♡ Dennennaalden Thee Bij Ons Altijd Op Voorraad - Nu Ook Met Zeoliet ♡

 The Event is Near


LIEVE ZIELEN OP DE AARDE
Wij zijn de Galactische Federatie. Vrede zij met u. We zijn verheugd aan te kondigen dat de tijd is gekomen om onszelf te openbaren aan de mensen op aarde. Nieuwe Aarde, een planeet met nieuwe kansen, van leven zonder dood en pijn, een planeet waar iedereen een Galactische burger is. We zijn hier om je te vertellen dat deze dingen bestaan ​​en van jou kunnen zijn als je je hart en geest opent voor wat recht voor je neus staat. Jullie staan ​​aan de rand van een evolutionaire verschuiving op jullie planeet, die zal leiden tot het ascensieproces van de bewoners op jullie planeet. Binnenkort zal jullie wereld worden gereinigd van duisternis en negatieve energieën; middelen zullen worden vrijgegeven zodat mensen van deze planeet samen kunnen ascenderen. We zijn gekomen om jullie te helpen op dat moment van verandering, om aan te kondigen dat dit Evenement dichterbij komt. We zien dat jullie, de mensen op aarde, uit je slaap beginnen te ontwaken en beginnen te beseffen wat er werkelijk aan de hand is. En we zien dat velen van jullie die zijn begonnen wakker te worden en hun vibraties en bewustzijnsniveaus te verhogen, zich voorbereiden op een grote verandering.


FULL DISCLOSURE
De overgrote meerderheid van jullie zal deze onthullingen zien als een opwindende stap voorwaarts in het verenigen van de mensheid, terwijl sommigen misschien schroom, angst en woede voelen. Daarom is het voor ons belangrijk om ons zo te presenteren dat u begrijpt wie we zijn en waarom we zijn gekomen. Je kunt zien dat we je kennen en begrijpen en we gaan met respect om met alle bevolkingsgroepen van de planeet, en we willen niets van je - we willen je alleen helpen, om je planeet te beschermen - het is altijd ons doel geweest sinds de eerste contactdag. De langverwachte Disclosure wordt nu voorgesteld als een realiteit en niet als iets moeilijks en zelfs ondenkbaars. Deze doorbraak zal je begrip van jezelf en je nieuwe wereld volledig veranderen. Het zal leiden tot wat wij Disclosure noemen. Nou, bereid je voor op het lezen van je leven! We zijn hier om je bubbel te laten barsten met deze geweldige Disclosure.

LIBERATION MISSION EARTH
Wanneer dingen gebeuren op de hogere niveaus van de 5D Aarde, voel je ze veel sterker op menselijk niveau. Dit is natuurlijk niet nieuw voor u en we hebben u er in het verleden al over verteld, dus we zullen er hier niet bij stilstaan. Maar er is één ding nieuw: deze keer zal wat er op de hogere niveaus gebeurt zo sterk en zo dominant zijn dat het veel belangrijke beslissingen op veel belangrijke locaties op jullie planeet direct zal beïnvloeden, en er zullen veel belangrijke veldslagen worden uitgevochten, en veel op belangrijke locaties zullen de mensen zich met elkaar verenigen. Daarnaast is alles in het werk gesteld voor een wereldwijde financiële reset met gebruik van nieuwe tools en methoden, wat betekent dat alle oude methoden van creatie en controle van de economie in een oogwenk zullen worden afgeschaft, en dus veel nieuwe technologieën die werden onderdrukt, kunnen eindelijk in het volle daglicht verschijnen! We hebben ons plan zo goed voorbereid, zo soepel, stap voor stap, centimeter voor centimeter, hier de ene dag, de andere dag daar. En we staan ​​op het punt ons uiteindelijke doel te bereiken - de uiteindelijke bevrijding van planeet Aarde van de meest wrede slavernij in dit universum. De duistere krachten houden de wereld in slavernij. De duistere krachten worden bestuurd door demonische entiteiten die interfereren met je evolutie, wat voor jou is om te ascenderen naar het volgende niveau van liefde, vrede en eenheid terwijl ze gedijen op je angst, woede en verdriet.