♡ Dennennaalden Thee Bij Ons Altijd Op Voorraad - Nu Ook Met Zeoliet ♡

De 13 Bloedlijnen


De schimmige krachten achter NWO (New World Order) volgen een langzame agenda van totale controle over de mensheid en de hulpbronnen van onze planeet. David Icke bedacht de "Totalitarist van Puntilla", omdat "zij" hele kleine stappen zetten in de richting van onze volledige en definitieve slavernij. Dit zijn de families die de wereld vanuit de schaduw regeren. Daardoor blijft de massa relatief onbewust van het feit dat hun vrijheden beetje bij beetje worden afgenomen, terwijl de octopuskracht van NWO gestaag groeit.


DARK ENTITIES
De duistere krachten achter de agenda van de nieuwe wereldorde: families die de wereld regeren. Ergens in de buurt van de top van de piramide organiseert een extreem elitaire organisatie die bekend staat als de 13 Families Council alle grote wereldevenementen. Zoals de naam al aangeeft, bestaat de Council uit de 13 meest invloedrijke families op aarde. Steeds meer mensen worden zich ervan bewust dat 99% van de wereldbevolking wordt bestuurd door een "elite" van 1%, maar de Raad van 13 families bestaande uit minder dan 1% van 1% van de "elite" en niemand op aarde lidmaatschap kunnen aanvragen. Naar hun mening hebben ze het recht om over de rest van ons te heersen, aangezien ze de directe afstammelingen zijn van de oude goden en worden beschouwd als van koninklijke afkomst.

NU SNAPPEN WE WAAROM 13 EEN ONGELUKS GETAL IS (VOOR DE NORMALE MENS)
ALLE leden van de Illuminati zijn satanisten. ALLE leden van de Illuminati zijn onderworpen aan op trauma gebaseerde mind-control. ALLE leden van de Illuminati hebben een meervoudige persoonlijkheidsstoornis. Satan zelf zegende de twaalf bloedlijnen van de Illuminati ter bespotting van Gods eigen twaalf stammen van Israël. De 13e bloedlijn van de Illuminati was doordrenkt met Satans eigen zaad en ging door het Satanische Huis van David en de Franse Merovingische bloedlijn - Fritz eigen draai aan Holy Blood, Holy Grail en The Messianic Legacy. De antichrist zal geboren worden uit deze 13e satanische bloedlijn. Volgens Fritz is het getal 13 extreem belangrijk voor de Illuminati. Bermuda werd de toegang tot de Unie geweigerd omdat het erg belangrijk was voor de Illuminati om 13 kolonies te hebben.


DE 13 BLOEDLIJNEN

De Dertien Illuminati-bloedlijnen zijn de Astor-bloedlijn, de Bundy-bloedlijn, de Collins-bloedlijn, de DuPont-bloedlijn, de Freeman-bloedlijn, de Kennedy-bloedlijn, de Li-bloedlijn (李), de Onassis-bloedlijn, de Rockefeller-bloedlijn, de Rothschild-bloedlijn, de Russell bloedlijn, de Van Duyn-lijn en de eerder genoemde Merovingische bloedlijn.


THE ROTHSCHILDS
Het Huis van Rothschild heeft de leiding over de financiën van de Illuminati. De familie heeft ook de gewoonte om haar bloedlijn buiten de familie te verspreiden door zoveel mogelijk vrouwen te impregneren. Zowel Abraham Lincoln als Adolph Hitler maakten deel uit van een Rothschild geheim fokprogramma. De vader van Abraham, Thomas, bestond niet. Hitlers grootmoeder was geïmpregneerd door een Rothschild. Adolf Rothschild

 

HOOFDVESTIGINGEN
De belangrijkste instellingen die hard werken om de Nieuwe Wereldorde te vestigen en onze soort volledig tot slaaf te maken zijn:

1 . De City of London (financiën, gecontroleerd door de Rothschilds) – maakt geen deel uit van het VK;

2 . De Amerikaanse Federal Reserve (financiën – particuliere bank die eigendom is van de Rothschilds) – maakt geen deel uit van de VS;

