♌️ Sterrenbeeld Leeuw & Edelstenen


Kenmerken: Als Leeuw ben je sterk en dapper met een zonnige persoonlijkheid, die zelfvertrouwen en leiderschapskwaliteiten uitstraalt, terwijl je soms een vleugje arrogantie en concurrentievermogen vertoont.

Top Geboortestenen: Je belangrijkste geboortestenen zijn Peridot, dat de focus en hartgenezing verbetert, Robijn voor het balanceren van moed en seksuele energie, en Carneool om creativiteit te stimuleren en passies te temperen.

Kristallen Gebruiken: Draag deze edelstenen als sieraden of bewaar ze in je omgeving om hun energieën te benutten, wat helpt bij zelfvertrouwen, emotioneel evenwicht en het versterken van je natuurlijke leiderschapskwaliteiten.

Wat is de Geboortesteen van de Leeuw?

De geboortesteen van de Leeuw is Peridoot. Peridoot is groen en staat voor doel en focus. Leeuw is het vijfde teken van de dierenriem. Degenen die geboren zijn tussen 23 juli en 22 augustus zijn Leeuwen. Leeuw heeft de heersende planeet van de zon en het element vuur. Het sterrenbeeld voor de Leeuw is de leeuw.

Peridoot

De Peridoot Steen is de belangrijkste geboortesteen voor al die Leeuwen die er zijn. Prachtig in het groen en met een warme schittering, deze steen staat bekend om zijn speelse kant en als een stevige hartgenezer. Peridoot wordt de studiesteen genoemd, wat betekent dat het allemaal om focus draait (een magische match voor de doelgerichte Leeuw). Hoewel het hier is om uw energie en toewijding aan de taak te verhogen, is het niet allemaal zaken met Peridot. Deze mooie steen is stralend en altijd klaar om het hart aan te moedigen zich te openen om die gevoelens van bezitterigheid weg te spoelen die Leeuw kan weigeren los te laten.

Aventurijn

Verbazingwekkende Aventurijn is een andere edelsteen die Leeuw als gegoten zit. Zoals we weten, kunnen Leeuwen soms vriendelijk advies een beetje persoonlijk opvatten, wat kan leiden tot breuken in hun relaties. Aventurijn werkt samen met Leeuw om ze op te bouwen tot een plaats van innerlijke kracht, zodat ze beter toegerust zijn om die negatieve gedachten te stoppen en in plaats daarvan hun energie aan te scherpen op iets dat hen in plaats daarvan plezier brengt.

Zwarte Onyx

Een krachtige en beschermende steen die die Icarus vliegende Leeuwen zal aarden naar een plaats van perfecte stabiliteit. Black Onyx is hier om Leo's naar hun beste headspace te tillen. Door discipline op tafel te leggen, doelgerichte keuzes aan te moedigen en structuur te bieden waar deze kan afbrokkelen, is deze steen precies wat een geboren leider nodig heeft om hem op het goede spoor te houden.

Tijgers Oog

Leeuwen hebben zeker de energie van grote katten en daarom is het Tijgeroog ook een ongelooflijke dierenriemedelsteen voor dit felle en fantastische sterrenbeeld. De geboortesteen van het Tijgeroog brengt veel kracht en innerlijke kracht en past op natuurlijke wijze bij Leo's eigen persoonlijke eigenschappen van kracht. Deze steen straalt zelfvertrouwen uit, maar brengt ook het opruimen van giftige energieën en negatieve geloofspatronen met zich mee, wat soms leidt tot dat beroemde concurrentievoordeel.

Rozenkwarts/Rhodochrosiet

Open je hartchakra en breng de helende aard van Rozenkwarts recht in je leven. Leeuwen zijn grote liefhebbers met een prachtig genereuze geest en natuurlijk zijn de lichtroze stenen zoals rozenkwarts en rhodochrosiet helemaal weg van deze sfeer. Hoewel de roze hartedelstenen die geest van vrijgevigheid zullen versterken, helpt het Leeuwen ook om aan hun vertrouwenskwesties te werken en een beetje meer mededogen te omarmen.

Labradoriet

Labradoriet is een geweldige metgezel voor die Leeuwen die het volume van hun derde oogchakra willen verhogen. Labradoriet, een steen van verbluffend licht en lyrische mystiek, heeft alles te maken met transformatie en moed. Natuurlijk zijn Leeuwen een van de meest moedige dierenriemen die er zijn, maar ze kunnen soms moeite hebben om hun energie van extraverte vlaktes naar intern denken te verplaatsen. Labradoriet helpt Leeuwen om een beetje dieper inzicht te krijgen en hun moed te gebruiken om zich te concentreren op de kracht van hun intuïtie.

Sardonyx

De augustussteen deelt zijn maand met al die zomerse Leeuwen die er zijn. De Sardonyx is zacht en stabiel met zijn zachte banden van oranje en wit. Het is een steen van communicatie, luisteren en mooi charisma. Sardonyx is een vrolijke en optimistische steen die past bij de stemmingen van de meeste Leeuwen. Het kan ook helpen om kracht en bescherming te brengen, of je emoties nu hoog of laag zijn.

Topaas

Blauwe Topaas is een talisman van kansen en is een geweldige steen voor al die Leeuwen die meer geluk in hun leven willen brengen. Ooit een steen om je focus aan te scherpen, Blue Topaz draait helemaal om het koesteren van je hoop en dromen in een plaats van actie, zodat je het leven kunt leiden waar je naar verlangde. Voor Leeuwen betekent dit ook weten hoe ze moeten communiceren met mensen in de buurt, vooral als het gaat om emotioneel evenwicht en zich niet bedreigd voelen bij het openen van het hart.

Citrien

Helder en bruisend, de Citriensteen is pure zonneschijn. Voor die Leeuwen die die liefde voor warmte en zonlicht delen (het zijn tenslotte geboren zomerkinderen), is het geen wonder dat de stralende tinten van gouden Citrien zijn prachtige gloed op het feest brengen. Bij dit stralende juweel draait alles om de kracht van positiviteit, de snelheid van lachen en ja zeggen tegen die kinderlijke vreugde.