♡ Dennennaalden Thee Bij Ons Altijd Op Voorraad - Nu Ook Met Zeoliet ♡

It's Time


Lieve zielen het oog van de storm omringt je. In een tijd als deze, te midden van het draaien en kolken van de storm om je heen, zal het bijna onmogelijk zijn om te onderscheiden van de items die langs je heen gaan - welke je zult behouden en die je zult loslaten. Alles gaat te snel en onderscheidingsvermogen wordt een uitdaging. Dit komt door je betrokkenheid bij je leven en bij 'tijd'. De tijd die nodig is om te beslissen over de waarheid of de waarde van een item, is gewoon niet voor u beschikbaar. Je bent nu praktisch mee voor de rit. De zaken zijn tot een hoogtepunt gekomen en alle centrale spelers gaan volledig op in hun rol. Dit moet uitgespeeld worden. Onthoud dit, ongeacht de play-by-play actie, de mensheid zal er uiteindelijk van profiteren. Dit is niet de laatste kaart, maar je bent er bijna. Deze zet is gedaan om de controllers te dwarsbomen, vergis je daar niet in. Oorlog is een extreme zet en het zal hun hand dwingen. Het heeft ook veel ongelukkige gevolgen. Maar uiteindelijk, wat deze zet doet, is om veel van hun zetten van het speelveld te verwijderen. In sommige gevallen stopt het ze volledig, en in andere legt het ze bloot. Weet dat niet alles verloren is en dat je nu dichter bij de laatste kaart die wordt gespeeld en hun uiteindelijke nederlaag bent.

CHECKMATE

Nu deze zet is gedaan, wordt het ware gezicht van elke speler getoond. Kijk wie bezwaar maakt tegen de verhuizing. Kijk wie met de meeste kracht reageert. Dit zal niet escaleren tot een wereldwijd conflict. Dit zal snel eindigen. Je loopt geen gevaar van vernietiging of een dieper niveau van controle en gevangenneming. Het is het tegenovergestelde. Door deze kaart te spelen, is het gevecht in het publieke domein terechtgekomen, en je zult snel zien wie aan welke kant staat: De mensheid (zijkant) of de controleurs/Vrijheid voor de race of de verovering van de race. Het zal nu glashelder zijn, dus let goed op. Gebeurtenissen zullen snel plaatsvinden en het zal lijken alsof ze niets met elkaar te maken hebben.

NIETS IS VEDER VAN DE WAARHEID VERWIJDERD
Dit is oorlog, en het is nu verplaatst naar de krantenkoppen. Alles wat wordt gedaan of gesanctioneerd of verplicht of aangekondigd is een zet in dit oorlogsspel. Het conflict op de grond is daar een onderdeel van. Er zijn veel. Je zult getuige zijn van ongewone en voorheen onbekende mensen die in het openbaar verschijnen. Dit zullen sommigen zijn die al heel lang achter de schermen actief zijn, en die nu als het ware kunnen worden "gedeblokkeerd". Deze ene daad dwingt vele anderen, niet de minste daarvan is het uitje van uw reguliere media-aandacht. Oorlog heeft een manier om de angst voor God in mensen te brengen, en je zult veranderingen en omkeringen zien, en zelfs bekentenissen, op de grotere netwerken. Dit is wereldwijd. Er zijn al slachtoffers en er zullen er meer zijn voordat het voorbij is.