Ontgrendel de 12 Chakra's


De oorspronkelijke ontwerpers van het menselijk lichaam waren welwillende wezens. Deze oorspronkelijke scheppergoden waren erg genereus om u biogenetisch te begiftigen met een enorme vitaliteit van de geest en een enorme schil van bekwaamheid. Veel van deze informatie wordt in je lichaam opgeslagen in de lichtgecodeerde filamenten die verstrooid zijn en weer op één lijn komen te staan. Uw botten en skeletvorm komen overeen met die informatie. Wanneer je skeletvorm op één lijn ligt, wordt de energie van heilige krachtplaatsen vrijgegeven, worden de kosmische straling je lichaam binnengetrokken en beginnen de met licht gecodeerde filamenten in je cellen zichzelf opnieuw te ordenen, zul je merken dat je in de verandering zit. De verandering wordt overal waar je kijkt naar je weerspiegeld. Het huidige evolutionaire systeem dat door de scheppergoden is ontworpen om je een aantal dimensies of frequenties te verhogen, is gebaseerd op de evolutie van de twaalf helixen die overeenkomen met de twaalf chakracentra - zeven in je lichaam en vijf buiten je lichaam. Dit is gewoon de manier waarop het systeem wordt aangesloten. Met betrekking tot de evolutie van de helixen in het menselijk lichaam, moet een gemeenschappelijke noemerfrequentie worden bereikt die zelfs degenen in de laagst mogelijke stations kunnen bereiken.


STARSEEDS HAVE A CODED BLUEPRINT

Er zijn ook mensen die voorbij de twaalf helixen zouden kunnen gaan. In het algemeen kan de bewustzijnsstaat van de mensheid een dergelijke versnelling echter niet bereiken. Het is voor mensen een sprong voorwaarts om van een systeem met dubbele helix naar een systeem met twaalf helixen te gaan. Sommige mensen zullen binnen korte tijd met de twaalf helixen functioneren, terwijl anderen op de planeet deze verschuiving pas later in het decennium zullen ontvangen. Dit komt simpelweg omdat elk individu is gecodeerd om de frequentie te krijgen wanneer hij deze kan integreren. Velen hebben het al moeilijk om de veranderingen in deze vroege fase van het plan te integreren. Een grote meerderheid van de mensen op aarde heeft zichzelf ervan overtuigd dat er maar één realiteit is en dat er geen andere kan zijn. Dit zou de ondergang van het menselijk ras kunnen zijn. (nou dat weten we wel zeker!)


HELIXEN
Wanneer de helixen in een persoon volledig van kracht worden, ontwaakt de innerlijke kennis van de persoon, kennis die verder gaat dan wat de persoon is geleerd. Deze innerlijke kennis is kennis van het zelf, kennis die zegt dat er veel meer is dan deze fysieke wereld. Geloof het. Weet het. Begrijp het. 
De fysieke wereld is een aanwijzing voor de spirituele wereld. De wereld van spirit en zelfevolutie staat aan de vooravond van een informatie-explosie: goedkope energie, gratis energie - alles wordt je gegeven. Dit alles houdt verband met de evoluerende lichtgecodeerde filamenten, die miljoenen en miljarden minuscule kleine vezels zijn. Terwijl we het verhaal aan jullie vertelden, moesten de overvallende scheppende goden die binnenkwamen en het overnamen je op een bepaalde manier laten opereren om je te beheersen. Ze moesten je intelligentie loskoppelen, en dat deden ze ook door de met licht gecodeerde filamenten die de helixen in je DNA vormen, te verstrooien en los te koppelen. Deze filamenten beginnen nu opnieuw te verbinden tot helixen. De helixen zullen evolueren in sets van drie totdat er twaalf strengen of helixen zijn. Wanneer deze twaalf helixen of strengen van vele lichtgecodeerde filamenten in het lichaam beginnen te trillen, zal elk van de strengen overeenkomen met een chakra-centrum. 

CHAKRA'S IN AND AROUND THE BODY
Er zijn massa's chakracentra en er zijn massa's potentiële helixen die zich kunnen vormen. Op dit moment is de gemeenschappelijke noemer met betrekking tot het aantal helixen en chakra's dat het bewustzijn van de mensheid aankan zonder zichzelf te vernietigen. We hebben nu dus te maken met een ontwikkeling van twaalf helixen om aan te sluiten op de twaalf chakra's zoals eerder vermeld, zeven chakra's in het lichaam en vijf chakra's buiten het lichaam. De zeven chakra's in het lichaam zijn niet al te moeilijk om mee te werken, want als je jezelf toestaat te voelen, kun je ze allemaal fysiek aanraken en lokaliseren. De eerste drie zijn de chakra's van overleven, seksualiteit en perceptueel gevoel. Het vierde chakra is het hartcentrum van mededogen en verbondenheid met alle dingen. De vijfde is de keelchakra, die betrekking heeft op spreken. Het zesde is het derde oog, het visioen. De zevende is de kruinchakra, die opent voor het besef dat iemands identiteit verder gaat dan de fysieke vorm. Wanneer je bij de vijf buiten het lichaam komt, moet je nieuwe manieren gaan vinden om erachter te komen wat er aan de hand is met iets waarvan je niet eens zeker weet of het echt is. Het achtste chakra bevindt zich in je rijk van activiteit. Het zweeft twaalf centimeter of meer boven je hoofd. De meeste mensen houden het achtste chakracentrum dicht bij hun fysieke lichaam. Het negende chakra is ook dichtbij, binnen een paar meter van het lichaam.