♡ Dennennaalden Thee Bij Ons Altijd Op Voorraad - Nu Ook Met Zeoliet ♡

 Galactic Federation & Q


De Grote Bevrijding van Planeet Gaia is in volle vaart.


Degenen onder ons die al decennia lang bewust en ontwaakt zijn, weten dat Q geen psy-op is. In ieder geval niet één tegen de mensheid. Het zijn individuen zoals wij, die ergens onderweg wakker zijn geworden en zich realiseerden dat de realiteit niet is wat hen verteld is. Ze hebben schijnbaar gewoon interessantere banen dan wij, omdat ze verbonden moeten zijn met militaire en inlichtingenorganisaties om deze mate van informatie te hebben. Wat Q lekt zegen we al decennia's , als je al een tijdje wakker bent weet je ..  

TRUST THE PLAN
De regeringen van onze wereld worden geleid door psychopathische sociopaten. Degene die denkt dat ze het beste met hun hart voor hebben, moet controleren of er hersenen in hun hoofd zitten. We anticiperen al een decennium op deze "gebeurtenis". We wisten al dat er achter de schermen een geestelijke oorlog gaande is. We wachten geduldig op massa-arrestaties en we zijn op de hoogte van de strategische vergiftiging van ons voedsel, water, lucht en lichamen door vaccins.


Q IS A PART OF THE GALACTIC FEDERATION OF WORLDS
Het verschijnen van Q in de afgelopen jaren is slechts een welkome bevestiging van wat ik al mijn hele leven ken. De Galactische Federatie bereidt me voor op deze tijd sinds mijn 7e jaar. Ja, er is de Earth Alliance maar ook een Star Alliance die deze planeet bijstaat ... Ik twijfel niet aan Q en ik ben niet verbaasd over wat er momenteel op aarde gebeurt. Nogmaals, de lijken die de corporaties zijn die deze wereld leiden onder de vermomming van regeringsfunctionarissen, zijn al dood. Dit systeem sterft een pijnlijke dood. En zoals het soms is met pijnlijke sterfgevallen, gebeuren ze niet van de ene op de andere dag ... Hoe het verder gaat, hangt af van jou en jou en jou. Wij allemaal. Welke realiteit kiezen we?

 

Ben je klaar voor de Nieuwe Aarde?

Heeft u genoeg van de leugens, het bedrog, de onzin, de vergiftiging, de diefstal van uw soevereiniteit en bevoegdheden? Het laatste dat u moet verliezen, is uw waardigheid.

ALS JE GENOEG HEBT GEHAD, HERHAAL DIT HARDOP

"Ik ben een deel van God. Ik ben God.
Ik ben een soeverein wezen van het Universum.
Ik ben Alles wat was, is en ooit zal zijn.
Ik ben nu Klaar om in mijn Krachten te stappen. "