12 Chakra's Uitgelicht


De Eerste Chakra Veranderd dan van Wortel Chakra naar Earth Star Chakra


CHAKRA 1 - EARTH STAR CHAKRA
Als fysiek wezen op aarde heb je een unieke verbinding met de aarde en met alles dat is. Je Earth Star Chakra is je persoonlijke link met de levenskracht van de aarde, met het kristallijnen raster en met het goddelijke licht dat zich in de aarde bevindt, 30 cm onder je voeten. Als je geboren wordt, is je 5 dimensionale chakra blauwdruk geprogrammeerd met de inhoud van de levensmissie voor je meesterzelf. Je Earth Star-chakra weet precies waar je hoort te zijn op de planeet. Je Aardster, onder de voeten, is je persoonlijke Tuin van Eden, waar potentieel voor je leven is opgeslagen. De kleuren zijn zwart en wit en helpen je met de aarde te verbinden. Wanneer dit chakra geactiveerd is, voel je je op je gemak, waar je ook bent.

CHAKRA 2 - WORTEL CHAKRA
Je Wortelchakra bevindt zich aan de basis van je wervelkolom, in je bekkengebied en in het midden van je lichaam, wat je helpt geaard, gecentreerd, veilig, actief, energiek en aanwezig te blijven. Het is verbonden met je gevoel erbij te horen, je geaard voelen en veiligheid. Je verbinding met je familie, je voorouders en planeet Aarde bevinden zich allemaal hier in je lichaam. Het is essentieel om aandacht te schenken aan je Wortelchakra zodat de anderen goed kunnen functioneren. Het sleutelwoord hier is overleven. Al je overlevingsinstincten, veerkracht en zelfbehoudskenmerken leven hier. Als u onlangs een operatie heeft ondergaan, een ernstige ziekte of trauma heeft ondergaan zoals fysiek geweld of verraad, of als u een geschiedenis heeft met verwaarlozing, verlating of instabiliteit, heeft uw Wortelchakra ondersteuning nodig. Je Wortelchakra laat goddelijke energie van de aarde naar de rest van je chakra's stromen, en is een belangrijke basis voor je fysieke lichaam. Het 5-dimensionale basischakra is het ankerpunt van ons geascendeerd meesterschap. De frequentie van de basischakra probeert onze aandacht te vestigen op een begrip van wie we werkelijk zijn en dit is een van de belangrijkste lessen die het ons leert op het meesterpad. In de vijfde dimensie glinstert je basischakra van platina licht en maakt het verbinding met vreugde en wijsheid. Je wortelchakra stelt je in staat om veiligheid en zekerheid in je leven te ervaren wanneer je in balans bent.

CHAKRA 3 - SACRAAL CHAKRA
Je Sacraal Chakra is je centrum van creativiteit en seksualiteit. Omgaan met kwesties van relaties en hoe je sociaal omgaat, het is de woonplaats van je Zelf. De Sacraal Chakra regeert over overvloed, creativiteit, welzijn, plezier en vreugde. Het controleert ook passie, seks en seksueel genot, en brengt de lessen van leren loslaten. Sommige uitdagende lessen voor degenen op het ascensiepad komen van deze chakra, aangezien het onze seksualiteit en de onderlinge relatie met anderen betreft. Familierelaties worden meestal gevormd vanuit dit chakra, afhankelijk van de karmische blauwdruk die onze ziel incarneert. Op het vijfde dimensionale niveau is de sacrale chakra prachtig zachtroze en straalt transcendente liefde uit. Deze chakra helpt je liefde uit te drukken door middel van seksualiteit. Wanneer de frequentie van dit chakra wordt verhoogd, kies je verstandig romantische partners.

CHAKRA 4- NAVEL CHAKRA
De navelchakra bevindt zich precies bij de navel (tussen de Heiligbeenchakra en de Zonnevlechtchakra). Deze chakra regelt goddelijke mannelijke kwaliteiten van moed, kracht, bescherming van de zwakken en bekrachtiging. Een glorieuze levendige oranje gloed van dit vijf dimensionale chakra. Dit chakra stelt je in staat een warme, verwelkomende energie uit te stralen die andere mensen verlicht en harmonie in je brengt.

