Engelen Stenen


Probeer onderstaande 'magische' engelen stenen te gebruiken om hun hogere frequenties te ontdekken. Alle engelenstenen zijn van hogere vibratie en funtioneren als een brug tussen hemel en aarde. De manier om ze te gebruiken is om er een in de hand te houden of op je lichaam te leggen. De beste tijd is tijdens meditatie, zitten of liggen in een diep ontspannen staat met je steen, afstemmen op het en vragen om berichten van je engelen. Als je ligt, kun je ze op je voorhoofd-chakra plaatsen.

BESCHERMING
Je zult een gereinigde steen willen gebruiken om engelachtige bescherming te vragen voordat je begint. Het enige wat je hoeft te doen is de engel halverwege te ontmoeten door hen een heldere mind te bieden door meditatie, en je bewustzijn zou automatisch hoger moeten stijgen zodat ze naar beneden kunnen reiken om boodschappen, beelden, woorden, etc. door te geven. Vergeet niet om je engelen te bedanken wanneer je klaar bent en jezelf voldoende hebt geaard na je meditatie. Kristallen kunnen helpen met de eerste verbinding, maar bedenk dat we eigenlijk geen hulpmiddelen nodig hebben, omdat onze geest dit zonder kan bereiken.

⋰ Foto Unsplash (Free) 


VRIJE WIL
Vergeet niet dat je jou beschermengelen om hulp mag/moet vragen, dit geeft hen de vrijheid om meer te helpen. Engelen, vooral beschermengelen, zoemen altijd rond, op zoek naar manieren om je aardse reis interessanter, dynamischer en bevredigender te maken. Dus zelfs mensen die nooit bidden of nooit engelen om hulp vragen, profiteren voortdurend van engeleninterventie. Beschermengelen, al dan niet uitgenodigd, zullen zeker verschijnen voor die cruciale momenten in je leven, evenals alle kleine momenten daartussenin. 


SPIRITUEEL WEZEN
De mens is echter een krachtig spiritueel wezen en heeft dus de vrije wil gekregen, zodat we veel beslissingen over onze aardse reis kunnen nemen. Een van de belangrijkste beslissingen die we kunnen nemen, is om meer interactie te hebben met onze beschermengelen. Dit is net zo eenvoudig als een korte en informele aanpak in je gedachten, gebeden of dagboek. Wanneer je beschermengelen vraagt ​​om in te grijpen en je te helpen met iets specifieks, geeft het hen meer speelruimte om je te helpen. Dat komt omdat engelen bijna altijd jouw keuzes uit vrije wil zullen eren, tenzij ze weten dat jouw keuze van vrije wil zeer schadelijk voor jou of anderen zal zijn, of een grote omweg is weg van je hoogste goed. Dus gebruik die krachtige vrije wil om jezelf te helpen: vraag je beschermengels om extra begeleiding en ondersteuning. Vertel beschermengelen precies waarmee je hulp wilt: romantiek, financiën, gezondheid, carrière. Let dan op hun berichten. En er zit er geen limiet aan, in wat je wil vragen, als je ze maar altijd bedankt, en inziet hoe gezegend je bent.

 Chalcedoon, Angeliet,
Amazoniet, Blauwe Kwarts,
Sodaliet en Lapis Lazuli (Mercy)

Angels Stones 


AMETHIST

Brengt het hoogste spirituele bewustzijn met zich mee. Als we maar één steen zouden moeten kiezen om contact te leggen met de engelen, zou het Amethyst zijn. Het vergemakkelijkt ons vermogen om hogere staten van bewustzijn te bereiken.

 

ANGELIET
Is een kalmerende blauwe steen die ons helpt om te verbinden met engelen van alle soorten. Helpt bij astrale reizen en verhoogt het spirituele bewustzijn. Een goede steen voor communicatie die ook helpt bij het channelen. 

 

CELESTIEN
Met zijn prachtige energie, brengt Celestine engelen heel dicht bij ons. Heeft het vermogen om elke pijn te vervangen door liefdevol engelenlicht. De innerlijke wijsheid bevordert helderziendheid en kan ons helpen een link te maken naar de engelenwereld. Het helpt ook bij astrale reizen en droomherinnering na het ontwaken.  Met een goddelijke blauwe energie is het zowel zacht als intens. Helpt in algemene spirituele groei en verheffing, evenals bij engelen communicatie.

MOLDAVIET
Helpt bij zelfrealisatie en bevordert verlichting. Wanneer het op de hartchakra wordt geplaatst, kan het worden gebruikt voor reizen buiten het lichaam. Het opent en balanceert de zeven energiecentra - chakra's.

 

MORGANIET 
Is vooral verbonden met de Opgevaren Meester Kwan Yin, een steen van diepe onvoorwaardelijke liefde. Kwan Yin's engelenaanwezigheid kan ons vullen met liefde, mededogen voor al het leven, genezing en geduld. We worden ons sterker bewust van de spirituele aard van het universum.

 

SODALIET 
Is afgestemd op de energie van Aartsengel Michael. Aartsengel Michael is de bewaker van het geloof en vertegenwoordigt de beschermende liefde van God, hij verdedigt ons geloof in God, in het leven en in de goedheid van alle wezens. Hij is de beschermer van het licht van de ziel van elke persoon op aarde. 


HERKIMER DIAMANT
 
Is een krachtig, dubbel eindigend kwarts en hoewel het geen echte diamant is, is het een bijzonder hard en glanzend soort kwarts dat uitzonderlijk helder is. Deze prachtige kristallen zijn uitstekend voor ascensie, loslaten en voor toegang tot informatie uit andere rijken zoals die van de engelen.


PREHNIET
Wordt specifiek geassocieerd met Aartsengel Raphael, de engel van genezing, maar zal helpen bij het bereiken van de hogere dimensies in het algemeen. Dit is een steen van profetie die helpt bij voorkennis oftewel het kennen van gebeurtenissen voordat ze zich voordoen. Het kan ook helpen bij verbinding met elementaire wezens. Witte saffier is handig om de de kruinchakra te activeren.

SELENIET
Heeft een hoge vibratie die resoneert met de engelen. Van deze steen wordt gezegd dat hij visioenen uit vorige of toekomstige levens meebrengt. Het kan ons helpen een link te leggen naar het bewustzijn van de Engelenrijken. Het kan gebruikt worden wanneer we onze paranormale vermogens willen ontwaken of verbeteren, of om onze intentie naar de spirituele rijken te sturen. Wie er een stuk naast zijn bed plaatst, kan het verouderingsproces helpen vertragen door zijn unieke verjongende eigenschappen.

 

SERAFINIET
Kan worden gebruikt om een ​​brug te bouwen tussen ons bewustzijn en de hogere engelenrijken. De naam is afgeleid van de naam van de orde van Engelenwezens, Serafijnen. Ze behoren tot de hoogste spirituele hiërarchieën van goddelijke wezens. Het bevordert spiritueel bewustzijn en beschermt het lichaam op alle soorten manieren.