♡ Dennennaalden Thee Bij Ons Altijd Op Voorraad - Nu Ook Met Zeoliet ♡

 De Cabal


Wat de boodschap van Q bijzonder maakt, is dat hij uitlegt dat de tegenstelling Democraten versus Republikeinen geheel kunstmatig is opgelegd door de Cabal / De Elite / De Illuminatie / De 13 Bloedlijnen die de wereld regeren. Er is geen “silent war” tussen mensen onderling, maar tussen de Cabal en de gehele mensheid. In het kamp van de Cabal worden mensen gehersenspoeld, maar ook bedreigd en gechanteerd, of verleid met een grote berg geld. 

VERDEEL EN HEERS
Nu de grote schoonmaak gaat plaatsvinden, moeten we ons niet laten verdelen, legt Q uit. Zo heeft de Cabal altijd zijn macht kunnen behouden: verdeel en heers. Maar als je begrijpt wat het doel van jouw onderdrukker is, kan je daar tegen in opstand komen.

WE MOETEN JUIST ONZE KRACHTEN BUNDELEN
De Q-beweging bestaat dus wonderlijk genoeg grotendeels uit mensen die begrijpen dat Hillary Clinton (HRC=Hillary Rodney Clinton) deel uitmaakt van de Cabal en als zodanig moet worden berecht, maar dat de Democraten die op haar gestemd hebben, slachtoffer zijn van de hersenspoelpraktijken van de onderdrukkers. De Q-fans zijn dus Trump-aanhangers die vechten tegen de Cabal en corruptie, en niet tegen de Democraten. De Democraten zijn daarentegen in de klauwen van de Cabal en dat zijn dus echte Trump-haters en ook haters van Republikeinen. Als zij beseffen wat er is gebeurd en ontwaken, zullen ze met open armen worden ontvangen door de Q-beweging. En je begrijpt nu ook waarom er paniek is ontstaan in de MSM, in Medialand in de VS. QAnon-mensen worden afgeschilderd als gevaarlijke gekken, leden van een samenzweringssekte, racistisch, seksistisch, en daar moeten we eigenlijk geen aandacht aan besteden!