 

CHAKRA 5 - ZONNEVLECHT CHAKRA
De Solar Plexus Chakra is je persoonlijke krachtcentrum en is een opslagplaats van energie, zowel positief (groei en genezing) als negatief (pijn, angst en stress). De Solar Plexus is uw wilscentrum en controleert zowel kwesties uit het verleden als ambities en doelen voor succes in de toekomst. Dit is ook het centrum van je persoonlijkheid als fysiek wezen, en zijn evenwichtstoestand is direct gecorreleerd met je gevoel van wilskracht, zelfacceptatie, vertrouwen en je ambitie om te slagen, je zonnevlecht is een diep goud met regenboogflitsen.

CHAKRA 6 - HART CHAKRA
Je Hartchakra bevindt zich in het centrum van je wezen en is waar het fysieke en spirituele elkaar ontmoeten, en waar je emoties een rol gaan spelen. Het hart controleert relaties, en als het open is, laat het je stromen terwijl je met anderen omgaat met liefde en mededogen. Een open hartchakra stelt je in staat empathisch te zijn voor de gevoelens en emoties van anderen, terwijl je trouw blijft en in harmonie met die van jezelf. Het hart regelt emotionele genezing en liefde voor jezelf en anderen, en houdt ook toezicht op je waardering voor schoonheid en je bereidheid tot mededogen. Het hart is een heilig portaal, dat je, wanneer het open is, toegang geeft tot de gaven van je hogere energetische centra, en op zichzelf is het de poort naar goddelijke liefde. Het hartcentrum straalt puur wit uit wanneer het overgaat in de vijfde dimensie, waardoor je het beste in iedereen, alles kunt zien en met liefde kunt handelen in alles wat je doet.


CHAKRA 7 - KEEL CHAKRA

Je Keelchakra is je communicatiecentrum en het is het centrum van waarheid, persoonlijke expressie, luisteren, verantwoordelijkheid, geloof en creativiteit. Alles wat met stem te maken heeft (zingen, acteren, communiceren, praten of luisteren) wordt geregeerd door het Keelchakra. Wanneer de Keelchakra geopend en in evenwicht is, kun je de waarheid van Goddelijke liefde spreken. Bij de vijf dimensionale frequentie is de keelchakra koningsblauw. Op deze frequentie kun je gerust zeggen wat je echt voelt, denkt en gelooft, want mensen zullen je vertrouwen. Je zult ook in staat zijn om je leven onder de knie te krijgen en te weten wie je bent.

CHAKRA 8 - DERDE OOG CHAKRA
Je derde oogchakra bevindt zich in het midden van je voorhoofd en is het centrum van paranormale vermogens. Je Derde Oog-chakra speelt ook een rol bij je gevoel, waarneming en gehoor. Dit chakra verbindt je energieën ook buiten het fysieke. Uw Derde Oog-chakra regelt de beslissingen die u neemt en wat u belangrijk vindt. Het houdt toezicht op je droomtijd en verbindt je met het onderbewustzijn en met de hogere rijken van Spirit. Leren, geheugen, telepathie, helderziendheid, mediumschap, auradetectie worden allemaal beheerst door het Derde Oog-chakra. Dit chakra helpt, indien gebalanceerd, de sluiers van illusie te verwijderen, net als een kristallen bol, waardoor je de wereld vanuit een hoger perspectief kunt zien.

CHAKRA 9 - KRUIN CHAKRA
Je kruinchakra verbindt je met de hogere spirituele rijken. Het regeert uw dromen, visioenen, hoop en goddelijke realisaties. Spirituele downloads, verbinding met Spirit en afstemming met je hogere doel zijn allemaal mogelijk via een ontwaakte en gebalanceerde Kruinchakra. Wanneer je kruinchakra open is en je bent verbonden met het oneindige licht van het goddelijke hierboven, is alles mogelijk in je leven, inclusief de vervulling van je dromen, een echte verbinding met de geest en zelfs verlichting. Bekend als de duizendbladige lotus, wordt het kristalhelder en opent het je voor de wijsheid van het universum, als een bloeiende bloem in evenwicht.