♡ Dennennaalden Thee Bij Ons Altijd Op Voorraad - Nu Ook Met Zeoliet ♡

➟ Het Evenement


Het is een kosmische GEBEURTENIS gecreëerd door grote zonnegolven die de aarde bereiken vanuit de Galactische Centrale en de activering veroorzaken van "The Compression Breakthrough", dit is wanneer de lichtkrachten van boven het oppervlak van de planeet en van onder het oppervlak van de planeet elkaar ontmoeten in het midden, dat wil zeggen op het oppervlak van de planeet. De datum van dit evenement kan niet worden voorspeld. Wereldwijd zijn er veel groepen bij betrokken en veel informatie moet voorlopig geheim blijven om de veiligheid van de operaties te garanderen. Het enige wat we kunnen zeggen is dat we dichtbij komen. Daarom worden deze informatie- en ondersteuningsnetwerken opgezet, zodat de bevolking kan worden voorbereid.


AQUARIUSTIJDPERK

Het is het einde van een lang tijdperk van gevangenschap: De aarde en de bewoners zitten in 25.000 jaar gevangenschap en quarantaine (zwart gat). We zijn gecontroleerd en gemanipuleerd door de duistere kant - of zoals we ze noemen, de cabal. We moeten nu het zwarte gat verlaten na 25.000 jaar gevangenisstraf. Onze planeet is de laatste in de melkweg die wordt bevrijd. Deze uitgang is de EVENT HORIZON of THE EVENT. HET EVENEMENT zal een moment van doorbraak zijn voor de planeet die fysiek en niet-fysiek zal zijn.


BIG WAVE
Op het niet-fysieke vlak: er zal een "grote golf of flits van Goddelijke energie en licht komen van de Galactische Centrale Zon die naar het oppervlak van de planeet gaat". (De galactische centrale zon is een object in het sterrenbeeld Boogschutter.) De energie van de centrale zon zal een flits of een speciaal soort licht van de zon stimuleren dat de aarde en de mensheid doordringt en de frequenties van alle levende wezens op de planeet verhoogt. Het zal de mensheid kalmeren in het licht van liefdesenergie en een einde maken aan dualiteit. Het is een prachtige energie die nog niet eerder op aarde is gezien of gevoeld. Iedereen op aarde zal voelen en weten dat er iets is gebeurd. Het zal een verrassing zijn wanneer het zal gebeuren, zelfs voor ons. Het is nog nooit eerder gebeurd. Het zal geen grote schok zijn, het zal een positieve gebeurtenis zijn.

 

WAT ZULLEN WE OP HET FYSIEKE VLAK ZIEN?
De arrestatie van de cabal (al begonnen).  Het opnieuw instellen van de financiële systemen.  Openbaarmaking - de vrijgave van ET-informatie.  Het begin van een nieuw, eerlijk financieel systeem met welvaartsfondsen voor de hele mensheid.  NIEUW Overheid / politiek systeem, onderwijssysteem, gezondheidszorgsysteem, etc. Langzaam en geleidelijk ontwaken van de mensheid tot het bestaan ​​van positieve niet-aardse rassen en onze galactische verbindingen. Introductie van nieuwe geavanceerde technologieën. Het loslaten van spirituele groei en genezing voor elk mens op de planeet.


LOOKING FORWARD
Er is veel, veel meer om naar uit te kijken. Ik hoop dat we het er allemaal over eens zijn dat er bepaalde facties zijn die het licht ondersteunen en de bevrijding ondersteunen die binnen het zonnestelsel bestaat. Er zijn enkele facties die het licht en de bevrijding van de planeet ondersteunen die onder het oppervlak bestaan. Ze vorderen naar het oppervlak van de planeet omdat het oppervlak van de planeet het belangrijkste slagveld is en het belangrijkste aandachtspunt is van al deze situaties die niet alleen beperkt zijn tot de planeet Aarde. Wanneer deze doorbraak plaatsvindt, noemen we dit de Event. De Event is eigenlijk veel dingen op hetzelfde moment. Het is wanneer de lichtkrachten de massamedia overnemen en informatie vrijgeven over ET-betrokkenheid, over de misdaden van de cabal, over de geavanceerde technologieën, dus VOLLEDIGE onthulling. Dit maakt er deel van uit.

The Other Parts

Het andere deel is de massale arrestatie van de cabal. Het andere deel is de financiële re-set die de oostelijke alliantie al een hele tijd aan het voorbereiden is. En natuurlijk zijn we geleidelijk op weg gegaan naar het eerste contact dat feitelijk officieel contact is tussen de aardse beschaving en andere positieve ET-rassen die overal in de melkweg bestaan. En de gebeurtenis is een triggerpunt dat dat proces begint. Dat is het korte overzicht van wat het evenement is. En natuurlijk hebben we de puls van de galactische centrale zon. De galactische centrale zon is een levend wezen en vermenigvuldigt de energiepuls volgens ons globale bewustzijn en het niveau van dat bewustzijn en het niveau van het ontwaken. En wanneer we deze compressiedoorbraak hebben, is het niveau van ontwaken hoog genoeg voor de mensheid om die puls van verhoogde energie van het galactische centrum te ontvangen. (Bron)