♡ Dennennaalden Thee Bij Ons Altijd Op Voorraad - Nu Ook Met Zeoliet ♡

▗▘ Q Posts


THE BIGGEST INTEL DROP IN THE HISTORY OF THE WORLD

 

Q post regelmatig (“Q-drops”) sinds oktober 2017. Velen zijn het erover eens dat Q niet een enkel persoon is maar een team van specialisten die dicht bij Trump staan. Het Q-team spreekt in raadselen, stelt vragen, heel veel vragen, roept niet alleen het Amerikaanse volk maar eigenlijk iedereen op om zelf onderzoek te doen en kritisch na te denken. Tijdens die zoektocht naar waarheid krijg je van Q regelmatig aanwijzingen, clues en gecodeerde informatie.

 Whats Comming?

Een clue die Q aan het begin gaf was: “Project Mockingbird. Wat is dat?” Onderzoek het, adviseert Q. Jawel, het eerste doel van het Q team voordat er sprake was van een Q-beweging, was een directe aanval op de grote nieuwszenders in Amerika (MSM = MainStreamMedia). Q begon met het ontmaskeren van Fake News, de “infowars deception”, het toepassen van verschillende technieken om de scharrelslaven onwetend te houden van wat er werkelijk speelt. Een kleine groep mensen weet allang dat onze nieuwszenders in handen zijn van een machtige Elite die bepaalt wat er op het nieuws komt. Maar als je dat niet wist, dan krijg je een dreun te verwerken: is dat echt zo? Kan dat waar zijn? Heb ik al die jaren gretig uitgezien naar mijn krantje en dagelijks genoten van een portie lariekoek? Als er hier een bom wordt gegooid of een paar scholieren worden neergeknald, moet ik dan eigenlijk ergens anders zoeken naar wat er echt in de wereld gebeurt?

Dat zijn schokkende momenten voor onze persoonlijkheid en daarom is gevoel voor humor belangrijk, evenals het onderzoek naar wat Mind Control met je doet. Programmeringen en betoveringen worden laag na laag aangebracht terwijl jij denkt dat je ergens anders mee bezig bent. Het is ons allemaal overkomen en het bombardement met programmerende frequenties gaat non-stop door. Als je dat beseft, dan neem je het jezelf misschien minder kwalijk dat je overal in getrapt bent.

 The Great Awakening

Q is begonnen de “samenzweringsgemeenschap” (conspiracy community) als eerste aan te spreken. Waarom? Omdat deze groep minder geprogrammeerd is dan de rest van de bevolking. Deze groep weet dat jezelf deprogrammeren een hele klus is en dat het nooit helemaal zal lukken. Soms zal je begrijpen dat iets een programma is, zonder dat je dat programma kunt ontmantelen. Maar je kiest daar wel voor, liever dan dat je je zonder bewustzijn aan opgelegde programma’s onderwerpt. Wat als er opeens een reden is om wèl te gaan praten met vrienden, familie en collega’s over wat er in je eigen regering gebeurt, met overweldigend bewijs erbij? Dan kan het grote ontwaken beginnen. Het lichtje dat in marginale groeperingen is ontstoken en hopelijk rustig wordt doorgegeven aan de hele bevolking.

▸ Daarom heeft de Q-Anon beweging het over The Great Awakening.