♡ Dennennaalden Thee Bij Ons Altijd Op Voorraad - Nu Ook Met Zeoliet ♡

 Wij Hebben Gewonnen


Voor de gevoelige lichtwerkers is deze nieuwefase zeker geen gemakkelijk deel. Alles wat in het verleden geleerd is, gaat nu in de praktijk gebracht worden. Het theoretische deel is afgesloten, de praktijk is begonnen. De tijd is NU. Ook nu is het al doende leert men. Er is veel veranderd in het krachtspel tussenduister en licht. Het universum heeft ons altijd verteld, dat licht en liefde de sterkste kracht is. Dat is nu ook goed te zien. De beide krachten gaan totaal verschillend te werk.

De Resetknop is Ingedrukt

Het duister is overvallen. Zij hadden niet verwacht dat dit zou kunnen gebeuren. Natuurlijk wel rekening mee gehouden,maar niet verwacht dat iemand het lef had hun bandenlek te steken…… Het duister is daardoor in een vorm van paniek geschoten. Voor hen voelt het alsof er gaten in hun sterke dijk zijn ontstaan. Overal richten zij zich op het dichten van die gaten. Maar iedere keer dat zij “denken” wij hebben het onder controle, ontstaan nieuwe gaten. Het is een kwelling, precies zoals bedoeld. De lichtwerkers gaan heel anders te werk. Zij verbinden zich met elkaar. Er is een hele grote, prachtige energie gevormd die heel langzaam voorwaarts gaat. Iedere stap die de duisteren achteruit gaan,wordt met licht en liefde gevuld. De lichtwerkers voeren een liefdevolle strijd,maar zijn zeer standvastig. Zij zijn niet voor niets in deze periode naar deaarde gekomen. Alleen de krachtigste en liefdevolste lichtwerkers zijn op aarde. Die hadden hun kaarten verdiend en gaan dat nu ook laten zien.

 

Vanuit de energie is het prachtig om het grote verschil te zien tussen het duister en het licht. Het licht wordt voortdurend gevoed vanuit het universum. Het duister wordt juist beperkt. Die hebben zich letterlijk te rijk gerekend. Gedacht dat geld het machtigste middel op aarde was. Het universum heeft verteld dat dat een drogredennatie was. En dat zien zij en wij nu in de praktijk.