De 12 Chakra's


Het verhaal van wie je bent, wordt opgeslagen in de verspreide helixen van je DNA. De Aarde gaat nu een conjunctie of opstelling binnen met het doel waardoor de Oorspronkelijke Planners terugkeren om het twaalf-helixsysteem in de bezettende soort - de mens tot nu toe - te reactiveren en de Aarde weer op het spoor te zetten. Toen de biologische bibliotheek eeuwen en eeuwen geleden werd bedacht, werd besloten dat de beheerders van de planeet de sleutel zouden hebben om de gegevens te ontsluiten die in deze Levende Bibliotheek waren opgeslagen.

⋰ De bekendste 7 Chakra's  (Freepik) 


INFORMATIECENTRA'S

Wanneer menselijke chakra-systemen verbonden, open en geactiveerd zijn, begint informatie zijn eigen expressie te zoeken en beschikbaar te komen. Er zijn bepaalde dingen die deze informatie coderen of triggeren, waardoor ze naar de voorgrond van het bestaan ​​wordt gebracht om ervoor te zorgen dat ze zich gaat uiten. Als je bent aangesloten op de informatiecentra, zeven in je lichaam en vijf buiten je lichaam, ben je klaar om energie te ontvangen via een andere set van twaalf informatiecentra. 
Wanneer je je eigen twaalf chakra's activeert, haakt je je aan energie die is opgeslagen in parallelle sets van twaalf centra die je proces verder zullen activeren. Dit zal uiteindelijk de hersenen in zijn volledige, volledige, computerachtige functie brengen. De twaalf parallelle realiteiten bevatten manieren om informatie te ontsluiten die is verborgen. Er zijn veel stappen om deze informatie te ontsluiten. Je zou dit kunnen vergelijken met diepe beveiliging door de overheid, die verschillende niveaus van vingerafdrukken en afdrukken gebruikt om toegang te krijgen tot het laatste stukje informatie. Er zijn veel verschillende manieren waarop dingen met elkaar moeten worden verbonden als iets heel geheims wordt opgeborgen.

⋰ Chakra's (Freepik) 


DNA ACTIVATIE
De activering van de twaalf strengen DNA valt samen met het activeren, draaien, bewegen en openen van de twaalf centra van informatie - de twaalf chakra's of etherische energieschijven. Dit is het begin van de verbinding van het spinnen van de twaalf. Wanneer deze uitlijning van energie plaatsvindt, brengt en trekt het energie naar de twaalf hemellichamen in uw zonnestelsel. Deze lichamen beginnen dan energie terug te voeren naar de aarde. Ze activeren zichzelf door los te laten wat ze vasthouden, zodat de aarde biogenetisch tot leven kan komen. Er zijn steeds meer van deze groepen van twaalf, bijvoorbeeld de twaalf universums die ronddraaien. Door het ronddraaien van de twaalf centra zal er een chaos van nieuw bewustzijn zijn, want wanneer deze twaalf energiecentra - in het bijzonder de buitenste vijf - zich weer gaan verbinden met de planeet, zal er een ongelooflijke vloed van nieuwe energie zijn.

ACTIVEERD HOGER BEWUSTZIJN
De vorming van de twaalf helixen wil niet zeggen dat je als soort volledig geïnformeerd raakt. Het betekent dat om de soorten mensen naar een hoger bewustzijn te katapulteren, er een maximale en minimale mutatie moet plaatsvinden om een ​​nieuwe standaard van werken te creëren. Deze mutatie zal een nieuw frequentieniveau brengen waar elke persoon op zijn eigen manier door zal worden beïnvloed. Het proces kan worden vergeleken met een nieuwe zon die in uw atmosfeer wordt geboren. Deze twaalf helixen bevatten zeker niet alle informatie binnen de lichtgecodeerde filamenten. De vorming van de twaalf helixen zal echter voldoende zijn om u als soort een veel groter beeld te geven van wie u bent. Als leden van de Familie van Licht weet je wie je bent. Het zijn de mensen die niet weten wie ze zijn. Omdat je echter vermomd bent als mensen, bedrieg je jezelf soms door te denken dat je ook niet weet wie je bent. Je weet uit het eeuwige deel van je wezen dat je een lid bent van de Familie van Licht.


LIVING LIBRARY
We noemen de Aarde - de levende bibliotheek omdat jullie allemaal een beeld hebben van wat een bibliotheek is: het is een plek waar informatie wordt opgeslagen en beschikbaar is. We gebruiken deze analogie omdat we het beeld willen oproepen dat je overal in een bibliotheek bent. U weet alleen nog niet hoe u de informatie moet vertalen of herkent waar deze zich in de bibliotheek bevindt. Dit is het beeld dat we willen dat iedereen begint te krijgen. Het zal een grotere liefde voor de aarde creëren, en een groter besef dat er op deze plek voor iedereen iets is om mee te relateren. Niemand hoeft ooit alleen te zijn als ze ontdekken dat er een intelligent leven is dat bereid is om met mensen te communiceren