♡ Dennennaalden Thee Bij Ons Altijd Op Voorraad - Nu Ook Met Zeoliet ♡

» Ontwaken en Bewustzijn


Waarom vele mensen over de hele wereld moeite hebben met ontwaken, het loskomen uit de 3D matrix en het geloven van onze theorieën =

COGNITIEVE DISSONANTIE
Dit is de reden waarom mensen van streek raken wanneer hun overtuigingen worden uitgedaagd: er ontstaat een mentaal conflict wanneer overtuigingen worden tegengesproken door nieuwe informatie. Dit conflict activeert hersengebieden die worden gebruikt voor persoonlijke identiteit en emotionele reactie op bedreigingen. De alarmen van de hersenen gaan af wanneer een persoon zich op een zeer persoonlijk en/of emotioneel niveau bedreigd voelt, waardoor hij / zij zich afsluit en elk rationeel bewijs negeert dat in tegenspraak is met wat zij voorheen als 'waarheden' beschouwden.
(5D) Verhoogd je bewustzijn waardoor je meer nieuwe informatie kan verwerken en linken . Naast een verhoogd bewustzijn, is de intuïtie ook versterkt, en die geeft vaak al aan of iets wel of niet klopt.

The Great Awakening

Het Grote Ontwaken van 3d 4d 5d bewustzijn naar een hogere energiefrequentie creëert momenteel een enorme planetaire verschuiving naar 5D bewustzijn. Als we het hebben over bewustzijn of dimensies, hebben we het niet over verschillende plaatsen en locaties, maar eerder over een niveau en / of bewustzijnsstaat. Een zogenaamde andere golflengte van waaruit u opereert of van waaruit u opereert. Een hogere energiefrequentie creëert momenteel een enorme planetaire verschuiving naar het 5D-bewustzijn, zodat we allemaal kunnen evolueren als soort van 3D naar de 4e en 5e dimensie. Deze verschuiving begon rond 21 december 2012, toen alle 9 planeten in ons zonnestelsel, inclusief onze aarde, maan en onze zon, perfect op één lijn met elkaar kwamen te liggen. Deze galactische gebeurtenis vindt elke 5125 jaar plaats!

The Big Shift

Momenteel verschuiven we naar een veel hogere vibratie op de planeet. Sommige mensen verzetten zich sterk en anderen voelen de roeping intens. Deze hogere vorm van energie heeft ervoor gezorgd dat mensen een verschuiving in hun bewustzijn en hun perceptie van de werkelijkheid hebben ervaren. Dingen die ze 3D-bewustzijn achtervolgden voor geluk, kunnen nu leeg of nep lijken. Dit energieveld zal ervoor zorgen dat de meeste mensen van het lagere "3D-bewustzijn" naar een meer verlichte 5D-realiteit gaan. Sommigen zullen strikt vasthouden aan de oude 3D-paradigma's van lijden. We moeten allemaal onze vooroordelen over de werkelijkheid en beperkingen van wie we denken te zijn doorbreken om de sprong naar 5D te maken. De aarde ascendeert door een monumentale verschuiving van bewustzijn naar de 5e dimensie. Het nieuwe paradigma van de 5D is een magische staat van de geest. Het is een plek van harmonie, geluk en onderlinge verbondenheid, waar al het leven wordt gerespecteerd en gekoesterd. Voorbij is de loskoppeling van je goddelijke bron. Je leeft in afstemming, je doel is niet om te malen en te enten voor een of ander materieel resultaat, maar om de overvloed van dit universum te verkennen, om te leren, te evolueren en te groeien. De 5D-bewustzijnstoestand draait op eenheidsbewustzijn en respect voor elkaars individualisme, uitgestrektheid, hoger perspectief, weten, bewustzijn en liefde.