♏️ Sterrenbeeld Schorpioen & Edelstenen


Kenmerken: Als Schorpioen sta je bekend om je emotionele intensiteit, moed en vastberadenheid, waarbij je je gevoelige kant vaak verbergt achter een sterke en gecontroleerde buitenkant. 

Top Geboortestenen: Je belangrijkste geboortestenen zijn Topaas voor het verbeteren van communicatie en actie, Agaat om je randen te verzachten en positiviteit te brengen, en Aquamarijn om aan te moedigen om met de stroom mee te gaan en je serieuze aard te verlichten.

Kristallen Gebruiken: Draag deze edelstenen als sieraden of houd ze dicht bij je, zodat hun helende vibraties rechtstreeks naar je toe kunnen stromen, helpen bij emotioneel evenwicht, bescherming en het bevorderen van een gevoel van welzijn.

Wat is de Geboortesteen van de Schorpioen?

Schorpioen is het achtste teken van de dierenriem. De geboortesteen van de Schorpioen is Topaas. Topaas is er in vele tinten, maar de gele topaas is het beste voor degenen die het sterrenbeeld Schorpioen delen. Topaas betekent empathie en sereniteit. Schorpioenen worden geboren tussen 23 oktober en 22 november. Het element Schorpioen is water en de heersende planeet is Pluto of Mars.

 

Met hun huissymbool als de schorpioen met zijn angel in beweging, hebben mensen de neiging om Schorpioenen te beschouwen als een vuurteken - een en al pittige energie en kracht. Maar in tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, zijn Schorpioenen eigenlijk een waterteken, waardoor ze emotioneel en een tikkeltje gevoeliger zijn dan je zou denken. Schorpioenen zijn een van de meest complexe sterrenbeelden in het peloton. Ze worden geregeerd door Pluto en Mars. Mars is de God van de Oorlog en brengt zeker zijn gevaarlijke energie en de angel naar de Schorpioen. Pluto is de God van de Onderwereld en vertegenwoordigt de donkere kant van de Schorpioen. Maar Pluto was ook de god van de rijkdom en dit weerspiegelt het ambitieuze karakter van het teken Schorpioen.

 

Hoewel duisternis en oorlog negatieve eigenschappen lijken, kan het eigenlijk worden gebruikt om Schorpioenen op een andere manier samen te vatten. Schorpioenen zijn dapper en onbevreesd, nieuwsgierig en creatief, en ze zijn plichtsgetrouw vastberaden in elke taak die ze op zich nemen. Het zijn loyale vrienden en hun moed betekent dat ze niet aarzelen om in actie te komen als het gaat om het oplossen van problemen.

 

Het sterrenbeeld Schorpioen werkt goed samen met helende kristallen die hen helpen hun emotionele intensiteit in evenwicht te brengen en een uitbarsting van zonlicht en positieve kracht naar hun schaduwkant te brengen. We houden van een sterrenbeeld dat zijn schaduwkant niet van zich afschudt, maar eraan werkt om het prachtig te omarmen, het hebben van een steen die dat nog meer in evenwicht kan brengen, helpt de Schorpioen om af en toe zijn angel te laten zakken. Kijk eens naar deze mooi geplukte stenen die Schorpioenen subliem in toom moeten houden.

 

Schorpioenen zullen een schat aan helende eigenschappen vinden die op hen wachten in deze selectie Schorpioen-edelstenen. Hoewel ze sterk en moedig zijn, is het belangrijk om te onthouden dat Schorpioenen ook super emotionele wezens kunnen zijn, maar deze emotie heeft de neiging zich te verschuilen achter fellere eigenschappen en de behoefte om de controle te hebben. Schorpioenen zullen prachtig in balans komen als ze helende kristallen hebben die kunnen werken om de draden van negatieve energie door te snijden en een gevoel van welzijn teweeg te brengen, vrij van de wirwar van geheimzinnige en donkere gedachten. Schorpioenen staan erom bekend dat ze geen greintje kwetsbaarheid willen tonen en dit kan hen een beetje afgesloten maken van dierbaren in hun leven. Stenen die dit gevoel van veiligheid, aarding en niet overweldigd worden door de eigen emoties voeden, kunnen Schorpioenen uit hun schulp lokken. Kijk eens naar deze kenmerkende edelstenen die een Schorpioen zeker zullen helpen in balans te komen en te genezen...

Aquamarijn

De waterige energie van Aquamarijn verleidt je altijd om met de stroom mee te gaan en past bij het over het hoofd geziene element van al die Schorpioenen die er zijn. Dit blauwe lid van de Beryl-familie brengt lichtheid en goede vibes, gemakkelijke energie, een zachter gevoel voor communicatie en de deinende beweging van de wilde blauwe zee - om nog maar te zwijgen van het feit dat het een gelukssteen is om op te starten. Voor de Schorpioen die de neiging heeft iets serieuzer te zijn dan sommige van de andere sterrenbeelden, verleidt Aquamarijn je om los te laten en met de stroom mee te reizen. 

Opaal

De Opaalsteen brengt eindeloze overpeinzingen van licht en kracht en weet een licht te schijnen op de donkere Schorpioenen. Met tinten in de kleur van maansteen, is Opaal een en al melk en parels en de perfecte edelsteen voor het brengen van helende vrouwelijke energie, geluk en sterke paranormale verbindingen. Voor degenen die merken dat ze door zwaarte waden of vechten tegen de innerlijke demonen van bezitterigheid, helpt Opal je om verbonden te blijven met een gevoel van helderheid en innerlijke vrede.

Robijn

Terwijl Schorpioenen veel passie hebben om rond te gaan, helpt de vurige heldere vlam van Robijn om de lat voor je passie hoger te leggen en het een plaats van gezondheid en welzijn te geven. Alle rode stenen fluisteren over vuur en heilige genezing, of het nu de gloed van granaat is of de aardende energie van rode jaspis. Naast het stimuleren van je innerlijke chi, brengt deze koninklijke steen ook die stralende eigenschappen van kracht, bescherming en zelfbeheersing met zich mee. In plaats van je emotionele knop op elf te zetten, werkt de Ruby zachtjes met je grote energie om je helder en kalm te laten schijnen.

Beryl

Beryl is een en al delicate dromen van lichtgroen. Deze zachte en sublieme steen helpt een Schorpioen te kalmeren wanneer hun geest een mijl per minuut racet. Een zoete en soulvolle hartchakrasteen, zachte groene Beryl brengt zijn zachte vibraties en een zachte herinnering dat je je leven moet vereenvoudigen. Met Beryl aan de kant kun je giftige mensen en gedragingen opruimen en een actieve beslissing nemen om een lichter, helderder leven te leiden. Het is ook een steen die doelgerichte mensen weet te helpen de kracht te vinden om de klus te klaren – precies in lijn met een Schorpioen.