♊️ Sterrenbeeld Tweelingen & Edelstenen


Kenmerken: Als Tweelingen belichaam je de dubbele aard van je teken, zowel grillig als besluiteloos, en je heersende planeet Mercurius verbetert je communicatieve vaardigheden en intellectuele behendigheid.

Top Geboortestenen: Je primaire geboortestenen zijn Agaat, dat rust en kalmte brengt, Pearl, dat de dualiteit van het leven symboliseert, en Citrien, dat je vreugdevolle en sociale persoonlijkheid weerspiegelt.

Kristallen Gebruiken: Om de voordelen van deze stenen te benutten, draag je ze als sieraden in direct contact met je huid, zodat hun energieën je behoefte aan balans, daadkracht en creatieve expressie kunnen ondersteunen.

Wat is de Geboorteteen van Tweelingen?

Tweelingen is het 3e teken van de dierenriem. De geboortesteen van de Tweelingen is de Agaat of de parel. Agaat is er in vele kleuren en is een variëteit van chalcedoon en kwarts die genezing en aarding betekent. Degenen die tussen 21 mei en 21 juni zijn geboren, zijn Tweelingen. Het element Tweelingen is lucht en het symbool is de tweeling.

De beroemde, geliefde en gevreesde tweeling van het sterrenbeeld, Tweelingen, zijn zeker een genot om in de buurt te zijn en ze hebben alles te maken met het omarmen van de dubbele aard van het zijn. Het ene moment zacht en serieus en het volgende vluchtig en leuk, het kan een wervelwind zijn die je voeten op de grond houdt als je zo wonderbaarlijk grillig bent. Iedereen houdt van een Tweeling; Hun gemakkelijke karakter en snelle nieuwsgierigheid kunnen mensen van hun stuk brengen, wat betekent dat ze vaak omringd zijn door een menigte vrienden.

 

Maar, zoals hun verstrengelde tweelingsymbool suggereert, het is nooit een eenbaanspad met deze luchtige feeënwezens, er is ook een andere kant, een die vaak enorm besluiteloos is, snel roddelt en soms een beetje onbetrouwbaar is. Tweelingen worden geregeerd door de planeet Mercurius, wat betekent dat ze experts zijn in communicatie en een meester van woorden. Ze zijn ook een luchtteken dat bijdraagt aan hun geblazen samen met de bries-mentaliteit, geweldig wanneer veelzijdigheid nodig is, maar het kan moeilijk zijn om geaard te blijven.

 

Tweelingen hebben edelstenen nodig die hun hoge intellect kunnen ondersteunen, hen kunnen helpen beslissende actie te ondernemen en in balans te blijven zonder hun leuke creatieve aard in te pakken. De geschiedenis van geboortestenen gaat helemaal terug tot de eerste eeuw, toen het met edelstenen versierde borstschild van de hogepriester van de Israëlieten twaalf stenen zou hebben om de 12 tekens van de dierenriem te vertegenwoordigen. Maar afgezien van de koninklijke connectie met religie, zijn dierenriemedelstenen complementair aan de stemming van bepaalde sterrenbeelden en hebben ze zich al tientallen jaren in onze dagelijkse cultuur gecementeerd.

Agaat, de belangrijkste steen voor Tweelingen

Een van de beste geboortestenen voor Tweelingen moet het glinsterende juweel van Agaat zijn. Deze steen, gekleed in een scala aan tinten, staat vooral bekend om zijn vermogen om het negatieve te neutraliseren en kalmte en kalmte te brengen in gerafelde zenuwen. Omdat Tweelingen constant moeten jongleren met hun dualiteit, kan dit soms leiden tot gerafelde zenuwen. Dit is waar het koele karakter van Blue Lace Agaat van pas kan komen met zijn vermogen om het energieniveau en de innerlijke kracht te versterken, zodat je een burn-out kunt voorkomen. Mosagaat is een ander voorbeeld van deze familie, maar dit zonlicht door de boskleurige steen brengt een krachtige aardende kracht voor iedereen die haar draagt.

 

De andere naam voor Agaat is Chalcedoon, dat is ontleend aan een oude zeehaven aan de blauwgroene Zee van Marmara. Door de geschiedenis heen heeft Agaat mystici en genezers geïnspireerd, maar zelfs buiten de hemel en op de grond is het een prachtige edelsteen om slechte vibes uit te wassen, de keelchakra te helpen openbarsten en het hart in zijn volle glorie uit te breiden. Al deze dingen zijn nauw verbonden met de beste eigenschappen van de Tweelingen.

Chrysocolla

Chrysocolla is de steen die tegen je zegt 'nu is het tijd om je leven te veranderen'. Het draait allemaal om het opbouwen van sterke verbindingen met de wereld onder je voeten en op een plek zijn waar je klaar bent om die magie te manifesteren. 

Blauwe Apatiet

Blauwe Apatiet, een sirenenzang van de zonovergoten kusten van Griekenland, is een van de beste kristallen voor het keelchakra. Altijd klaar om je eigen waarheid naar voren te brengen, nodigt deze prachtige edelsteen je uit om in volledige authenticiteit te staan en viert sociaal gemak.

Toermalijn

Toermalijn geeft kracht aan lichaam, geest en ziel, waardoor Tweelingen in goede gezondheid blijven, zelfs als ze zelf op een burn-out schieten door zichzelf te dun uit te rekken. Toermalijn maakt ook gebruik van de creatieve kant van bepaalde sterrenbeelden, wat betekent dat kunstenaars en schrijvers en iedereen die zich uitdrukt zeker zullen vallen voor deze sublieme steen. 

Tijgers Oog

Tijgeroog is een beschermende mantel en helpt de Tweelingen om zich te beschermen tegen EMV's, giftige vibes en elke vorm van negativiteit die iemand naar hen heeft gegooid. Soms kunnen Tweelingen zich aangetrokken voelen tot roddels omdat ze van nature nieuwsgierige mensen zijn. Het Tijgeroog houdt ze geaard en beschermd tegen alle slechte energie die daardoor hun kant op kan stromen. 

Alexandriet

Een edelsteen die helemaal uit Rusland komt en een flinke dosis geluk met zich meebrengt, Alexandriet is een glorieuze steen met een goed voorteken. Voor degenen die op zoek zijn naar spirituele groei naast meer nuchtere liefde, vreugde en perfecte welvaart, zijn de astrale vibes van Alexandrite geweldig.