Ruimte Chakra's


Het universum maakt deel uit van het multiversum, waar bestaanslagen met elkaar verbonden zijn door gelijktijdige tijd. Om het plaatje compleet te maken, belichaamt een extra centrum, het dertiende, dat zich opent naar het multiversum, elk ander chakra. De symbolische mysteries van het multiversum worden het best belichaamd door de raadselachtige paddenstoel, die de neiging heeft om als bij toverslag op je wereld te verschijnen en te verdwijnen. De raadselachtige paddenstoel kan een gastronomisch feest zijn, voedzaam en heerlijk, of het kan uw leven beëindigen als u niet oppast; vrijwel zeker kan het je meenemen voor een verreikende en opwindende rit naar gebieden die ver buiten de grenzen van je waarneming vallen. Al je chakra's verbinden je met een onbeperkte energiebron om de fijne nuances van het creëren van realiteit te ervaren en te verkennen, en het is jouw verantwoordelijkheid om van deze mogelijkheden te genieten en er gebruik van te maken.


ADEMHALING
Gebruik de modulatie van je ademhaling om diep naar binnen te reizen, stel je voor dat dezelfde staat van speelse, gemakkelijke gratie tegelijkertijd in de zeven chakra's van je lichaam stroomt, beginnend bovenaan je hoofd en naar beneden naar de basis van je ruggengraat. Gebruik je gefocuste ademhaling om energie naar je chakra's te sturen terwijl je dieper in elk centrum gaat. Stel je voor dat kolkende spiralen van kleur rond elke draaikolk dansen; de energie maakt het huis schoon, ruimt de spinnenwebben op van jaren van opeenhoping - waardoor elk centrum er fris en helder uitziet als een langzaam draaiende caleidoscoop van kleur, geluid en licht. Richt nu je aandacht op je voeten en wervel de energie onder je voetzolen, verankerend in de aarde.

SPIRAL UP TO HIGHER CONCIOUSNESS
Begin dan met het bewegen van de wervelende spiralen langs je benen en terug naar het eerste chakra, waar het rond de diepste poel aan de basis van je ruggengraat draait. Beweeg de wervelende energie door je lichaam en zie het rond elke draaikolk wervelen, waarbij alle brokstukken, blokkades en belemmeringen vrijkomen, totdat je de bovenkant van je hoofd bereikt. Als er een gebied is dat weigert te worden gereinigd en opgelost, praat dan met dat centrum van intelligentie en vraag waarom het gebied niet kan worden schoongemaakt. Let dan op en luister. Als de situatie waaraan je vasthoudt niet langer je hoogste belangen dient, erken dan de functie die het heeft gediend, bied je dankbaarheid en dank aan, eer dat deel van je ervaring en verwelkom het liefdevol op een hoger doel in je multidimensionale identiteit. Stel je nu een lichtcirkel voor die op je hoofd rust en straalt van kosmische blauwdrukken; uw gezicht is sereen, vol kennis en wijsheid.


5 COSMIC CHAKRA'S TO CONNECT YOU TO THE MULTIVERSE

Je vijf kosmische chakra's zijn een mengeling van wonderen die vibreren met wijdopen vergezichten van schitterende lichtgevende kleuren, snel veranderende vormen en buitengewoon mooie sensuele geluiden. Je kunt het doel voelen van de energiepatronen die de kruin van je hoofd verbinden met het web van het bestaan, terwijl je door realiteiten rijdt die ver buiten het bekende universum reiken en zich over de magische mysteries van het multiversum storten. De patronen versmelten moeiteloos tot een dans van vreugde; wervelingen en spiralen versmelten in je fysieke lichaam vanuit de ether, gevuld met lagen en lagen van verse zoete energie, die in en uit al je chakra's bewegen. Je voelt dat je super-geladen, super-verlicht bent, je percepties uitbreidt tot ver buiten je fysieke lichaam, terwijl je lichtcirkel als een antenne werkt door kosmisch uitgestraalde energie naar binnen te halen door je kosmische chakra's. Verfraai dit beeld met grote schoonheid door kostbare juwelen in dertien unieke lichtpatronen van uw eigen ontwerp te plaatsen - deze configuraties zullen dienen als belangrijke symbolen van uw deelname aan het grote drama van menselijke transformatie.