♉️ Sterrenbeeld Stier & Edelstenen


Kenmerken: Als Stier heb je een sterke wil en ben je geaard, waardeer je eerlijkheid en hard werken, terwijl je soms koppig bent en toegeeflijk bent in luxe.

Top Geboortestenen: Je primaire geboortestenen zijn Smaragd, dat rijkdom en welvaart symboliseert, Malachiet voor balans en stressverlichting, en Peridot, dat je koppige karakter kalmeert.

Kristallen Gebruiken: Draag deze stenen als sieraden, zoals hangers of armbanden, om hun energieën direct te absorberen, je te helpen je verlangens te manifesteren en je fysieke en emotionele welzijn te behouden.

Wat is de Geboortesteen van de Stier?

Stier is het 2e teken van de dierenriem. De geboortesteen voor Stier is de Smaragd. De smaragd is een groene kostbare edelsteen die vrede en voorspoed betekent. Degenen die tussen 20 april en 20 mei zijn geboren, zijn Stier. Het element Stier is aarde en het symbool is een stier.

 

Het tweede teken van de dierenriem; degenen die onder de banier van Stier vallen, zijn net zo wilskrachtig als de stier die hen vertegenwoordigt, en zo aards als de grond onder hun voeten. Intelligent, sterk en met slechts een snufje koppigheid om ze door te zetten, hebben degenen die het sterrenbeeld Stier delen edelstenen nodig die delen in hun trillingen.

 

Van nature hechten degenen die onder het geboorteteken Stier vallen waarde aan eerlijkheid en hard werken. Net als de dierlijke geest van de stier; Ze deinzen er niet voor terug om de handen uit de mouwen te steken en de klus te klaren. Verre van alleen maar spierkracht te zijn, zijn ze ook gemotiveerd om een hoog niveau van intellect te gebruiken om problemen op te lossen en aanbidden ze al die mentale en fysieke kracht met een vleugje zachte en gezellige luxe. Work hard, play hard lijkt het opvallende motto te zijn van dit wilskrachtige sterrenbeeld geregeerd door Venus.

 

Hoewel er veel positieve eigenschappen aan Stier zijn verbonden, zijn er enkele uitdagingen - een onwankelbare aard laat niet veel manoeuvreerruimte toe en als gevolg daarvan betekent de bullish aard dat ze op hun manier van doen kunnen zijn en de neiging hebben perfectionistisch te zijn. Een liefde voor luxe kan ook leiden tot een hoge mate van hedonisme, en soms zou een beetje meer rust en terughoudendheid hen goed van pas komen.

 

Terwijl de natuurlijke wereld bruist van de prachtige edelstenen, geeft het werken met je geboortesteen je een onmiddellijke verbinding met die edelsteen. Van een drager van hun geboortesteen wordt gezegd dat hij de helende eigenschappen aantrekt die hij het meest nodig heeft. Sinds de oudheid is de samenleving gefascineerd door de legendarische elementen van geboortestenen, en het hebben van een edelsteen die correleerde met de maand van je geboorte werd sterk verondersteld geluk, fortuin en verfijnde intuïtieve ondersteuning te brengen. Dus tot welke geboortesteensieraden moet een Stier zich wenden om een balans te vinden en hun beste eigenschappen naar voren te brengen? Blijf lezen om erachter te komen.

De belangrijkste steen voor Stier = Smaragd

Cleopatra's favoriete edelsteen: de smaragd heeft een lange geschiedenis als het gaat om een edelsteen die wordt geassocieerd met rijkdom, welvaart en koninklijke heersers van de antieke wereld. Er werd gezegd dat keizer Nero platte smaragdgroene kristallen op zijn ogen zou gebruiken tijdens het kijken naar de gladiatorenspelen en dat smaragdgroene edelstenen zeer gewaardeerd werden door de Inca's.

 

In de moderne wereld vallen mensen nog steeds hard voor de allure van de mystieke groene glinstering die de smaragd zo aantrekkelijk maakt. Voor degenen die verbonden zijn met het teken Stier, is de Smaragd de belangrijkste geboortesteen en zal hij zeker rechtstreeks tot hun hart spreken. Deze geboortesteen is ook gekoppeld aan Venus, waardoor het nog meer een perfecte match is.

 

De Smaragd straalt elegantie en de belofte van rijkdom en welvaart uit, wat prachtig aansluit bij een eerbetoon aan de oprechte luxe waardoor Stier-mensen zich zo beloond voelen na een dag hard werken. Dit kostbare juweel doet een beroep op hun meer extravagante aard, maar verbindt zich ook diep met de natuurlijke geschenken die moeder natuur aan de aarde schenkt.

 

De smaragdgroene edelsteen staat er ook om bekend een geluksbrenger te zijn, krachtige positiviteit aan te trekken en de spirituele kant van een persoon te helpen ontwaken. Voor degenen die de eeuwenoude Stier-eigenschap van koppigheid niet van zich af kunnen schudden, verleidt de Smaragd hen om rustig te zitten en het gewoon los te laten.

Malachiet

Malachiet is een andere geweldige keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een Stiersteen voor hun geboorteplaatssieraden. Malachiet, een levendige groene pop die fungeert als een bewaker van het hart, is geweldig voor het brengen van balans aan de linker- en rechterkant van de geest. Malachiet helpt ook de chakra's op één lijn te brengen, wat stress vermindert en helpt om de greep op perfectionisme los te laten. Deze wervelende groene steen spoort Stieren zachtjes aan om afscheid te nemen van zelfbeperkende overtuigingen die hen ervan kunnen weerhouden om naar buiten te treden en het volledige spectrum van hun innerlijke licht helder te laten schijnen. 

Peridoot

De mooie twinkeling van Peridot, deze millennia-oude steen wordt geleverd met een hele hoop helende eigenschappen en verbazingwekkende verhalen verweven in zijn naam. Een andere edelsteen versierd door Cleopatra en waarvan zelfs wordt gezegd dat hij te vinden is in de overblijfselen van vallende sterren, Peridoot is een natuurlijke fopspeen van die stierenkop in Stier-stijl en kan helpen om wat meer flexibiliteit te brengen om de koppigheid in evenwicht te brengen. 

Aquamarijn

De oceaanstroming van Aquamarijn nodigt Stieren uit om te stoppen met tegen de stroom in te schoppen. Soms is de kans groter dat ze vast komen te zitten in hun manier van doen, de krachtige golf van deze gelukssteen zorgt ervoor dat de Stier-energie leert los te laten. Met een sterke waterverbinding nodigt Aquamarijn de drager uit om zich opnieuw te verbinden met het levenselixer en om giftige gevoelens weg te spoelen om weer helder en puur te zijn.