♡ Dennennaalden Thee Bij Ons Altijd Op Voorraad - Nu Ook Met Zeoliet ♡

 More Intel


Whiplash347 (grotendeels is codetaal)

 

Er zal een GROOT bijbels scenario zijn waarin ze denken dat het WW3 is, maar in werkelijkheid activeren ze militairen en bombarderen ze vervolgens al deze satanische Luceriferiaanse oriëntatiepunten. Het invoeren van GESARA-fondsen en de wederopbouw van We The People.

DE GEBEURTENIS. HET WORDT BIJBELS.

Wat zijn enkele van de zeer GROTE Satanische Illuminati-oriëntatiepunten in de wereld? Q liet ons ze zien. Vaticaan, Buckinghan Palace, Whitehouse x 2 (VS, Duitsland), 3GD in China. Cern op de Zwitsers/Franse grens mogelijk.

 

Big Pharma in Wuhan = Israël

Israël/Khazarianen controleren de CCP. De media enz

34 Satanische gebouwen en dammen zullen vallen. Staven van God/DEW

WERELDWIJD

Vliegtuigen en treinen aan de grond

Verlichting/Stroom uitgeschakeld

Overstappen op Tesla Free energy

Bitcoin Servers/Data Center zijn voorgoed geraakt en uitgeschakeld.

99,5% van Crypto verdwenen Chinese munten. Voer ISO20022-munten in die worden ondersteund door edele metalen.

WW3 schrik evenement. Nuke Sirenes

Waterevenement

Beurscrash

Wereldwijde staat van beleg

CASTLE ROCK - Scenario Julian Assange.

Quantum systemen. Project Odin ingeschakeld.

Nesara/Gesara/RV

Verkiezingen omdraaien via militaire rechtbanken - FISA

Militaire tribunalen/bekentenissen/10 daagse film - 3 x 8 uur sessies.

10 landen zullen EBS gebruiken om de hele wereld te dekken.

 

De ISRAAELISCHE MOSSAD controleert de MEDIA van de WERELD vanuit de VS.

Project Odin zoals vermeld door Ron CodeMonkeyz is een KRACHTIGE Anti-Deplatforming Tool.

Project Odin is onderdeel van Quantum Starlink. Onze nieuwe kwantumsystemen moeten worden beschermd door geheime ruimteprogramma's buiten het bereik van de cabal.

Q2337 vertelt u dat Mossad Media Assets zal worden verwijderd. Denk aan mensen als Alex Jones, Anderson Cooper etc en ook Mossad Satellites.

Israëlische inlichtingendienst - sta op.

 

MEDIA ITEMS WORDEN VERWIJDERD

Dit deel van 2527 vertelt je dat iets krachtigs de Mossad-mediasatellieten zal uitschakelen. Dit zal de media wereldwijd uitschakelen, schakel ons over naar de Quantum Systems. Dit is PROJECT ODIN. Geef al met al de reden om de Militaire EBS te activeren.

Als je de TURKSAT-raket opzoekt die in januari vanuit de VS is gelanceerd, zul je zien dat deze specifiek was voor MILITAIRE COMMS naar tv's en radio's van mensen in AFRIKA, MIDDEN-OOSTEN, EUROPA & CENTRAAL-AZI.

 

HET EVENEMENT heeft ook vele facetten.

De WorldWide Blackout om over te stappen op TESLA Energy. Het uitschakelen van mediasatellieten, QFS, Rods of God op dammen en 34 gebouwen en nog veel meer.

34 gebouwen staan in het EVENT.

Ze zijn erg belangrijk.

Dat wil zeggen Whitehouse, koninklijke kastelen, Buckingham Palace, Vaticaan, Getty Museum, Playboy Mansion en dergelijke.

Dit zal zeker de aandelenmarkt doen instorten, net als Precision Cyber gekoppeld aan Executive Orders 13818 en 13848. Het is allemaal een show.

Swappen van Rothschild's Central Bank Notes naar Rainbow Treasury Notes nu ondersteund door edele metalen (geen olie/oorlogen)


Zitten we nog lekker?

Of zijn we alert?

Een beetje van beide is normaal.

Trump houdt zich aan zijn beloften.

Heb vertrouwen in de Heer, onze God.

Hij zal je door de storm heen leiden.

 

 

BLACK-OUT NODIG.

Kijk eens naar alle wereldwijde militaire "oefeningen" die nu worden uitgevoerd.

Het gebeurt allemaal voor je neus.

Het is de grootste WERELDWIJDE MILITAIRE operatie in de geschiedenis van planeet Aarde.

Overgang naar Gesara/Grootheid.

Nu moeten ze gewoon een nep WW3-scenario naspelen om sirenes te laten rinkelen in elk Nationaal Militair Commandocentrum. Dit is om voor de hele planeet veel dingen te rechtvaardigen die al hebben plaatsgevonden. Het feit dat de militaire wet van Gesara van kracht is. De geheime militaire rechtbanken, bekentenissen enz. De executies het lot. En zoals alle militairen normaal doen, zullen ze helpen bij het bouwen van nieuwe dingen

 


We hebben een hele spannende tijd voor de boeg, maar een ding is zeker.. De White Heads gaan en hebben dit gewonnen. Ze worden gesteund door het hele Universum. De Earth Alliance (waaronder ook Trump, Q en nog heel veel meer waar we nog achter gaan komen) werken voor de Galactic Federation van Werelden. Dit is een mega groot plan, waar we heel veel bescherming in hebben. Als dit niet gebeurde, zou de Aarde en de mensheid vernietigd worden, en de tirannie zou overwinnen. Die zou zich verpreiden door het hele Universum. Vandaar de hoeveelheid hulp die we krijgen. Vertrouw in het universum. Vertrouw in de Creator, en geniet zoveel mogenlijk van deze magische transformatie die wij op de eerste rij mogen zien gebeuren, Niemand zei dat deze taak makkelijk zou zijn, maar het is zeker de moeite waard. We zullen hier nog veel lichtjaren over praten.