♡ Dennennaalden Thee Bij Ons Altijd Op Voorraad - Nu Ook Met Zeoliet ♡

 Nesara-Gesara


EEN GROTE OPRUIMING ACHTER DE SCHERMEN
Als president Trump deze verkiezingen wint en onze wettige regering (de Republiek) volledig herstelt, zal het grootste deel van het Congres worden gearresteerd en / of gedwongen met pensioen te gaan. Bovendien zullen de meeste gouverneurs en burgemeesters ook worden gearresteerd en naar Guantanamo Bay worden gestuurd omdat ze onze staten en steden hebben verkocht aan het communistische China. Het huidige rechtssysteem, een zeer slechte instelling, zal ook worden ontmanteld en / of hervormd. Alle advocaten en rechters (beheerders) zullen worden omgeschoold in grondwettelijk recht, als ze van plan zijn door te gaan met "oefenen". Nu de koningin dood is en niet meer aan de macht is, moeten ze echt voor #wethepeople werken. Het hele systeem moet worden vernieuwd, omdat de echte grondwet voor de Verenigde Staten, Republiek, zal worden hersteld. Momenteel opereren we niet onder de wettige grondwet en ook niet onder grondwettelijk recht. Momenteel opereren we onder de admiraliteitswet en onder de Verenigde Staten, Inc (corporatie), die onze republiek had toegeëigend of overgenomen. Hun grondwet is de grondwet van de Verenigde Staten, Inc. Onze wettige grondwet is de grondwet VOOR de Verenigde Staten, Republiek. Dit alles zal de komende jaren worden rechtgezet. De socialisten / communisten, voorheen bekend als de democratische partij, willen niet dat dit gebeurt.

DARK HATS WORDEN VERVANGEN DOOR WHITE HATS
Ze waren ingehaald door zeer slechte machten. Helaas zijn er in beide partijen slechte mensen. Alle kwaadaardige entiteiten zullen worden beoordeeld / veroordeeld / en zijn straf onder ogen komen. Bovendien zal Hollywood volledig ophouden te bestaan, omdat het niets anders is dan een creatie van de CIA, opgericht om de geest van de mensen te beheersen. Hun acteurs, atleten, mediamagnaten, muzikanten, persoonlijkheden, nieuwsverslaggevers en entertainers waren ped0fielen en adrenochr0me oogsters. Onder de regering van Trump zijn miljoenen kinderen gered uit ped0filieringen en uit Deep Underground Military Bases (D.U.M.B.S.) waar deze kinderen werden gefokt, verkracht en gemarteld. #SaveOurChildren. Dit is de reden waarom de "Deep$tate" -entiteiten, waaronder de FBI, CIA, Hollywood, et al. Heftig hebben gevochten tegen president Trump. Ze wilden niet dat hun geheim werd onthuld. Kinder$exhandel is de misdaad van de elite. Kinderen waren hun geld. Deze slechte daders weten dat hun tijd ten einde is. Ook zij zullen worden gearresteerd. De meesten hebben momenteel huisarrest. Anderen zijn al in Guantanamo Bay.

WE NEED MULTIPLE LEADERS

Donald Trump werd gerekruteerd om ze neer te halen; om de deepstate volledig te ontmantelen. Hij leidt de wereld in de diepe toestand. Buiten medeweten van de meeste mensen waren 209 landen in het geheim akkoord gegaan. Ze kwamen ook overeen met wereldvrede en om terug te keren naar de gouden standaard. De massa begreep dit niet, omdat ze het slachtoffer waren geworden van mind-control en manipulatie van de media en MK Ultra hypnotische tactieken. Kort na de verkiezingen zullen massa-arrestaties en openbare bekentenissen op de televisie worden uitgezonden, zodat de massa kan zien hoe slecht deze mensen waren. Hierna volgt de aankondiging dat we zijn teruggekeerd naar de gouden standaard. Onder een gouden standaard zal Fiat-valuta, of geld dat door niets wordt gedekt, ophouden te bestaan. In plaats daarvan zullen we goud en zilver gebruiken als geld, wat wettig geld is volgens onze grondwet. Sommige vertrouwde economen beweren dat we een keuze zullen hebben tussen drie vormen van "geld"; goud en zilver, door activa gedekte cryptocurrencies en onze nieuwe regenboogdollars, die worden ondersteund door goud en zilver. Alle drie zijn constitutioneel, omdat ze allemaal worden gedekt door goud. Een gouden standaard vergroot onze koopkracht, zodat een huis dat nu $ 100.000 is onder dit huidige monetaire systeem, aanzienlijk lager zou kosten onder een gouden standaard; sommigen zeggen zo laag als $ 10.000. Bovendien draagt ​​een gouden standaard macht over van regeringen en banken, en legt die in handen van mensen.

DEZE AANKONDIGING ZAL DE AANKONDIGING VAN NESARA BEVATTEN. 

NESARA is de National Economic Security and Reformation Act. De wereldwijde uitlevering is deze Act. We zullen binnenkort NESARA en een Global Currency Reset meemaken, wat niet te verwarren is met de "Great Reset" van NWO.  Een Global Currency Reset maakt van goud de standaardvaluta van de wereld, terwijl een grote reset het idee van NWO van een One World Government was. Dit laatste is geannuleerd en zal niet worden toegestaan.