♡ Dennennaalden Thee Bij Ons Altijd Op Voorraad - Nu Ook Met Zeoliet ♡

✒︎ Laatste Updates


BESTE PATRIOTTEN

Sommigen van jullie herkennen mijn naam misschien. Ik heb dagelijkse briefing met POTUS en heb hier al een paar keer gepost als "helper". Wat er deze week gebeurt, verandert de geschiedenis. We vragen u voorlopig om bij u thuis te blijven en u in geen geval te bemoeien met de operatie. Je zult snel dingen zien gebeuren die velen voor onmogelijk zouden achten. POTUS is geïsoleerd en 100% veilig. 

DE DEEPSTATE HEEFT VERLOREN
Ons plan is bijna rond. De DS heeft al verloren. We hebben je in het begin gevraagd om je voor te bereiden. Jouw rol is cruciaal, en jouw taak is om de bevolking te helpen ermee om te gaan, wat op het punt staat onthuld te worden. De patriotten die hier vanaf het begin zijn geweest, zullen deze richtlijn begrijpen en erkennen. Bedenk dat het altijd het donkerst is voor de dageraad. Geloof de MSM de komende week niet. Geloof ze geen enkele minuut, hoe erg het ook is wat zeggen, hoe geloofwaardig het ook is wat ze zeggen. We hebben deze verkiezingen legaal gewonnen en wat daarna komt, is de beste opruimtaak in de geschiedenis van de wereld. Ze zullen zich in de val voelen lopen, en alles uit de kast halen om jou te laten geloven dat ze nog steeds aan de macht zijn. Maar dat zal nooit gebeuren!

WE WON
Patriotten, we bedanken je. Zonder jou hadden we hier niet kunnen komen. Dit is onze tijd. Houd de lijn vast. U ontvangt van ons geen bericht meer op dit kanaal totdat de operatie voorbij is. Op dat moment zal de hele wereld het weten. Dank u en God zegene. Bid voor ons, POTUS, en de Verenigde Staten van Amerika. We bevinden ons in de gevaarlijkste fase en de inzet kan niet hoger zijn. Militaire vernietigingen en arrestaties beginnen deze week en zullen de komende 13 dagen / nachten doorgaan. Enkele internationale invallen zijn al begonnen. Italië is ook medeplichtig bevonden aan onze verkiezingsfraude. Iedereen krijgt noodwaarschuwingen op zijn telefoons, tv's, radio's en internet. Het overschrijft alle andere uitzendingen en kan meerdere uren tegelijk duren.