Je Chakra's Zuiveren


Dit proces maakt gebruik van de techniek van het opruimen van de ruggengraat om kosmische en aardse energieën op een uitgebreide manier te laten stromen. In principe, aangezien deze twee energieën langs het ruggenmergkanaal lopen, kun je ze bewust sturen om één voor één naar de voor- en achterkant van elk chakra te stromen, te beginnen met je kruin en je weg te werken naar je eerste chakra, of wortel. Dit spoelt je chakra's door en geeft ze veel effectiever energie dan alleen maar energieën op en neer langs je ruggengraat laten lopen.

⋰ Foto Unsplash (Free) 


TRY IT
Deze techniek kan emoties oproepen die gevoeld en losgelaten kunnen worden. U kunt tijdens het proces veel warmte of beweging van energie ervaren. Of misschien vindt u de ervaring diep rustgevend, ontspannend en verfrissend. Diep ademen in de gebieden waar u intensiteit of contractie ervaart, zou al snel elk ongemak moeten verlichten of de emoties moeten laten loslaten. Als u het proces tamelijk intens vindt, ga dan alleen zo ver als u het goed vindt. Als je je bijvoorbeeld een beetje opgebrand of overbelast begint te voelen nadat je slechts twee of drie chakra's hebt gereinigd, stop dan. U kunt later op de dag of de volgende dag verdergaan waar u was gebleven. Over het algemeen wordt aanbevolen om deze techniek slechts één of twee keer per week te gebruiken, tenzij u duidelijk wordt begeleid om anders te doen. Zelfs als het aangenaam en kalmerend voor je is, zal het je opruiming en genezing op een voortdurende manier versnellen nadat de meditatie is voltooid. Dus vind je juiste tempo en ritme en geniet ervan.

⋰ Foto Unsplash (Free) 

In 16 Stappen


1.
Aard uzelf.
2. Trek je aura naar binnen.
3. Visualiseer hem voor, achter, boven en links en rechts van u.
4. Breng de gouden zon boven je hoofd en laat de energie langs de achterkant van je ruggengraat lopen en weer omhoog. Onthoud dat 10 procent langs je aardingssnoer gaat aan de basis van je ruggengraat en de rest weer naar voren komt. Bij je keel verdeelt de resterende energie zich in drie gelijke delen en loopt langs elke arm naar de bovenkant van je hoofd. Nadat het probleemloos en volledig werkt, zet u het op Automatisch.

5. Roep nu Aarde-energie op en laat deze via je voeten naar je eerste chakra lopen. Het zal zich vermengen met het gouden zonlicht in je eerste chakra en naar boven stromen in die gemengde staat. Zet de energiestroom van de aarde op Automatisch.

6. Plaats nu een deken van rozen om je aura om alles op te nemen dat vrijkomt. Dit zal helpen voorkomen dat vrijgekomen energieën in je auraveld blijven hangen.

7. Je kruin, of zevende chakra, draait bovenop je hoofd en heeft geen achterkant. Laat de mix van goud en aarde-energie door dit chakra stromen om de stroom te spoelen, te zuiveren en te versterken. Dit gedurende één tot twee minuten doen is meestal voldoende.

8. Schakel de stroom naar je kruin uit en laat de energieën door de voorkant en achterkant van je derde oog of zesde chakra stromen. Nogmaals, één tot twee minuten is genoeg.

9. Sluit de stroom naar je derde oog af en breng de gecombineerde energieën naar je keelchakra, waarbij je hetzelfde stroompatroon aan de voorkant en achterkant aanneemt. Schakel het na één tot twee minuten uit.

10. Breng de mix van gouden licht en aarde-energie naar je hart, of vierde chakra, in het midden van je borst. Richt de energie uit de voorkant en achterkant van dit chakra, zoals je eerder deed met de anderen. Sluit na één tot twee minuten de stroom naar je hartchakra af.