♡ Dennennaalden Thee Bij Ons Altijd Op Voorraad - Nu Ook Met Zeoliet ♡

Patriots 


VAN INTEL
Sommigen van jullie herkennen mijn naam misschien. Ik heb dagelijkse briefings met POTUS (President Of The United States) en heb hier al een handvol keren gepost als "helper". Wat ik ga onthullen, is het belangrijkste bericht dat je vóór de inauguratie leest. Q zal hier niet meer posten, althans voorlopig niet. De bewerking is aan de gang, maar moet op dit punt stil zijn. Als we eenmaal tot rust zijn gekomen, hoor je niets meer van Q. Laat u niet ongerust maken of van streek maken. We bevinden ons in misschien wel het meest kritieke moment van de Amerikaanse geschiedenis. POTUS is zich volledig bewust van de ernst van deze periode. We hebben ons van voor 2016 voorbereid op dit exacte moment. Ik vraag niet om vertrouwen in ons. Q had al logica, rede en meerdere bewijzen moeten gebruiken om onze geloofwaardigheid vast te stellen.

Wat er deze weken gebeurt, verandert de geschiedenis. We vragen u nu om bij u thuis te blijven en u in geen geval met de operatie te bemoeien. Je zult snel dingen zien gebeuren die velen voor onmogelijk zouden achten. POTUS is geïsoleerd en 100% veilig. Ons plan is bijna rond. De DS heeft al verloren. Alles wat je ziet in de MSM en op Twitter is een laatste wanhopige poging. We hebben deze verkiezingen legaal gewonnen en wat daarna komt, is de beste opruimtaak in de geschiedenis van de wereld.


Patriotten, we bedanken je. Zonder jou hadden we hier niet kunnen komen. Dit is onze tijd. Houd de lijn vast. U ontvangt van ons geen berichten meer op dit kanaal totdat de operatie voorbij is. Op dat moment zal de hele wereld het weten.  Dank u en God zegene. Bid voor ons, POTUS, en de Verenigde Staten van Amerika. We bevinden ons in de gevaarlijkste fase en de inzet kan niet hoger zijn. "

Platformvirus: Social-mediaplatforms zoals Facebook en Twitter hebben hun inspanningen opgevoerd om de verspreiding van Q-complottheorieën tegen te gaan, waarbij Twitter in juli aankondigde meer dan 7.000 QAnon-accounts van het platform te hebben verwijderd. Maar nieuwe accounts lijken voorbestemd om op te duiken en nog meer volgers te krijgen. Volgens Newsguard waren er in juli 450.000 bekende volgers van QAnon-sites in Frankrijk, Italië, Duitsland en Groot-Brittannië.

''Wat begon als een kleine samenzweringstheorie in de VS aan de rand van het internet, ontwikkelt zich tot een wereldwijde beweging.  Volgens onderzoek van de Canadese Concordia University heeft QAnon tegenwoordig aanhangers in meer dan 70 landen over de hele wereld''