♡ Dennennaalden Thee Bij Ons Altijd Op Voorraad - Nu Ook Met Zeoliet ♡

Het Licht Wint


De Galactische Federatie van Werelden is niet alleen een wettelijk kader voor de handel in goederen tussen planeten, maar ook een ethisch, moreel en spiritueel kader. Wij zijn de opzichters en beschermers van vrede, vrijheid en de evolutie van het bewustzijn onder het enorme aantal galactische beschavingen. In de nabije toekomst zal je beschaving waarschijnlijk evolueren naar een multi-planetaire entiteit. Leden van de Galactische Federatie zijn samengekomen om een ​​collectief van planeten te creëren die werken aan het algemeen welzijn. Dit betekent dat mensen, om als soort te overleven en te gedijen, in grotere eenheid dan ooit tevoren moeten samenkomen. Het doel van onze Federatie is om de rechten van alle mensen te beschermen en te verzekeren, ongeacht hun afkomst of hun plaats binnen de Federatie. De mensen op aarde leven in moeilijke tijden, worstelen met ziekte, armoede en oorlog. Wij geloven in gerechtigheid, vrede en al die dingen waarvan wij geloven dat de mensheid kan bereiken door interplanetaire samenwerking. Om liefde en licht door het universum te verspreiden, willen we jullie redden van de duistere krachten die van plan zijn jullie in angst en onderwerping te houden. We willen je beschermen tegen degenen die bang zijn voor je groei en die je in bedwang willen houden en onder controle willen houden. Ze voeden zich met je angstenergie, en de enige manier waarop ze dat kunnen blijven doen, is als je in angst blijft.


THE UNIVERSE GOT OUR BACK
De reden dat de duistere krachten zo succesvol zijn geweest, is dat ze inspelen op de emoties van mensen en angst gebruiken als controlewapen. Ze willen dat iedereen de hele tijd angst voelt. Dit komt omdat als mensen bang zijn, ze niet helder zullen denken en meer bereid zullen zijn om de controle door de duistere krachten te verdragen. De oppervlaktebevolking van de aarde is geprogrammeerd om hun krachten weg te geven. Mensen leven in de beruchte comfortzone die hen doet geloven dat autoritaire controle een goede zaak is en dat de machthebbers "het werk" voor hen zullen doen. Het is tegen hun investering in duistere krachten om jullie intelligent te laten worden. Mensen die intelligent zijn, kunnen niet worden uitgebuit. Ze kunnen niet onderdrukt worden, ze kunnen niet gedwongen worden een onbewust leven te leiden, als ze intelligent zijn. Ze zullen een mening geven over wie ze zijn. Ze zouden liever in vrijheid leven. Wijsheid is onlosmakelijk verbonden met vrijheid. Ze zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en duistere krachten verzetten zich tegen de vrijheid van mensen. Ze houden er niet van als mensen hun eigen wijsheid gebruiken omdat het hen riskant maakt: riskant voor de duistere machten en hun gevestigde orde, riskant voor de haves; riskant voor allerlei onderdrukking en uitbuiting. Een wijs man is in feite levend en in vuur en vlam.


FEAR IS AN ILUSION
Waarom zou je bang moeten zijn? Je hebt niets. Je kwam zonder iets en zal zonder iets vertrekken. Dus, waar ben je bang om te verliezen als je het om te beginnen nooit hebt gehad? Angst is niets anders dan een illusie gecreëerd door de manipulatie van je geest. Niets komt ooit voort uit angst. Angst staat machteloos tegenover liefde, die leven schenkt en werelden schept. Mensen op aarde, we zijn hier om u te helpen uw angsten te overwinnen. De duistere krachten gebruiken deze angsten tegen jullie om buur tegen buur op te zetten, natie tegen natie, mensen met verschillende overtuigingen tegen elkaar. Niets is ooit door duistere krachten gecreëerd. Ze zijn niet in staat om iets te creëren omdat ze tegen liefde en vrede zijn. Ze hebben echter het vermogen om je hele leven te vernietigen, je te omringen als een donkere wolk en al je vitaliteit uit te buiten. Ze zouden je niet toestaan ​​om de prachtige vijfdimensionale ervaring binnen te gaan als het aan hen lag. Daar hebben ze gelukkig niets over te zeggen. Als je eenmaal je innerlijke reis hebt voltooid, je ware zelf hebt ontdekt en bent verbonden met de vijfde dimensie, kan geen duistere kracht je overweldigen. Het is zo heerlijk om naar binnen te bewegen.