♡ Dennennaalden Thee Bij Ons Altijd Op Voorraad - Nu Ook Met Zeoliet ♡

  Vertrouw het Plan


''Don't be Scared, it's all a Show' - Q

HET VERHAAL OVER MISBRUIK DOOR DE OVERHEID
1) De Deep State heeft de wereld eeuwenlang beheerst en in de afgelopen 30 jaar hadden Donald Trump, generaal Flynn, prinses Di, Jfk, MJ (om er maar een paar te noemen) en de militaire patriotten een plan. Ze wilden een plan maken om de mensheid en vooral de kinderen te redden. Omdat de diepe staat elk land ter wereld was binnengedrongen en tot de top van de regeringen was gekomen. Noord-Korea was bijvoorbeeld niet slecht. De media logen tegen ons, omdat ze diepe staatsspelers hadden die hen controleerden. Dit geheime genootschap van Illuminati had vrijwel alles onder controle !!! Regeringen, medicijnen, voedsel, media, scholen, amusement etc. De satanische tv-box hersenspoelde de massa. 

2) De laatste spijker in de kist zou moeten zijn toen Hillary Clinton aan de macht kwam. Hun plan was om Amerika te blijven verkopen, om een ​​dodelijk virus los te laten, dat ons zou verbinden met de 5G, en dan zouden ze ons in koloniën drijven.

3) Dat plan werd verijdeld toen Donald Trump aan de macht kwam en de Deep State weet niet hoe, want ze hadden het laten frauderen naar Hilary!!!

4) Nu is er een supercomputer genaamd de NSA die de sms'jes en e-mails van iedereen heeft. In 2017 ging Donald Trump naar ALLE Deep states, het Vaticaan, Canada, alle kwaadaardige bedrijven en de VN.  Ze lieten al het bewijs zien en vertelden hen dat ze ofwel zouden meespelen met het plan van Trump, de patriotten en Q, ofwel dat er ter plekke voor gezorgd zou worden. Het Vaticaan capituleerde volledig en de federale reserve werd op de knieën afgesneden en al het goud van de federale reserve werd in de schatkist opgenomen. Donald Trump en de patriotten hebben de volledige controle over de wereld !!!

5) DIT IS HET BELANGRIJKSTE om te leren en te begrijpen:

Mensen werden zo gehersenspoeld en geprogrammeerd door de media en de televisie dat ze de patriotten niet zouden geloven als hen werd verteld wat er met ons en de kinderen werd gedaan. Dus gingen ze door met het plan ZONDER het virus los te laten. Het coronavirus is niets anders dan verkoudheid.

It's a Divine Plan

DE REDEN DAT ZE DOORGAAN MET HET PLAN ZIJN OM DE VOLGENDE 3 REDENEN.
A) Om de mensen het kwaad te laten zien, zodat ze wakker kunnen worden en zich klaarmaken om de waarheid te horen, wat trouwens afschuwelijk is. De landen kregen dus te horen dat ze echt krachtig moesten zijn met hun Covid-maatregelen om de mensen wakker te schudden. Zoveel verhalen van mensen die stierven, was overdreven.

B) Ze moesten de federale reserve en het centrale banksysteem neerhalen door de wereldeconomie te ruïneren en neer te halen. Door tal van stimuleringspakketten uit te reiken, kon de federale reserve niet overleven. Ze drukten gewoon hun eigen geld af en rekenden er ons vervolgens rente over aan. De banken zijn de mensheid absoluut aan het naaien, alle hypotheken waren frauduleus.