♡ Dennennaalden Thee Bij Ons Altijd Op Voorraad - Nu Ook Met Zeoliet ♡

  Q (Anon)


Q en 'social engineering'

Als je bereid bent de Q-beweging te onderzoeken, dan komt er heel veel op je af. De Q-drops van het Q-team (wie zijn dat?), de tweets en publieke uitspraken vol verborgen boodschappen van Donald Trump (wie schrijft die?), een groeiende groep Q/Trump-decodeurs (wie zijn dat?), met hun wereldwijd explosief groeiende groepen volgers op social media. Al die volgers vormen een Q-leger van ontwakenden en ontwaakten, die op hun beurt proberen zo veel mogelijk dommelaars uit hun omgeving wakker te maken. 

WAT IS DIT? EN WAT STAAT ER OP HET SPEL?

 Wat is social engineering?

Social engineering is de studie van het bespelen van mensenmassa’s. Door geloofssystemen, kennis en subtiele energie te manipuleren kan je gewenst gedrag doelbewust veroorzaken. Beruchte organisaties die zich hierin hebben verdiept, zijn in handen van de Deep State: het Tavistock Institute en het Stanford Research Centre. Algemene bevindingen maar ook uitkomsten van speciale projecten zijn zo veel mogelijk geheim gehouden. Een slaveneigenaar ziet het immers zeker niet als zijn plicht om zijn slaven op de hoogte te houden van wat hij uitvreet. Af en toe lekt er toch wat uit en begrijpen kleine netwerkjes wel wat er gebeurt, maar die hebben geen noemenswaardige invloed op de grote massa.

Het Q-team weet wat social engineering is. Laten we voorlopig aannemen dat Q geen verborgen agenda heeft. Als je een schoon huis wilt (‘clean the house’) en corruptie tot aan de top gaat aanpakken (‘drain the swamp’), en daarbij ondertussen slapende mensenmassa’s helpt ontwaken (‘the great awakening’) door hen via geheime boodschappen verslag te doen van de vorderingen in deze stille oorlog (‘silent war’), dan ben je wel bezig met iets unieks. Het bestaan van het internet is voorwaarde voor het helpen ontwaken van de massa.

De Cabal/Illuminati/Deep State/Elite heeft social engineering ontwikkeld en misbruikt om mensenmassa’s te onderwerpen aan hun duistere plannen. Q lijkt bezig te zijn dezelfde kennis te gebruiken om tijdens deze stille oorlog een stille revolutie te ontketenen die op vreedzame wijze moet verlopen. Is dat mogelijk? 

 Het gevecht van licht tegen duister

Een van de manieren waarop Deep State altijd in staat is geweest om de scharrelslavenbevolking te onderdrukken, was door hen via subtiele energie en andere dimensies te manipuleren, terwijl via de universiteiten (= de programmeercentra) de boodschap doorkwam dat er in dit opzicht niets kan worden bewezen. En als je het bestaan van iets niet erkent, hoef je je er ook niet tegen te verdedigen of je aandacht erop te richten. Je wordt een weerloze sukkel.

Toen het bestaan van die subtiele energie en andere dimensies zich op latere leeftijd opnieuw aan mij openbaarde, moest ik eerst mijn eigen aardse persoonlijkheid overtuigen en dat heb ik ervaren als een soort aardverschuiving. Daarna kwam ik in rustiger vaarwater, maar toen zat ik toch met het probleem dat ik was omgeven door geprogrammeerde mensen die ik niet kon overtuigen van het belang van mijn boodschap. De vragen die ik interessant vond, vonden de mensen om mij heen tijdverspilling. Het maken van deze site werd een soort drang van binnenuit: mensen bereiken die wél begrijpen wat belangrijk is voor je spirituele overleving.

Niemand uit mijn familie- en vriendenkring leest mijn site, met uitzondering van mensen die ik al jaren geleden via deze site heb ontmoet in de tijd dat ik nog workshops gaf. Voor mij was het schrijven van de pagina’s voor deze site altijd verbonden met innerlijk contact met mijn spirituele familie, ook al kan ik het aantal lichtwezens dat ik persoonlijk in deze incarnatie ken na 60 jaar nog steeds tellen op de vingers van één hand. Ik ken wel veel wezens die balanceren op het koord van levensvatbaarheid in spirituele zin. Als ik te veel ondergedompeld raak in dit leven, dan reken ik mijzelf daartoe.

Wat is Q dan aan het doen? Hij zegt dat Q het licht is dat hier vecht tegen het duister. Hij weet dat dit gevecht alles te maken heeft met het bestaan van andere dimensies en energie die we subtiel zullen noemen. Hij weet dat de duistere tegenstander in essentie over kunstmatig bewustzijn beschikt. Laat dat tot je doordringen: de tegenstander is wat in het Engels AI-heet: Artificial Intelligence, Kunstmatige Intelligentie.