♡ Dennennaalden Thee Bij Ons Altijd Op Voorraad - Nu Ook Met Zeoliet ♡

 Reddings Actie


ZE STRIJDEN OM JULLIE ZIELEN
In de afgelopen weken en maanden hebben beroemdheden, politici, beïnvloeders, uw zogenaamde spirituele leiders en nog veel meer publieke figuren de wereld laten zien hoe lelijk en corrupt hun echte gezichten zijn.  Nu kunnen we duidelijk zien, herkennen en weten wie het kwaad dient en wie God dient. Een stem voor de Democratische Partij is een stem voor pedofilie, satanisme, kindermarteling, mensenhandel, corruptie, de slavernij van het menselijk ras, armoede van de volkeren en ten slotte de implementatie van socialisme in de vorm van een nieuwe wereldorde. 

GEDULD IS EEN SCHONE ZAAK
Tijd is niet lineair zoals ze ons hebben geleerd. Er is een veelvoud aan mogelijke toekomstige resultaten. Je kiest de toekomst waarin je NU zult leven. Vergis je niet, we bevinden ons midden in de derde wereldoorlog. Deze oorlog is anders dan alles wat we in onze geschiedenis als race hebben meegemaakt. Maar voor het eerst kunnen wij, de mensen op aarde, een verschil maken. Baseer uw oordeel niet op wat de hoofdstreammedia u heeft verteld. Ze hebben tegen je gelogen, ze hebben MK-Ultra-technieken gebruikt om je te hersenspoelen zodat je een vals verhaal gaat geloven.

 

DE LICHTKRACHTEN WAKEN AL EEN HELE TIJD OVER HET SCENARIO OP AARDE.
Ze hebben de galactische oorlog voor ons gevoerd. Alleen omdat velen te onbewust zijn en zich niet bewust zijn van de hogere machten, wil dat nog niet zeggen dat ze er niet zijn. We weten dat het moeilijk is om aan informatie over de waarheid te komen in een wereld die is ontworpen om één doel te dienen en dat is frequentiecontrole. Veel hoge wezens en strijders van de krachten van het licht zijn op onze planeet geïncarneerd om jullie door deze dagen van duisternis te leiden. Wanneer luister je? We hebben hier geen persoonlijk voordeel van en toch staan ​​we hier, we geven de strijd niet op en we zullen niet stoppen met waarschuwen, opvoeden en de hoogste leringen naar je toe brengen.

 
TAKE BACK YOUR POWER
Maar aangezien dit een fysieke planeet is en jullie fysieke wezens zijn die tot deze planeet behoren, heb je het laatste woord. Je hebt een keuze. U heeft een stem. Gebruik het.  Blijf niet toekijken en maak jezelf het slachtoffer door niets te doen. De media over de hele wereld hebben geweldig werk verricht door Donald Trump zo slecht mogelijk te schilderen. MSM laat deze man op de antichrist lijken. Omdat ze weten dat hij hun ondergang is.

 

ALS DE DEMONEN ECHT ZIJN, ZIJN DE ENGELEN DAT OOK. 
Begrijpt u de offers die deze man heeft gebracht om deze planeet van duisternis te verlossen? Je kunt het niet begrijpen, zelfs als je het probeerde terwijl je nog steeds naar CNN, BBC en hun likes kijkt over de hele wereld. Je hebt je toestemming gegeven op veel verschillende manieren door de jaren, decennia en eeuwen om gebruikt, misbruikt en tot slaaf te worden gemaakt door de cabal. Vandaag stopt de cabal voor niets om hun macht over jullie terug te krijgen. 2020 is het jaar van de laatste strijd. Ze hebben een virus en een verhaal van angst gecreëerd om president Trump de schuld te geven, zodat ze uw toestemming nogmaals kunnen stelen!

 
CORRUPTIE
De familie Biden is zo corrupt en slecht als ze maar kunnen zijn. En alle documenten die dit kunnen bewijzen, zijn ongetwijfeld aan de oppervlakte en worden onderzocht. Toch zendt de mainstream-media er geen woord over uit. Vraag jezelf af waarom? Waarom willen ze niet dat je de waarheid weet? Zijn zij niet de nieuwsankers? Het antwoord is nee, het was nooit hun bedoeling om u het nieuws te brengen. Om u op alle mogelijke manieren te beheersen, is er enige agenda. Alles wat ze je hebben verteld over Trump waardoor hij eruitziet als een slechte man, zijn slechte leugens die zijn ontmanteld door degenen die diep hebben gegraven en het onderzoek hebben gedaan.

 
VERWARRING
Er zijn mensen die niet begrijpen wat we zeggen, die niet begrijpen wat president Trump voor hen heeft gedaan, die denken dat ze ons moeten leren wat ONS doel is en we moeten zeggen dat ze verdwaald zijn in de duisternis. Ze vallen ons aan omdat ze geïnfiltreerd zijn en demonische gehechtheden hebben. We hebben medelijden met ze, maar we kunnen ze niet helpen zichzelf te verheffen uit de ellende van het dagelijkse drama, zolang ze niet wakker worden met de waarheid. Dit is een keuze die alleen jij en jij alleen moet maken. Open je hart voor licht door je intentie te gebruiken. De intentie om waarheid en waarheid te kennen, zal naar je toe komen. Accepteert u het? Intentie om het te accepteren en zo zij het. Ascentie wordt bereikt door de liefdesfrequentie in je wezen toe te laten. Je hebt licht nodig om toegang te krijgen tot deze liefde.