♡ Dennennaalden Thee Bij Ons Altijd Op Voorraad - Nu Ook Met Zeoliet ♡

 For A New Earth


 EEN NIEUW FINANCIEEL SYSTEEM VOOR EEN NIEUWE AARDE 
Onze Galactische Federatie van Werelden zendt regelmatig berichten uit om de mensheid te helpen. Ik wil nog één van deze berichten met jullie delen: "Wij zijn de Galactische Federatie en we hebben een paar dingen te zeggen over dit proces dat zich in jullie wereld afspeelt. We willen een beetje praten over wat er gebeurt en ook over enkele van de redenen waarom het gebeurt. We willen dat je begrijpt dat er in jullie wereld veel verschillende facties zijn, en ze vechten allemaal voor hun eigen versie van de werkelijkheid. Ze vechten voor hun eigen versie van de controle en ze willen niet dat andere mensen macht hebben. Ze willen niet dat andere mensen vrijheid hebben. Er is dus al vele duizenden jaren gestreden om de controle over jullie wereld. Dit is een zeer gewelddadige planeet geweest vanwege de mate van scheiding die bestaat – scheiding onder jullie, de scheiding tussen jullie en alle andere levensvormen op jullie planeet, scheiding tussen de mensheid als collectief en jullie planeet zelf. Deze scheiding bestaat vanwege de energieën die zijn gebruikt door degenen die jullie hebben gecontroleerd – energie die is voortgekomen uit woede, haat, woede en uit angst. Vaak zie je deze energieën op fysieke manieren worden uitgedrukt - door pandemie of oorlog of door concurrentie over schaarse hulpbronnen of over land of over politieke macht. Deze dingen gebeuren omdat de oude energiepatronen zich nog steeds op jullie planeet afspelen.


ITS HAPPENING NOW
Er is op dit moment veel aan het veranderen op jullie planeet. Veel mensen voelen angst, verwarring en een gevoel van verlies terwijl ze proberen de wereld om hen heen te begrijpen. Hoewel het waar is dat er een gevoel van chaos heerst in de wereld van vandaag, vinden er veel positieve veranderingen plaats op hetzelfde moment als deze chaotische. In dit proces van het afbreken van het oude is er veel aan het veranderen. In jullie fysieke wereld wordt het duidelijk dat de oude systemen falen, en ze falen snel. Uw financiële systeem is in puin. Je voedselsystemen falen. Je onderwijssysteem bereidt je niet voor op wat je moet weten om succesvol te zijn in het leven. Jullie energiesystemen geven jullie niet de mogelijkheid om verder te gaan met de technologieën die vandaag voor jullie beschikbaar zijn. Zoals u weet, is het oude financiële systeem ingestort en ondergaat het enorme veranderingen. Oude systemen bij overheden en andere organisaties worden vervangen door nieuwe, meer rechtvaardige systemen. De energie op jullie planeet laat dit alles gebeuren zodat jullie samenleving kan evolueren naar een die meer liefdevol, eerlijk en medelevend is. Mensen uit landen die ooit met elkaar op gespannen voet stonden, worden bondgenoten om een ​​grote oorlog af te wenden. Dit verbreken van oude allianties zal in de toekomst meer vrede op jullie planeet mogelijk maken. Het nieuwe financiële systeem wordt zeer langzaam ingevoerd omdat er nog steeds mensen zijn die liever vasthouden aan de oude manier van doen. De nieuwe manier van zakendoen zal gebaseerd zijn op gelijkheid in plaats van hebzucht, dus het zal enige tijd duren voordat mensen hun denken en gedrag aanpassen.


SHIFTING TO A HIGHER DIMENSION
Er zijn veel manieren om het concept van de verschuiving die op deze planeet plaatsvindt te beschrijven. Het is een tijd waarin het oude afbreekt en het nieuwe binnenkomt. Velen van jullie die dit nu lezen, zijn bezig met het maken van grote veranderingen in jullie leven, evenals grote veranderingen in jezelf. Je hebt misschien veel dromen over de toekomst en over een nieuw leven voor jezelf, en je voelt misschien een opwinding in je opkomen omdat je weet dat er een verandering op komst is. En het is! Jullie creëren allemaal deze verandering omdat jullie allemaal mede-scheppers zijn. Je hebt het in gang gezet door je gedachten en door je gevoelens, omdat je gevoelens de werkelijkheid scheppen. Je hebt deze verandering het universum ingestuurd en nu komt het naar je terug. Het komt misschien niet precies op de manier waarop je verwacht dat het komt of precies op het moment dat je verwacht dat het zal komen, maar wees ervan verzekerd dat het komt. Het is ontstaan ​​door jouw gedachten en verlangens, en nu manifesteert het zich voor jou. Er zal de komende maanden veel opschudding op aarde zijn als oude systemen kapot gaan en nieuwe systemen worden geboren. Er komt verandering in elk land, elke stad, elke stad en elk dorp.

BIG CHANGES
Sommige dingen veranderen sneller dan andere, maar de veranderingen vinden over de hele planeet plaats. Dit is zo'n opwindende tijd om op aarde te leven. Er is zoveel verandering gaande in elk aspect van het leven en ook in je eigen individuele leven. Sommigen van jullie ervaren misschien meer verandering dan anderen, afhankelijk van je eigen persoonlijke reis. Maar wat er ook voor u in uw leven gebeurt, weet dat het universum op elk gebied met u en voor u werkt. Het heeft je rug, en het is er altijd, klaar om te helpen. Vraag het gewoon - dat is alles wat nodig is! Er ontstaat een nieuw paradigma met een nieuw financieel systeem dat gebaseerd is op waarheid en liefde, niet op schuld en controle. Deze veranderingen zullen iedereen op de planeet treffen. Het is tijd om de oude manier van doen los te laten, zodat je je eigen toekomst kunt creëren. Je toekomst creëren begint met het loslaten van het verleden. Laat het verleden los, zodat je je toekomst kunt creëren. Het is tijd om angst en negatieve emoties los te laten. Angst is een illusie die gecreëerd is om je ervan te weerhouden te creëren wat je wilt in je leven. Je bent geliefd en gewild op deze planeet! Je hebt gaven die anderen nodig hebben. Je hebt een doel in het leven dat alleen voor jou uniek is! Als je je overweldigd voelt, is het tijd om het verleden los te laten, jezelf te vergeven, anderen te vergeven en vandaag opnieuw te beginnen!

 

Zeg Hardop 3x "Ik ben Bereid mijn Angsten Los te Laten zodat ik mijn Leven kan Leiden zoals ik dat Wil" en zo is het.

 

Gelukkig voor jullie, geliefden, hebben velen van jullie al een ander pad gekozen, een pad van liefde en licht, een pad van creatie en verbinding met je schepper/Bron. Je hebt hier bewust voor gekozen, of je essentie heeft het voor jou gekozen. Hoe dan ook, jullie hebben deze keuze ergens in je leven gemaakt, of zelfs levens geleden, en het wordt nu duidelijker naarmate de overgangstijd op jullie planeet versnelt! De Nieuwe Aarde is er al! Het is hier al lang! Het wordt nu zichtbaarder voor degenen die ervoor kiezen om het te zien. Degenen die ervoor kiezen om in het oude bewustzijn te blijven, de oude wereldorde, zullen blind blijven voor dit proces van ascentie en zullen doorgaan op hun pad van vernietiging en scheiding van hun schepper. "