3 . Vaticaanstad (indoctrinatie, bedrog en angsttactieken) – GEEN deel van Italië;

4 . Washington DC (militair, mentale programmering, hersenspoeling en ontvolking) – maakt geen deel uit van de VS;

CORRUPTION
Al het functioneren van de genoemde instellingen als individuele staten opereren onder hun eigen wetten, daarom is er geen rechtbank op aarde die ze ooit zou kunnen verwerken. (Families die de wereld regeren) De veelheid aan geheime genootschappen die tegenwoordig bestaat, werkt als takken van een mega-onderneming, die eigendom is van de Raad van 13 families. Hoewel ze genereus zijn beloond voor hun werk, behoren de leden van deze geheime genootschappen niet tot de 'elite'-lijn, ze weten niet wie hun meesters zijn en ze hebben geen idee wat de echte agenda is.

 

HERSENSPOELINGEN & MIND CONTROL
Een ander instrument voor massaslavernij dat ze tegen ons gebruiken, is het zogenaamde onderwijssysteem. Scholen zijn niet meer wat ze waren en kinderen leren memoriseren zonder na te denken en gehoorzamen zonder vragen. In feite is dit gevestigde onderwijssysteem erg duur om operationeel te houden en verouderd in het internettijdperk. “Waarom verouderd?” kan je je afvragen. Omdat internet ons gratis toegang geeft tot bijna oneindige hoeveelheden informatie. Dus waarom blijven we enorme bedragen betalen voor overheidsonderwijs? Omdat de 'elite'-wereld vereist dat onze kinderen leren van conformiteit en denken vanuit de doos.


WE HAVE TO FIGHT BACK
Het geloof van de mensheid staat op dit moment op het spel, terwijl de octopuscontrole van de Nieuwe Wereldorde zich uitbreidt. Aan de ene kant zijn we heel dicht bij onze volledige slavernij, terwijl we aan de andere kant gemakkelijk de grond van hun machtspiramide zouden kunnen afbrokkelen, eenvoudigweg verenigend tegen zijn teleurstelling in een vreedzame revolutie van geest, hart en ziel. Ik vraag me al jaren af ​​wat zijn grootste wapen van slavernij is. Worden slechte manieren gecombineerd met constante indoctrinatie? Wordt angst opgewekt door religie? Is het de angst om door het systeem te worden gestraft (gevangen gezet of vermoord), of is het de onzichtbare slavernij van het monetaire systeem? Naar mijn mening had al het bovenstaande samen een grote impact op onze samenleving en de manier waarop we denken, maar het grootste wapen is verreweg het financiële systeem!

 

GELD / SCHULD SLAVEN
Het financiële systeem heeft onze soort tot slaaf gemaakt en nu worden we gebruikt als slaven van geld. We werken elke dag van 9 tot 5, in saaie en deprimerende omgevingen, niet gestimuleerd door iets creatiefs of constructiefs. In de meeste gevallen is de enige motivatie om aan het werk te gaan het volgende salaris - en hoe hard we ook werken, het lijkt alsof we nooit genoeg geld hebben. Heb je je ooit afgevraagd waarom megabedrijven (die miljoenen dollar per jaar aan winst oogsten) tientallen miljoenen betalen aan hun CEO's en de rest van de werknemers zo dicht mogelijk bij het minimumloon? Dit is zorgvuldig ontworpen omdat een persoon die constant "op het randje" is, nooit tijd zal hebben voor zelfstudie, introspectie en – ten slotte – spiritueel ontwaken. Is dit niet ons hoofddoel op aarde? Om spirituele wezens te worden (en met spiritueel bedoel ik natuurlijk niet religieus) en de cyclus van incarnatie te voltooien? "Ze" hebben geen geschoolde mensen nodig, die kritisch kunnen denken en spirituele doelen hebben. Nee, dit soort mensen zijn gevaarlijk voor het establishment. 'Ze' willen gehoorzame 'robots' die net slim genoeg zijn om de machines te bedienen en het systeem draaiende te houden, maar dom genoeg om nooit vragen te stellen.