♈️ Sterrenbeeld Ram & Edelstenen


Kenmerken: Als Ram sta je bekend om je energieke en ambitieuze karakter, altijd klaar voor actie en competitie, met een gedurfd hart en een pioniersgeest.

Top Geboortestenen: Je belangrijkste geboortestenen zijn diamant, die helderheid en innerlijke kracht symboliseert, aquamarijn voor het verbeteren van de communicatie en amethist om kalmte en intuïtie aan te moedigen.

Kristallen Gebruiken: Draag deze edelstenen als sieraden of houd ze dichtbij om hun energieën te benutten, zodat je je vurige aard in evenwicht kunt brengen, je communicatieve vaardigheden kunt verbeteren en geaard kunt blijven in je avontuurlijke bezigheden.

Wat is de Geboortesteen van de Ram?

Ram is het eerste teken van de dierenriem. De geboortesteen van de Ram is de diamant. De diamant is een vaste vorm van koolstof en is een van de meest gewilde edelstenen ter wereld. De diamant betekent duidelijkheid, waarheid en visie. Degenen die tussen 20 maart en 21 april zijn geboren, zijn Rammen. Het Ram-element is vuur en de heersende planeet is Mars. Het symbool van Ram is de ram.

 

Snel om hun mening te uiten, altijd in voor een beetje gezonde competitie en altijd gedreven tot succes, het Ram-sterrenbeeld is een en al actie. Als eerste van de sterrenbeelden is het geen verrassing dat Ram er alles aan doet om nummer één te zijn. Deze energieke en ambitieuze Ram-individuen zijn allemaal klaar om een sprong in het onbekende te wagen. Geregeerd door de planeet Mars, is het de moeite waard eraan te denken dat Mars in de mythologie de god van de oorlog was. Deze oude Romeinse godheid was veeleisend, vurig, gepassioneerd en altijd klaar om degenen die hem in de weg stonden te verwoesten. Hoewel de moderne Ram niet zo destructief is, zijn ze dol op een goed debat en zullen ze er alles aan doen om hun gelijk te bewijzen, hoe gefrustreerd hun publiek ook is.

 

Maar het is niet allemaal oorlog en vernietiging als het gaat om Ram. Degenen die onder de banier van vuur zijn geboren, zijn prachtig gepassioneerd, bruisen van het leven en hebben een glorieus groot hart en een genereuze geest die daarbij past. Omdat ze moedig zijn in het leven en de liefde en met de ram als symbool van hun huis, is het geen verrassing dat Rammen enigszins worden beschouwd als pioniers van het leven. Ze zijn baanbrekend en altijd in voor elk avontuur dat op hun pad komt. Het vinden van geboortestenen van de dierenriem die passen bij de stemming van de Ram-horoscoop betekent het vinden van helende edelstenen en kristallen die Ram kunnen helpen veilig te blijven in het aangezicht van roekeloosheid, kalme energie te behouden als het gaat om competitie en de kracht van zachte communicatie te leren om relaties helder te houden. Lees verder om erachter te komen welke kristallen er zijn om Ram in evenwicht te brengen.


Pak helende kristallen op die een match made in heaven zijn voor Ram en laat hun helende eigenschappen de kreukels meteen gladstrijken. Werken met helende stenen gaat niet alleen over het overwinnen van die aspecten van je persoonlijkheid die hunkeren naar een beetje aandacht, maar het gaat ook over het voortbouwen op de positieve eigenschappen die je goed van pas komen. Een evenwichtig lichaam, geest en ziel is hoe we gedijen in deze ruige en tuimelende wereld en hoe we contact maken met anderen die eigenschappen hebben die tegen de onze aanschuren. Helende stenen en kristallen kunnen ons helpen om te bloeien in onze beste gezondheid, terwijl ze werken om negatieve energie op te ruimen en het sterrenbeeld Ram compleet te houden in hun levensvreugde, terwijl ze veilig, geaard en glorieus verbonden blijven met geest en ziel. Kijk eens naar deze Ram geboortestenen die harmonie en genezing brengen aan alle Ram mensen...

Diamant

Een van de kostbaarste edelstenen ter wereld, de geboortesteen van de diamant in april, is een droom van glans en innerlijke kracht. Een gelukssteen die bekend staat om zijn diepe duurzaamheid, die een licht werpt op helderheid en helpt om die wilde en roekeloze Ram in harmonie en hemels evenwicht te houden. De diamant deelt de heersende planeet Mars en is een glorieus symbool van overvloed, maar in plaats van oorlogskreten te leveren, brengt de traditionele geboortesteen diamant sympathieke kracht, stralende liefde en een innerlijk kanaal van kracht dat niet kan worden geschud, hoe hard het leven ook klopt.

Aquamarijn

Net als de sirenenzang van de diepblauwe zee, is Aquamarijn een uiterst betoverende geboortesteen van maart. Aquamarijn staat bekend om zijn verkoelende tinten en een bijpassende vloeiende stemming, is een van de sterkste communicatiestenen in de roedel en staat altijd klaar om Ram te verleiden hun waarheid te spreken (zoals ze altijd doen), maar op een manier die geen diepe emotionele rimpelingen veroorzaakt voor degenen van wie je houdt. Aquamarijn, een weelderige steen van medelevende en kalme energie, nodigt je uit om erin te duiken en te zwemmen met doelgerichte genezing.

Amethist

Amethist Sereen en spiritueel, deze violet gevlamde geboortesteen van februari is een sublieme dierenriemsteen voor al diegenen die Ram opladen. Omdat hun teken de ram is, hebben Rammen soms de neiging om hun hoofd naar beneden te leggen en aan te vallen zonder na te denken over de gevolgen. Amethist kan Ram helpen om een moment te nemen in meditatieve gedachten, om een beetje kalmte te omarmen in plaats van de rampspoed, en om verbonden te blijven met hun intuïtie.

Bloedsteen

Doordrenkt met fysieke kracht en subliem welzijn, is de Bloedsteen een geweldige dierenriemsteen die past bij de door Mars geïnspireerde aard van al die Rammen die er zijn. Dit was de steen die krijgers mee het slagveld op zouden nemen, omdat het hun fysieke kracht enorm vergrootte en hen goed beschermd hield, zelfs als de wereld om hen heen in vuur en verderf was gevallen. Ram houdt ervan om voort te stormen en te veroveren en Bloodstone houdt ze op dit directe pad zonder hun houvast te verliezen. 

Jaspis

Met dezelfde vuurtinten als het element waarmee Ram verbonden is, is Rode Jaspis een perfecte planetaire steenmatch. Omdat we inmiddels weten dat Rammen rusteloos en vaak ongeduldig kunnen zijn, is Rode Jaspis hier om zijn rustige rand en ingewikkelde balans te brengen om die rammen op het juiste spoor te houden. Jaspis is een vreugdevolle aardende steen die weet hoe hij die basischakrablokkades moet aanboren en ze meteen moet opruimen. Het resultaat is een hernieuwd gevoel van levendigheid, een diep gevoelde vreugde en alle kosmische wervelingen van creativiteit om op te starten.