Hoe Kies Ik Mijn Steen?


Er is een hele wereld aan verschillende kristallen en helende edelstenen. Het kan lastig lijken om te weten welke steen je in jouw wereld wilt verwelkomen. Een van de belangrijkste lessen die kristallen ons leren, is de herinnering om af te stemmen op en te luisteren naar onze eigen intuïtie en erop te vertrouwen dat we over de kennis beschikken die we nodig hebben.

Ons lichaam, geest en ziel zijn allemaal met elkaar verbonden en we bestaan uit energie, net als alles in het universum. Als we die kracht kunnen aanboren, kunnen we luisteren naar de tekenen en boodschappen die de wereld ons te bieden heeft. Het vinden van het juiste kristal betekent voelen tot welke je aangetrokken wordt (of tot welke je aangetrokken worden). Zelfs als je alleen maar de naam van een kristal hoort, een foto ziet of een stuk tekst leest, voel je misschien diep van binnen een ruk die je naar die exacte steen roept. 

Elk kristal heeft ook zijn eigen helende eigenschappen. Omdat we ons soms bewust zijn van onze eigen sterke en zwakke punten, kunnen we genezende kristallen kiezen op basis van hun specifieke eigenschappen om ons te helpen begeleiden. Een andere methode voor het kiezen van kristallen zou zich ook tot de dierenriem kunnen wenden. Bepaalde kristallen werken met bepaalde sterrenbeelden, dus als je deze informatie hebt, kun je een reeks stenen vinden die harmoniëren met de sterren