overkomen, vooral als het gaat om het uitdelen van de gevoelens. Als diepe denkers staan Watermannen niet altijd bekend om hun tact en komen ze soms een beetje neerbuigend over, wat hun leeftijdsgenoten soms in het verkeerde keelgat kan schieten. Hoewel de wereld is afgestemd op een gevoel van rechtvaardigheid, maakt het de wereld niet gemakkelijk, wat betekent dat Watermannen soms hun geduld op de proef stellen als het gaat om het verspreiden van gerechtigheid.

 

We hebben de beste edelstenen verzameld voor al die Watermannen die hun communicatie willen ophelderen, de stemmingswisselingen willen wegnemen en contact willen maken met degenen van wie ze houden om een betere balans en prachtige genezing in hun wereld te brengen. Blijf lezen om erachter te komen welke edelstenen perfect passen bij jouw sterrenbeeld.


Het vinden van helende stenen die een verbluffende match zijn met het astrologische teken Waterman betekent zoeken naar stenen die hun helende eigenschappen gebruiken om die energiegebieden op te krikken die een beetje werk nodig hebben. Edelstenen die overeenkomen met sterrenbeelden gaan niet alleen over het opruimen van negatieve energie, maar ook over het matchen omdat ze prachtige heilzame eigenschappen delen die Watermannen sowieso hebben. Geboortestenen van de dierenriem die dat prachtige gevoel van vrijheid versterken en schitteren met intellect zijn geweldig voor Watermannen, net als edelstenen die werken om het hart te genezen, zachtere communicatie te koesteren en die stemmingswisselingen in evenwicht te brengen die een Waterman soms naar beneden kunnen halen. Kijk eens naar deze perfecte en kostbare stenen die genezing en harmonie brengen aan alle Watermannen die er zijn...

Amethist

Zacht en sereen, Amethist is betoverend kalm en spiritueel, en brengt een zachte benadering van de populaire geboortesteen van februari. Paars getint en kostbaar, Amethist is intrinsiek verbonden met het kruinchakra en is een ongelooflijk spirituele steen. Voor Watermannen die meer in contact moeten komen met hun spirituele kant en wat rustiger moeten omarmen, is dit een hemelse helende edelsteen die je meteen naar een hoger niveau zal tillen. Amethist bevordert ook een gezonde slaap en vermindert migraine. Emotioneel gezien is het een van de meest verbazingwekkende stenen voor het opruimen van angst en het bevorderen van een kalmere geest. Spiritueel verdiept het de intuïtie en voedt het hoger denken terwijl het zich verbindt met de kruin en het derde oogchakra. Meng met Lapis Lazuli om echt gebruik te maken van de kracht van het Derde Oog.

Jaspis

De geneugten van Jasper zijn eindeloos. Een sublieme steen die bekend staat om zijn aardende eigenschappen, Jasper weet hoe hij je moet beschermen, zelfs als je hoog op het vrijheidspad vliegt. Jasper, bijgenaamd de opperste verzorger en de uithoudingssteen, komt tussenbeide om die luchtige Watermannen op het goede spoor te houden als het gaat om veilig op de weg blijven, creatief geprikkeld blijven en verbonden blijven. Een steen van diepe innerlijke en uiterlijke kracht, voor die Watermannen die zich op weg voelen naar een burn-out, zal Rode Jaspis je dragen met een nieuwe infusie van uithoudingsvermogen. Jasper staat ook bekend als de talisman van geluk voor al die Watermannen die een uitbarsting van overvloed nodig hebben. Van Jasper is bekend dat het seksualiteit in evenwicht brengt, het uithoudingsvermogen verhoogt en de bloedcirculatie verbetert. Emotioneel houdt het je gefocust en stimuleert het emotionele stabiliteit. Spiritueel gaat het erom je levensenergie te verhogen en die basischakra's op te ruimen.

Agaat

Agaat is een geweldige match voor Watermannen. Agaat, een steen die in eindeloze tinten komt en toegewijd is aan innerlijke reizen, brengt een eindeloze reikwijdte van helende energie naar alle Watermannen. Deze edelsteen staat vooral bekend om het vergroten van het zelfvertrouwen, het hoger zetten van de knop bij het oplossen van analytische problemen en het in balans blijven en verbonden blijven met de realiteit, en houdt het goud en de glorie van de natuurlijke eigenschappen van Watermannen tikken terwijl ze ervoor zorgen dat ze met één voet in de echte wereld blijven. Agaat is geweldig voor het verhogen van het energieniveau en het verhogen van de stofwisseling. Emotioneel moedigt het snelle en toegewijde besluitvorming en evenwichtig denken aan. Spiritueel houdt deze steen je geaard in de realiteit, zelfs als je hoog vliegt. Meng Blue Lace Agaat met Moss Agate om het meeste uit deze dierenriemstenen te halen.