♡ Dennennaalden Thee Bij Ons Altijd Op Voorraad - Nu Ook Met Zeoliet ♡

 Potus Trump

President Of The United States


DE LAATSTE HORDE
Voor diegene die niet snappen waarom zoveel mensen juist nu achter Trump staan en de verkiezingen met intense spanning gadeslaan; Deze verkiezingen gaan namelijk niet over Amerika, maar over ons eigen toekomstperspectief. De uitslag zal direct impact op ons allen hebben. Goed om te blijven onthouden. Het is niet de ver van mn bed show. Het is dichterbij dan ooit. 

WAAROM TRUMP ALSNOG GAAT WINNEN
Er zijn mensen die geloven dat we ons in een tijd bevinden waarin ons stelsel (zoals we dat kennen) plaats moet maken voor een nieuw systeem. Om dit mogelijk te maken zal het oude systeem gereset moeten worden. Het huidige economische stelsel zal daarom nu eerst afgebroken worden. Dit zal moeten leiden tot een grotere afhankelijkheid maar vooral ook de bereidwilligheid zich aan te passen aan een nieuw stelsel. . Een succesvol gebleken (chinees) model waarin de autonomie van de mens word vervangen door dienstbaarheid onder een mondiale overheid met een totalitair karakter. Een groot monster helpt bij deze geplande overgang, en dit allemaal onder toeziend oog van de huidige beleidsbepalers, de tech en farma giganten die dit jaren geleden hebben bepaald. Science fiction voor velen maar inmiddels waarheid voor een grote meerderheid.

 

ITS A WAKEUP CALL FOR HUMANITY
Voor deze meerderheid heeft de huidige situatie waarin we ons bevinden niets meer met volksgezondheid te maken. Daarnaast beginnen nu steeds meer mensen te zien dat de stappen die onze overheid, onder leiding van de VVD neemt, steeds minder logisch aanvoelen. Dit komt omdat de maatregelen simpelweg bedoeld zijn om ons langzaam doch dwingend klaar te stomen voor striktere leefregels. in plaats van onze gezondheid te beschermen. Ze zijn daarnaast bedoeld om werkloosheid te verhogen en faillisementen te creeeren. De overgang moet in stappen (lockdown golven) gebeuren, daar we onze vrijheden niet zomaar overhandigen. Echter in schuld en in angst zijn we bereid daarin ver te gaan. Een georchistreerd gedragsexperiment. Zonder dat u het door heeft.


ITS ALL A SHOW
Een goed voorbeeld is hiervan het dragen van een niet werkend mondkapje of het huidige hete hangijzer van het instellen van een avondklok. Het zal over een paar weken niet meer gaan over of we dit wel of niet willen maar welk tijdstip wij zelf wenselijk vinden. Ten behoeve van onze eigen veiligheid. Mee met de massa, onze eigen grenzen vergetend. Het gedrag van de mens is hierbij aardig voorspelbaar.
Of het nu de wapenstok van de Boa is, het mondkapje, het wel of niet redden van de KLM, de lonen van de zorgmedewerkers, vaccinatieplicht, avondklok, het weer sluiten van de horeca, het is allemaal poppenspel en theater.  Zo weten ook onze beleidsbepalers. 

Wat heeft dit met
Trump te maken?

Putin werkt inderdaad voor Trump . Xi van China ook, evenals Kim Jong Un.
Er gaat geen oorlog komen in deze Spirituele Oorlog.  Gesara staat eraan te komen.