♡ Dennennaalden Thee Bij Ons Altijd Op Voorraad - Nu Ook Met Zeoliet ♡

 Amerika


Er zijn nogal wat mensen in paniek nu. Er gaan de wildste geruchten rond over wat men nu allemaal met Donald Trump van plan is. Donald Trump is nog steeds president en wat ze willen gaat niet lukken. Het voelt inderdaad een beetje als een race tegen de klok maar het ligt al lang niet meer in handen van Donald Trump alleen. Waarschijnlijk gaan of de NSA of Sidney Powell of General Flyn de noodtoestand uitroepen. Waarschijnlijk de NSA. Daar liggen ook al de bewijzen van de fraude.

 

Dit is nodig geweest om: 1 de misdaad duidelijk te laten zien. 2 de misdadigers (die nu vóór de fraude hebben gekozen) te ontmantelen. Mensen kunnen niet gearresteerd en veroordeeld worden voor misdaden die ze nog moeten plegen. De misdaden zijn nu gepleegd. De bewijzen liggen bij de NSA.

 

Er moet echter waarschijnlijk nog wat gebeuren om dit niet alleen een binnenlandse kwestie te laten zijn van Amerika maar om de fraude, de corruptie en het misdadige gedrag van regeringen wereldwijd te betrekken. Dat kan bij voorbeeld een nucleaire dreiging zijn (Iran of China). Dan komt er waarschijnlijk ook een wereldwijde Lockdown om mensen van de straat te krijgen. Op dat moment moeten alle wereld regeringen aftreden, inclusief Donald Trump. Dit verhaal is groter en breder dan alleen Donald Trump. En kort gezegd is dan de wereld klaar voor de invoering van nieuwe systemen met nieuwe leiders. Het gast om een nieuw financieel systeem, economisch, politiek enzovoorts. Al die systemen die al zo lang, zo verrot zijn.

Blijf Rustig en Blijf in Vertrouwen.
Dit is een Galactic Wereldwijd Plan.
Het wordt Prachtig en de Moeite Waard.
Hou Vol Sterke Ziel.