♡ Dennennaalden Thee Bij Ons Altijd Op Voorraad - Nu Ook Met Zeoliet ♡

De Lichtkrachten Ontmantelen het Web van Controle.


Er gebeurt zoveel achter de schermen dat nog niet publiekelijk bekend kan worden gemaakt, maar het zou voldoende moeten zijn om te zeggen dat alles goed verloopt. De omvang van de taken die voor u liggen, gaat uw voorstellingsvermogen te boven; er zijn vele duizenden mensen bij betrokken die voor het Licht werken, die geleidelijk het web van controle ontmantelen dat de duisteren gedurende een lange periode hebben opgebouwd.

IT'S A HUGE GALACTIC PLAN
Het heeft jaren van plannen gekost om op te bouwen tot het punt waarop het Licht zijn kracht heeft bereikt, niet alleen om de cabal te evenaren, maar om hen te overmeesteren. Het is echter niet zo eenvoudig of gemakkelijk als het lijkt, omdat de duisteren voor niets zullen stoppen in hun pogingen om hun positie te behouden en vast te houden aan de kracht die hen zoveel controle geeft over de aarde en haar mensen. Vaak heeft het Licht de overwinning in hun greep gehad om alleen hun positie aan hen te moeten toegeven, om zo te voorkomen dat als vergelding miljoenen van de wereldbevolking zou worden vernietigd. Dus gedurende een lange periode heeft het Licht de zaken zo geregeld dat ze hun doel op een subtielere manier konden bereiken, de duisteren in toom houden terwijl ze hun controlemethoden verzwakten.


ZE STRIJDEN OP AARDE EN IN HET UNIVERSUM
The Light heeft nu grote steun, inclusief de strijdkrachten die erg actief zijn geweest tijdens de lockdown. De eigenlijke toekomst van de aarde en haar mensen hangt volledig af van de uitkomst van de huidige gebeurtenissen, maar wees niet bang omdat ze in handen zijn van de hogere Lichtkrachten. De duisteren kunnen niet accepteren dat ze nu de strijd om de aarde verliezen, en zijn op hun gevaarlijkst als een gewond dier dat ze zullen slaan naar alles wat hun in de weg staat. Het is echter te laat voor hen om de rollen om te draaien, en ze zullen niet stilletjes weggaan, maar zoveel mogelijk problemen veroorzaken, zelfs met gevaar voor eigen leven. Ze zijn bereid om voor hun zaak te sterven in de overtuiging dat ze de "uitverkorenen" zijn en zullen worden beloond. Het is onvermijdelijk dat de Krachten van Licht offers zullen moeten brengen om deze strijd te winnen, maar dat is onvermijdelijk in de gegeven omstandigheden. Het is geruststellend om te weten dat ze de laatste strijd op aarde voeren, waarna er een grote periode van zuivering zal komen en een snelle beweging naar het nieuwe tijdperk en alle voordelen die daarmee gepaard gaan.


DE TOEKOMST WORD GEWELDIG - HET HEET NIET VOOR NIKS DE GOUDEN EEUW
Houd in gedachten dat de toekomst die voor je ligt zo anders zal zijn dan wat je nu ervaart. Het lijkt nauwelijks op wat je gewend bent en is een totaal andere vorm van bestaan, met name dat je zoveel onafhankelijker wordt. Aangezien u in al uw behoeften kunt voorzien door uw zuivere denkvermogen te gebruiken, zult u voor uw welzijn duidelijk veel onafhankelijker zijn geworden en niet afhankelijk van anderen. Het is volgens uw berekening vrij ver weg, maar u kunt het sneller tot manifestatie brengen door uw denkvermogen. Je bewustzijn breidt zich nu veel sneller uit naarmate je op weg bent om een ​​meer geëvolueerd wezen te worden, en zo zal het doorgaan terwijl je je vibraties verhoogt. Als je je onmiddellijke problemen even vergeet, zou je in staat moeten zijn om de komende periode van Licht te visualiseren. Het geeft je macht omdat je een punt hebt bereikt waarop je boven de negatieve energieën bent gestegen die geen enkele invloed meer op je hebben.


VERHOOG JE VIBRATIE OM DE NIEUWE TIJDLIJN DE NIEUWE AARDE TE ERVAREN
Velen van jullie hebben dit al kunnen doen en hebben volledige controle over je gedachten en acties. Het is in de huidige tijd erg beproefd, maar het kan worden bereikt als u er goed aan doet. Het leven wordt acceptabeler en uw vertrouwen groeit in uw vermogen om onder alle omstandigheden kalm te blijven, ongeacht wat er om u heen gebeurt. Blijf kalm en vergeef jezelf als je zou worden overweldigd door de omstandigheden om je heen. Leer van je fouten en je zult goed op weg zijn naar succes en Ascentie. In algemene termen is er een mogelijkheid dat u nu zult merken dat het leven weer normaal wordt, waar u de vrijheid heeft om uw eigen ervaringen te plannen. Dat betekent echter niet dat het precies hetzelfde zal zijn, want er is te veel gebeurd dat veranderingen teweeg heeft gebracht die zullen doorgaan. Ze hebben je de kans gegeven om opnieuw toegang te krijgen tot wat je uit het leven wilt halen, en er zijn een aantal dingen die ten goede zijn veranderd en die je wilt behouden. Persoonlijke relaties staan ​​onder druk, simpelweg omdat je normaal niet zoveel tijd samen zou kunnen doorbrengen. Het resultaat is dat velen zich realiseren dat ze hun manier van leven moeten veranderen en voor sommigen betekent dat dat ze hun gezin meer tijd moeten geven.


WE HEBBEN AL ZOVEEL GELUK GEHAD... WIST JE DAT...
De Illuminati zitten achter het Covid19-virus, maar waar het de bedoeling was dat het de bevolking zou decimeren, hebben de Krachten van het Licht het zogezegd afgezwakt zodat het niet zo effectief is als bedoeld. Het komt vaak voor dat gebeurtenissen die bedoeld waren om een ​​ernstig effect op de mensen te hebben, zodanig zijn gewijzigd dat hun geplande effecten verloren gaan. De universele wet is echter aan het werk en in een beschaving met vrije wil moeten bepaalde protocollen worden gevolgd die regelrechte inmenging voorkomen. Door zijn daden en gedachten heeft de mens altijd een hand gehad bij het creëren van zijn eigen toekomst, maar hij zal onvermijdelijk ontdekken dat gebeurtenissen altijd zullen eindigen door zich aan het plan voor zijn toekomstige ontwikkeling te houden.